Тази сладка целувка, или искали да целуне по устните

Като нежна целувка

Може би този въпрос е интересен не само тийнейджърите, но и са овкусени опит на мъжете и жените. На пръв поглед обикновена целувка. Какво по-просто? Но в действителност това е наука - наука за това как да се превърне в партньор с незабравим първото докосване на устните. Ние опише подробно в тази статия, как да се целува по устните.Съществуват няколко вида целувки: класически (с помощта на устата) и французите (с използването на езика).

За да се отговори на въпроса какво реално целувка, важно е да се разбере неговата структура.

На първо място, с целувка по устните има няколко етапа. Първи етап: това е всичко, което се случва, за да целуне ситуация партньор, на себе си настроение и вашия партньор, обстоятелствата и намеренията на всеки от тях. И това е най-важното, тъй като "Спадове" го към втория етап на делото не може напълно разстояние.

Така че, някои от правилата, които трябва да се научат и двамата партньори, които ще бъдат от значение за класически целувка по устните, и за французите.
Обратно към съдържанието

Подготвителната фаза

 1. Както банални звуци - Care! Приятен дъх - в действителност 80% от успеха.
 2. Отпуснете се и се отпуснете устните си. Повярвайте ми, треперейки партньор със зелена кожа, студени и мокри ръце и стисна устата си от страх да не сам по себе си обект на желание. Особено, ако сте мъж. Дори и ако наистина чака този момент, дори и да са много проблемен, намери сили да изглежда естествено.
 3. И сега най-важното нещо. Необходимо е да се премести на бариера попадение. За да си докосване не предизвиква негативни емоции в партньор и срам. Всичко трябва да бъде постепенно, леко докосване на ръцете, а по-късно можете да прегърна партньор. Направете каквото е необходимо, за да много спокойно, а не да се спирам на подробностите прекалено много внимание. Включи въображение и интуиция. вие ще разберете как и какво да направя в тази ситуация. Основното нещо - да се започне!

Като нежна целувка

Обратно към съдържанието

Класическа версия на една целувка

Каква е следващата стъпка? Вторият етап:

 1. Когато сте решили на времето и мястото, след това продължете да целуне по устните. Бавно наклонете главата си, за да дългоочакваното си партньор за устни докоснаха. Но не го правят твърде бавен - зомбита от ужасен филм, също изискват внимание, не привличат. Светкавица има също не си струва. Партньор трябва да се чувства в момента. Отпуснете устните си. В момента на докосване на устните си, затворете очи. Повярвайте ми, взирайки се в очите си, особено ако и двамата партньори не са затворени, с изключение на една атака от смях няма да предизвика положителни и романтични чувства.
 2. Докоснете устните си на партньор (изберете тази, която ви трябва, или горната или долната). Леко. Много внимателно. Целувка не натискайте, не отваряйте устата си много широк, тъй като, ако ще да отхапе парче от Голямата ябълка. Време е за ласки дойде малко по-късно, на друг етап от връзката ви. Първата целувка е много важно, в действителност той се запомня и се оставя една от първите интимни усещания. Опитайте се да покажа на партньора си, че той (или тя) е - единственият човек, който сте чакали цял живот. Усетете нежността на устните или любимия си човек.
 3. Можете леко да задържите партньора си в задната част на врата или леко се държат за ръка с пръсти по бузата й. шията или кръста Hug партньора. Бъдете внимателни: ако не искате да бъде първата целувка в леглото - не себе си нека и вашият партньор е твърде бурни ласки.
 4. Внимателно преминете от една целувка. Погледни в очите на починалия ви нечии. Той ще разбере без думи. Това е един от най-важните моменти! Вглеждайки се в очите му, вие сте точно да определи дали да продължи или да спре. Много е лесно да се определи. Ако вашият партньор иска да продължи и всичко безусловно обичан, че лицето му е нежна усмивка и пряк поглед, пълен с страст и огън. Партньор може от срам наклонете главата си и изглежда далеч по посока - това е нормално. Ако човек се оплаква да спре. Не е необходимо да продължи.
 5. Ако разберете, че всичко е наред, можете спокойно да се върне в целувката по устните. Kiss нежно и страстно, да инвестира чувства и емоции. Пат устните на приоритет на горната и долната устна, както и възможността да се галят и да даде устните си. Вижте реакциите на скъпата ти партньор, който несъмнено ще ви покаже кога да спре или да продължи.
 6. Ако и двамата сте готови за нещо повече, а след това можете да се опитате френската целувка, която се различава от класическата употреба на езика.


Като нежна целувка

Обратно към съдържанието

Френска целувка

И след това има правила. Първо, нека да поговорим за това какво не трябва да правите:

 1. Не слагайте езика си твърде далеч. Това е вулгарен и не вкусен.
 2. Избягвайте прекомерното отделяне на слюнка.
 3. Не изхвърляйте партньор, като гладен риба. Това е отвратително, смях, и със сигурност не трябва да се говори за пробуждането на страст.

И сега за техниката на френската целувка:
Устата Пиърс партньора, докоснете си език любим език, потупване нежно с върха на езика си върху горната и долната част, езикът му върху венците, устните, пиеса. Използвайте въображението си. Първоначално, да бъдат внимателни. Освен това е възможно да бъде по-освободена и изля цялата страст на партньор.

Език - най-мобилен орган в човешкото тяло. Съответно, и неговия потенциал е неограничен. Дайте на партньора си сладка целувка всеки ден!

Опитайте, експеримент, и вие ще успеете.