Turbobit - за възможността да печелите от turbobite

Предложени Turbobitom за сваляне на файлове плащат процент дори малко над средното, установена на пазара за 1000 изтегляния цени. Други споделяне безплатен файл не плащат много повече, и в повечето случаи дори по-малко. Например, популярен DepositFiles споделяне плаща 1.5 пъти по-малко.4. услуга ви дава възможност да създадете своя сайт собствена споделяне.
Такава функция се изпълнява и filehosting ifolder, където можете да поставите файловете на domain.ifolder.ru. Сега, обаче, тази възможност предлага и Turbobit, но все пак с много удобства.

6. filehosting осигурява много подробна статистика работа.
Има статистика за работни дни, по препоръка, файлове, уеб сайтове, графичен изход - на Turbobite всички достъпни за потребителя.

7. Също така се предлага допълнителна мрежа за търговия на двустепенна система реферали.


Vpervye за този вид филиал (fayloobmennikov) Turbobitom Платими 2 реферали ниво с висок процент от приходите си: 20% от първо ниво и 5% на последните. В допълнение, лихвата за сезиране платена от споделяне на печалбата, а не е сезиран.

Минималната сума за плащане е само на 300 рубли. Статистика на такси могат да се извършват в рубли и долари. Въпреки това, основната валута е български рубли. И статистиката се провеждат в долари в размер на 30 рубли за долар. Плащанията се извършват по Z-портмоне в WebMoney на платежната система. Ако сте статистика се провеждат в рубли, а след оттеглянето на средства към чантата приходите си вие получавате долара по курса на Централната банка на България към датата на уреждане.
Внимание! Ако имате статистика е проведено в долари, по реда на плащане на чантата ти ще бъде в размер, изчислен в съответствие със следната схема. Размерът на плащането поръчани от Turbobit в долари превръща в рубли по курса от 30 рубли за долар, а след това се прехвърлят във вашето портмоне долар рубли prokonvertirovavshis в долари по курса на Централната банка на България. Така че, ако сте поръчали изплащането на $ 10, а след това в чантата има някъде към 9,85 долара на обменния курс за деня. времето за обработка на заявление за изплащане от споделяне на средно 1-2 дни.