Tan у дома 1

Tan у дома

Слънчеви бани у дома
Мечтаете ли да се получи еднородна тен съблазнително преди почивката си? Не бързайте да се регистрирате в солариум: купи златист цвят и може да бъде у дома, ако сте готови да отделите малко време и усилия.Вземете тен у дома, можете с няколко прости маски, които няма да влязат в голяма част от времето си. В този случай, не е нужно да се притеснявате за интензивността на цвета и процедурите за сигурност: някои прости съставки гарантират златист блясък и създават ефекта на продължително излагане на слънце.

Кафе маска за слънчево изгаряне

Цяло чудо е, означава да се готви бързо и лесно: една чаена лъжичка .. кафе трябва да излее четири часа. л. вода. Ако разтворът ще бъде малко по част може да се удвои или утрои. Кафе състав трябва да се прилага върху кожата с мек памучен тампон, оставя се в продължение на 10-15 минути и изплакнете. Ако повторите процедурата всеки ден в продължение на една или две седмици, ефектът на тен ви се предоставя.

морков маска

Получи тен у дома също ще прясно изцеден сок от моркови. Тя трябва да се прилага върху кожата за 10-15 минути, но това трябва да става много внимателно: витамин коктейл бързо се отразява на епител, така че, когато се прилагат, за да се опитам да не пропуснете нито едно кожата. В противен случай тен у дома ще бъде неравен. Между другото, да експериментира с морков маска точно преди важна среща или среща също не се препоръчва хитър зеленчук може да дари вас оранжевия цвят на кожата, веднага да се отървете от това е малко вероятно.Чай Маска за дома тен

За постигане на желания цвят на кожата с помощта на силно сварено черен чай е съвсем проста: само трябва да се прилага редовно грим на лицето и тялото. Използването вари чай на листа има редица предимства: първо, анти-оксиданти, която е толкова богата напитка, гарантира кожата свеж вид, и второ, че не може да се страхува да се прекалява средства: той трябва да се измие само преди лягане и прилагането на грим.

Чай от лайка ще ви помогне да златистият цвят и хидратира кожата. Този инструмент е идеален за момичетата с тъмна кожа.

Tan у дома до прозореца

Ако вашият прозорец или балкон с изглед към слънчевата страна, тогава не пропускайте възможността да се получи хубав тен преди отбивката за плажа. Уловете момента, когато слънцето надникнем в стаята, постави на бански костюм - и не се колебайте да замени тялото топлите лъчи на. Само не забравяйте да отворите прозореца (през стъклото получите тен няма да е възможно) и сложи върху тялото на специален крем или мус, за да се предпазите от изгаряния.

Tan у дома с UV лампа

Ако чакате за първите лъчи на слънцето не искате да си купите UV лампа и да организира мини-къща солариум. Това е просто не забравяйте, че тен като у дома си, трябва да се има предвид, предпазните мерки:

1. Не поставяйте лампата по-близо до лицето от 10 см.

2. Не забравяйте да носят специални защитни очила.

3. правят слънчеви бани на не повече от 1 път на ден и не повече от 20 минути.

Не забравяйте, че прекомерното ултравиолетова радиация увеличава възможността за рак на тумори. Ето защо, преди да закупят една крушка, не забравяйте да се консултирате със специалист, за да се излагат на слънце дома ви даде не само радостта от съзерцанието на златната й кожа, но също така гарантира по-добро настроение и добро здраве за дълго време!