Това, което трябва да вземем правото след лишаване

В живота има различни неприятни моменти, един от тях - лишаване от шофьорска книжка. След определен период от време, шофьорите са изправени пред проблем, а именно, не много хора знаят как да се връщам, и вие трябва да ги вземете след лишения.Процесът на управление на права завръщане е много сложно, нарушителят отново трябва да се подложи на медицински преглед, за да се вземат ЗУТ. Също така трябва да знаете какво документи са необходими за получаване на шофьорска книжка. Това беше всичко по-подробно по-долу.

Всички престъпления, свързани с отнемането на лицензи, могат да се разделят на 3 групи:

 1. движение в нетрезво състояние;
 2. за периода до 1 година;
 3. повече от 1 година.

Уважаеми читатели! Нашите членове говорят за типичните начини за решаване на правни проблеми, но всеки случай е уникален.

Етапи на връщането на шофьорска книжка

Възможно ли е, без преиграване?

По силата на новия федерален закон, шофьори, които имат изземване на документи, предвидени за период от най-малко 1 година, не може отново да се теоретичната изпит. Въпреки това, всички са получили глоби все още ще трябва да плащат.

Предсрочно погасяване: мит или реалност?

В момента българското законодателство не предвижда предсрочното погасяване на правото на управление. Въпреки, че тази възможност се счита от депутати от Държавната Дума, законопроектът има своите ограничения:

 • Освобождаване от наказание може да бъде получена за добро поведение. За да направите това, трябва да подадат заявление до съда за мястото на пребиваване. В присъствието на положителните характеристики на водача, съдът може да вземе решение за началото на връщането на документа.
 • Законопроектът не се отнася за водачите, които са лишени от правата си, тъй като на управление на превозно средство в нетрезво състояние.
 • Ако водачът нарушава правилата за движение отново на статията също така се предвижда лишаване от права, макар и да остава преди определеното време, а след това тя ще се добави нов остатък от неизтеклия срок.


Как да получите шофьорска книжка след лишаване

политиката за връщане

За да се върне лиценза на изтичане срока на валидност, посочен условия трябва да бъдат изпълнени. Така че, когато получаването право трябва да бъде след лишаване:

 • За да заплати всички глоби за нарушения по пътищата, за да изплати дълга си;
 • Имат паспорт, валидно медицинско свидетелство, копие от съдебното разпореждане от сертификат, който потвърждава доставка на изпита, удостоверение за правата на оттегляне, както и сертификат за медицинското заключение дали лишаването се дължи на шофиране в нетрезво състояние;
 • Хайде определения ден. Умоляват внимателно да се изчисли датата на валидност на решението. Можете да използвате онлайн календар. Той е подходящ и за изчисляване на времето, когато можете да започнете да се явите на изпита на познаването на правилата за движение.

ВАЖНО! Срокът трябва да се измерва на 10 дни след издаване на съдебна заповед.

Как да получите шофьорска книжка след лишаване

Ако водачът не е възможно да вземете документите по време, тогава той може да го направи по всеки друг ден в продължение на 3 години. След това документите ще бъдат унищожени.

 • Изявление. В действителност, този елемент веднъж, и прилагане на факултативна процедура за издаване на достатъчно на всички документи, изброени по-горе. Но понякога тя все още може да се изисква.
  Как да получите шофьорска книжка след лишаване

Както можете да видите, че процедурата за получаване на шофьорска книжка след изтичане на лишаване - това е сериозно, отговорно, но не е трудно, а това не трябва да се страхуват. Успех на пътя, и не нарушават правата на ДД особено след което инспекторът ще трябва да се отнемат документите си за самоличност.

Ако имате още въпроси