Weave коса в студиото на цвят и маникюр ла-Мер

тъкат коса

Акценти на руса коса / акценти върху тъмна коса / Цветно открояване

Студио на цвят и маникюр Ла Мер ви кани на професионален салон акценти в различни техники и много високо качество, надлежно комплектоване с екипажWeave разходи за коса
Думата "Акценти" означава смесване, т.е. смесване на различни по цвят на косата pryadok да създадете ефекта на движение, танц на косата, за да им даде допълнителен обем и стилна фигура в разтворен купа сено или елегантна прическа.

Weave коса на фолиото в студиото на цвят Ла Мер - 1200 рубли!

Видове боядисване на коса

 • Акценти за къса коса
 • Акценти в средносрочен и дългосрочен косата
 • Акценти на тъмна коса
 • Mazhimesh - акценти върху руса коса. използва безопасни бои bezamiachnye
 • Маги Contrast - цветни акценти
 • Crazy цветове или акценти Калифорния - подчертаване индивидуален pryadok (ресни, уиски и т.н.)
 • Beleyazh - изсветляване на коса свършва. Тя изглежда перфектно за къса коса, но косата на средни и по-големи дължини, че се губи

* С цветовата палитра от цветове за коса, използвани в студиото на Ла Мер за боядисване и цвят на косата тъкат, може да се намери на страница Класическа оцветяване.

Коса боядисване

Отбелязването чрез капачка

Вероятно много от тях са запознати с тази техника на боядисване на косата, тъй като това е широко

Weave разходи за коса
позната и raspostranen. Във всички фризьор преди 40-30 години, капитанът е направил тъка косата през капачката, дърпа куки тънки нишки и ги obesvechivaya със средства, които в тези дни са били на разположение на фризьори. В нашите дни чрез тъкат шапка коса не е загубил своето място под слънцето - много козметични и фризьорски салони вече предлагат тази услуга на своите attenders и правят акцентите, трябва да кажа, на топ пет. Би било добре майстори и композиции!

Независимо от това, през капачката Отбелязването оптимално за собствениците на къса коса като гъста и дълга коса, сплескана шапка, че е много трудно да дърпат нишките равномерно боядисване.

Weave коса през капачката препоръчва момичета с къса коса!

Отбелязването използване фолио

Weave коса с помощта на фолио - по-модерен начин за подчертаване, макар и да не може да се нарече нова - преди 20 години техниката е била успешно използвана от професионални фризьори. Техника боядисване на коса, използвайки фолиото е в чист разделяне pryadok специален гребен с остър връх, оцветяване тях суспендира и лист от фолио за опаковане за успешно процедури оцветяване (оцветяване на косата осветление).

В областта на боядисване на коса, използвайки фолиото има два неоспорими предимства:

 1. Отбелязването използване фолио - акценти pryadok може да носи различни цветове 2-4 до Калифорния боядисване и за неопределено време за тези, които обичат свежи и ярки цветове в цвят на косата тъкат
 2. Отбелязването използване фолио - подчертаване във фолио подстригване - tonirujushchim нишки изолирани един от друг - цветовата палитра, не са смесени цветове остават непроменени

Акценти на светлина коса - Mazhimesh

Акценти на светлина за коса в много Москва салони за красота наричани обикновено Mazhimesh, от състава на едно и също име за боядисване на руса коса на марката L'Oreal. Mazhimesh акценти (акценти на светлина коса) има за цел да създаде светло златист pryadok на естествена коса светлина и средни предприятия, светлокафяв цвят.

Weave разходи за коса

Въпреки това самият melirovanie на светлина за коса (Mazhimesh) предполага минимален бои за въздействие и не изисква от съдържанието в мастилото на вещества като амоняк или perhydrol проектиран върху някои тонове obessvechivat коса. Това означава, че от този състав, подчертавайки по лека коса направена с помощта на schyadyaschih бои за коса, специални кремове и емулсии shirogo от редица европейски, азиатски и американски производители. За руса коса доста меки кремави цветове bezamiachnoy вид да направи тъка косата. Ефект - меки златисти къдрици с пшеница и чадър - висококачествени салон акценти на светлина коса.По този начин се подчертава от светлина за коса (Mazhimesh), подходящи само натурални блондинки и жените с кафяви нюанси светлина за коса. На подобна боя тъмна коса е едва забележим и не дава желания ефект избелена pryadok.

