Суха преглед и сравнение на шампоани, красота вътрешна

Шампоан за суха коса преглед

Нашият нов стажант Олеся Фарел споделя впечатленията си от използването на 5 различни марки фондове

Шампоан за суха коса преглед
- За последните няколко години, а не да си представим живота без сух шампоан и установих, емпирично, кои от тях работят на косата ми и какъв е ефектът може да се постигне с тях, си мислех, че тази информация може да бъде полезна за читателите красота Insider.Klorane Къпането с шампоан Sec Екстра-Doux (с овесено мляко)

Шампоан за суха коса преглед

Всичко започна със суха шампоан с екстракт от овес Klorane по време на празниците, както приличен оглед снимки, както се оказва, е необходимо всеки ден, и време за такива глупости като измиване (и още по-стайлинг) коса, придружаващи другари не възнамеряват да предприемат. Оттогава имам с този шампоан, че не оставям - честно изпълнява това обещание: премахва мазен блясък от корени, рогозката и леко придава обем. Може да оставите светлина белезникав разцвет на тъмна коса, така че не се игнорира съветите на производителя за това след няколко минути, след като шампоан спрей (да му дадете шанс да работя - събира излишния себум) коса трябва внимателно да разресване.

Имаме Klorane сух шампоан, а другият - с коприва. но аз лично първо, овес, се приближи: изглежда, че с него косата са скучна и буйни по-дълго.

Цена. около 500 рубли, този сух шампоан в България се продават в много аптеки; Българската собствен сайт на марката също осигурява връзка с Klorane продукти на mr.ru; но стандартното търсене произвежда много други офлайн и онлайн магазини, където можете да намерите това доста популярна марка в България.

Рене Furturer Naturia

Регистрирайте се за седмичен бюлетин за красота Insider!

Всички актуални новини и опитите ви са гарантирани за красота, които се доставят по пощата.

Цена. 973 рубли онлайн марка и шампоан е на Ozon.ru и мрежа "Ил дьо Beauté".

Syoss Volume Lift

Шампоан за суха коса преглед

Следваща е сух шампоан от порядъка на Syoss Volume Lift. Производителят обещава "допълнителен ден свежест, без измиване." Всичко беше да бъда честен, тъй като тя трябва да бъде за сух шампоан: и бяло прахообразно покритие и задълбочено сресване, но се оказа, че не е работа за мен. След като бели петна внимателно сресана, косата в корените са още по-лепкава и значително по-мръсен, отколкото преди. Съответно, минус за мен не работи изобщо. Не само през деня, но най-малко един час на свежест не работи, уви.(Това е справедливо да се каже, че има версия на Syoss Anti-Брилянтин специално за коса склонна към съдържание на мазнини. - би било възможно, в моя случай това е работил по-добре)

Цена. 300 рубли; можете да си купите, изглежда, във всеки супермаркет :))

Тони-Guy "Незабавно свежест"

Шампоан за суха коса преглед

Цена. около 700-800 рубли (в зависимост от продавача) и се продават в мрежата "Рив Гош" и на Ozon.ru

Шампоан за суха коса преглед

Последният в опашката - и истинско откритие! - стана ми Батист шампоан. Никога не съм ги срещал в България, за първи път Опитах ги в Европа, и не ме привлича, на първо място малка бутилка, която може да се хвърли в чантата си и да обновите коса е буквално в движение, както е необходимо. Както разбрах по-късно в блога на Beauty Insider. Батист изобщо, в действителност, а само сухи шампоани и продукти - и да се справят с това перфектно. На първо място, в повечето случаи (ако не прекалявайте със заявлението), те не се нуждаят от сресване: косата с пръсти трябва да привличам-пух в корените, и сте готови! Наистина тя работи, и работи добре.

И на второ място, тъй като се оказа, те могат да бъдат заменени и стилизиращи продукти за обем. Моят личен фаворит е версията от обема на XXL - това е просто една бомба, за да се създаде това, което искате, колко смелост достатъчно обем! Това вече не се използва само за освежаване на косата "втори ден", но само година - той е абсолютно необходимо за прически събраха върха на косата, защото е лесно да се създаде илюзията за капачки за коса, дава отлична плътност и текстура и помага за здраво държи шипове и невидим.

Батист В момента има няколко разновидности на "основни" продукти, различни аромати. Честно казано, нито един от парфюмите, не ми хареса - твърде синтетични аромати - така че трябва да бъде верен версия на оригиналния. Наскоро те също се появи версията за светлина, червено, тъмно и много тъмна коса.

Шампоан за суха коса преглед

Цена. около 300-400 рубли за бутилка от 300 мл и 200 рубли за мини бутилка от 50 мл и в България са представени, както изглежда, само в онлайн продажбите (напр www.pharmacosmetica.ru сайт или www.asos.com).

Благодаря ви за ценните отзиви! Любимата ми - това е сух шампоан Пърси-Рийд - тя не трябва да се сресва, мирише леко и приятно, той се справя добре с основната си задача и придава обем. Друг плюс това - да има в малки бутилки, удобно да вземете със себе си. И аз не харесвам сух шампоан Lush - изглежда, че само по-нататъшно размиване на косата (

Благодарим Ви! Ще бъде необходимо, и Пърси # 038; Рийд се опита да статистики 🙂

И аз Пърси-Рийд не ми хареса - задача, той не е бил прав (аз не виждам разликата между "Преди" и "След".
И дозатор избухна след първата употреба. Аз трябваше да се хвърли пълна бутилка.
След това, да се запознаят с марката повече се разболя. Но такива планове бяха, ъ-ъ ...

Има pulivizator да бъдат отрязани в основата преди употреба, и всичко ще бъде наред.
Що се отнася до разликата - като сте кандидатствали?