Време е за ремонт в апартамента според закона през 2018 г. в Москва и Московска област

Регулаторни документи в района на Москва.

За много хора, проблемът с "безкраен" за ремонт на съседите е важно. По-малкото зло, когато един съсед прекарва шумна работа през деня, но когато това се случи много рано сутринта, или дори през нощта, търпението на собствениците на апартаменти съседни краища и конфликти възникнат.В документа се посочва, ясни интервали, в които да извършват ремонтни работи е разрешено, съответно, за неспазване на определените граници, собственикът ще трябва да плати глоба за административно нарушение.

По кое време е забранено да се извършват ремонтни работи в Москва?

Въз основа на закона влезе в сила, в неделя и на официални празници е забранено да извършват ремонтни работи на територията на Москва.

Според одобрения срок, всяка работа, строителство и ремонт на жилищни сгради е забранено да извършват в границите 19:00 - 09:00 13:00 - 15:00

Тази забрана не се прилага за сгради в половин година период, считано от датата на жилищен блок в експлоатация.Задаване на санкции за неспазване на ограниченията

Без значение ден или нощ са били регистрирани нарушения, административна отговорност за неизпълнение е свързано с плащането на глоба:

Отделно от това, следва да се отбележи, че строителната компания, която осъществява своята работа през нощта над допустимото ниво на шума, могат да бъдат глобени до 300 хиляди рубли.

Какво става, ако съседите нарушават режима ремонти?

Първото нещо, което можем да препоръчаме е да се опита да разреши проблема със съседите си на базата на установената рамка на закона. Ако съседите не искат да правят компромиси, можете да се свържете с услугата Rospotrebnadzor, което ще се проведе анализ на шум и да предостави заключение и този документ вече могат да бъдат използвани за да отидат в съда.

В допълнение, можете да кандидатствате за района, след като протоколът, случаят се прехвърля в съда и оставете на размера на глобата, много малко хора са страшни, но изправянето пред административната отговорност и предизвикателство пред съда често са стимул за нарушителите да престанат нарушаване на закона за действие.

Оторизиран орган, който следи спазването на законовите разпоредби и обмисля административното нарушение е Федералната служба. прилагане на защита за град Москва и Министерството на природните ресурси и защита на околната среда на правата на потребителите и благополучието на околната среда на човека в Москва.