Топ 10 най-красивата котка в света

# Xe804; Сподели във Facebook # Xe802; Сподели FaceBook # Xe805; съучениците

Котките са клас от най-известните и популярни домашни любимци. Само в САЩ повече от 65% от населението в домовете си да съдържа пухкавите домашни любимци от различни породи. Що се отнася до съдържанието на котки в България, хората с пари предпочитат да се окажете на домашен любимец, не само заради любовта на котки, но тъй като отделните членове на породата са относително скъпи. Тук е действителната рейтинг на ТОП 10 най-красивата котка в света.Кой има най-красивите котки

Невероятно мил и добър същество, което е с оригинален външен вид и поразително в своята красота. Като правило, плешив котка. Цена прагова стойност може да варира от 300 до 3000 долара. Важно условие за съдържанието на домашен любимец у дома е пълен смисъл на любовта на човека към него. Ако не плати това уникално животно с достатъчно време, това ще доведе до внезапната му смърт.

Кой има най-красивите котки

Не само много красиви породи котки, но все още е един от най-скъпите. цената може да достигне до $ 2500. Тази котка е много екзотичен и привлекателен външен вид. Особено прикове вниманието на очите си. Тяхната ярко оранжев цвят и други нюанси на ярките цветове могат през нощта, за да плашат им блясък, а в следобедните часове само за борба спот неподражаем чар и дълбочина.

Британска късокосместа котка

Кой има най-красивите котки

Чистокръвен коте на тази порода може да струва някъде от $ 500 до $ 1500 има невероятна красота и с право заема осмо място в нашата класация на най-красивите в света котки. Основното място на пребиваване на тези котки са къщи и апартаменти Великобритания и Америка, в която хората черпят породисти домашни любимци за последваща демонстрация от тях в рамките на различни конкурси и изложби.

Blue звънец на котката

Кой има най-красивите котки


Това е невероятно внимателен и относително по-скъпи животно е любимо домашен любимец на милиони семейства по целия свят. Ценовият диапазон е доста обширна и може да достигне стойност от 400 до 3000 долара. Котките обичат да се роди "сестри" за вашите деца. Те обичат да играят с деца и винаги доволен от домакинството с неговите магически зелени очи, огън, който не угасва всякога.

Кой има най-красивите котки

Начало на местообитанията на тези животни са в САЩ и Великобритания, разработен градове. Невероятната благодат, пластмасата, неподражаем облик накара хората да се възхищават на нежността и красотата на персийски котки. Чистокръвен коте или дори възрастната котка може да струва в диапазона от 500 до 5500 долара. Но, повярвайте ми, че си заслужава!

Котките се размножават Allerka

Кой има най-красивите котки

Цената на всеки отделен човек на тази уникална котка може да достигне цифрата от $ 6000. Такава висока цена се дължи не само външно обжалване домашен любимец, но също така и с уникалната си функция не причинява алергични реакции към човешката миризма коса и други стимули.

Кой има най-красивите котки

Cat порода Ашер

Кой има най-красивите котки

Можем да кажем, че този хибрид домашен любимец, който се появява в Африка. Animal невероятно разбирам в всяка възраст, винаги много внимателно и адекватно реагира на ситуацията, знае как да слушате на собственика и много бързо осъзнава, че трябва да се направи. Във връзка ДНК намерена връзка с котки савана порода, но това е отделен вид, който на пазара се оценява на средно 600 до $ 10,000.

Кой има най-красивите котки

Веднага си струва да се спомене, че номиналната стойност на един екземпляр от тази порода има запис $ 1200. високо рекорд е $ 5000. Това е сравнително нова форма на плешив котка, които използва, за да живеем в умерен климат. бадемовите й сини очи са очарователни и характерните ципести крака й я карат да се чудя физиологична структура. Мнозина смятат тази порода една от най-красивите в света.

Scottish Fold котка

Кой има най-красивите котки

Затваря рейтинга най-очарователните породи котки шотландски представител на вида на котка, цената на която идва до $ 3,000. Това е един много любопитен и разбирам от характера на животното, че и се стремят да "гмуркане" в следващото приключение. Тези котки са родени с таланта да седне на задните си крака и да запази гърба си, както и техните интересни муцуни с увиснали уши причинят несметен обич и наслада.

Особено популярни тази порода котки се наблюдава в Съединените щати, Канада и Великобритания, както и в Азия.

Важно условие за съдържанието на домашен любимец е цялостна грижа за него и система за хранене. Тези дейности задължително трябва да прекарват времето си.