Акценти на тъмна коса

Акценти върху тъмна коса - една нова тенденция, а не

Weave разходи за коса
Акценти на светлина коса. Акценти в парцала на тъмно кафяв или тъмно-кафяв прическа коса придава обем и тегло, добавя повече вкус и поставя акцент върху личността ви. Акценти върху тъмна коса в България, странно, при избора на бизнес дами, въпреки че в Европа и Съединените щати, този вид творчески оцветяване е по-характерно за жените студенти и почитатели на оживения, богат на впечатления от бохемския живот.

Погрешното убеждение, че подчертава по тъмна коса боли ги сравним с къдрене. Това не е така. Меки кремави цветове облекчи тънки кичури коса на 2-4 терена, поддържане на здравето и красотата на косата си.

Боядисана коса тъкат
Weave разходи за коса

Цвят на косата тъкат в салон за красота, често е отделна ценова листа и десетина имена. Ето няколко варианта:

Цвят на косата тъкат Маги Contrast (Контраст магия) - изясняване на устойчиви определен pryadok багрила. Този метод на боядисване на цвят на косата е подходящ за собственици на тъмна коса и тъмнокестенява коса и кафяви коси жени. Тъмните брави олекотени няколко нюанса, поддържане на тонуса продължение на много месеци.

Цвят тъкат коса Crazy цветове (късметлия цвят) - Калифорния или подчертаване. Bright кичур в косата си тонирани (цветно) по такъв начин, че да се постави акцент върху овала на лицето си, за да се наблегне на вежди линия или удължени (някак избрани) фрагменти прически.

Weave разходи за коса
Такъв цвят (маркиран) нишка винаги привлича вниманието, би било желателно да се докоснат до своите приятели и близки, да свири с нея, дразни ви. Bright направление, не могат да бъдат поставени в интервала приблизително на цвета на косата си, тя може да бъде червено, розово, злато, пепел-бял или тигров.

Цвят подчертава Beleyazh коса - подчертаване само върховете на косата. Акценти Beleyazh, поразително зрелищни погледи към собственика на къса коса, особено в ултра-къси прически. например Pixie.

Дами, не забравяйте. Цветове и нюанси, докато подчертават индивидуалния pryadok или краищата на косата се препоръчва да се вземат, така че те се слее хармонично с косата, кожата и очите си цвят, а не в насипно състояние и не се фокусира върху себе си прекалено много внимание на вашите събеседници.

Предимства на боядисване на коса

С изберете акценти или класическа живопис в един тон? Момичетата не правят акценти са дадени на този въпрос доста често. Как да се вземе решение за нещо ново, всеки ден, ако искате да се чувства красива, стилна, перфектно? Отговорът е прост - да се консултира с капитана! Когато се съмнявате, дойде в студиото на цвят и маникюр Ла Мер и нашите специалисти ще ви помогне да изберете най-добрият вид на боя за коса, които ще бъдат изпълнени на 100%.

Така че, нека да говорим за предимствата на боядисване на косата, в сравнение с монофонични оцветяване:

 • Отбелязването коса - благодарение тонове преход (поне 2-4 melirovanie използва боя цветове) прическа анимационен става все по-обемист
 • Weave коса - добавяне на светлина pryadok или напротив, по-тъмен, подчертават формата на лицето, което ви по-млад малко
 • Weave коса - боядисана в близост до вашите тонове кичура коса, добавете движение коса - стайлинг изглежда повече мобилни, живеем, без такива лакове и косата musami
 • Weave коса - изтъкване на ви позволява да добавите нова щрих на вашия външен вид, като същевременно се избягват големи промени - не се променят основния цвят на косата, просто добавете тонирани ключалки в прическа
 • Weave коса - за разлика от класическата оцветяване. изтъкване не Poreba от вас, тези разходи. Няма нужда да се веднъж в месеца да се стигне до нюанс на салон regrown корени достатъчно време до 2 или дори 3 месеца, хайде да се коригира прическа и добавете пресен pryadok Asha подчертава - коса изглеждат спретнати и след 3 месеца!
 • Weave коса - но обикновено е в средна и дълга коса, но кратки моменти коса ще трябва да обновите всеки 1-1,5 месеца, уви
 • Акценти - стилен вариант творчески оцветяване, което не претендира за вашата възраст. Отбелязването същото изглежда добре на светлина за коса 18-годишно момиче и тъмна коса до раменете в дамите 55.

Салон тъкат коса - много популярен избор, просто разредени мнението!

Багрене модни нюанси на тъмно и светло коса

Най poplyarnye meliroanii варианта с руса коса - карамел, злато, орех, мед, жито.

Модерни цветове с акценти на тъмна коса - злато, бронз, карамел, корал розово, цикламено, огненочервена, шоколад, пепеляворуса

Weave разходи за коса

Weave разходи за коса