Стойността на "алчност" речника Ushakova, библейска енциклопедия архитект

Какво означава думата.

Какво означава думата.

Животът се променя бързо. Интеграция с други култури, комуникация, обмен на кулинарни традиции и общата еволюция отразява в речника на българския език. Лексика и език стил се променят в съответствие с духа на времето. Речник редовно попълване на нови дефиниции. Понякога, за да бъде в този въпрос, трябва да се намери това, което думата или израз. Това ще помогне на едноезични речник, защото промените в речника са отразени веднага в тях.речник онлайн

Съвсем наскоро, за да разберете каква е неизвестен чуждестранен план или израз, хората отидоха на читалните. Този период е успял да хване поколение на родителите си. Да, библиотеките бяха обединени центрове и източници за справочна информация. По-богатите семейства закупили речника енциклопедия в печатна форма. Много обеми заети цялата мецанина, и все още не съдържат цялата изобилието от различни информация, конкретни теми. С напредването на технологиите, появата на интернет и електронните медии достъпа до тялото на знания е по-лесно, за миг. В нашия онлайн речник, ще намерите тълкуване на смисъла и произхода за 2-3 секунди.

Защо едноезични тезауруси и защо те не губят своето значение? Повечето хора биха предпочели да се избегне любопитство, отколкото е оправдано. В епохата на популяризирането на социална информация мрежи се разпространява мигновено, и да се премине на невежите - перспективата ще се съгласите, незавидна. Български речник онлайн онлайн как-да-вече - ресурс за подкрепа на компетентност по всички въпроси. Спад в тук, така че да не се изложи. Той ще ви обясни семантиката на колко важна дума в този контекст, нейната история.

Намерете значението на думите

Намерете значението на думите

азбучен указател структура елиминира Index. Достатъчно е да въведете желаната дума в полето за търсене и намиране на стойността на израза. Когато влезете в работата функция автоматично довършване. Превъртете през стрелките ↑ ↓ или ключ Tab.Лексикално речника ще даде тълкуване на редица източници, както и свързаните с тях семантични единици, които са близки по правопис paronyms. Членове ще помогне за определяне същността на понятието, задаване на стилистично оценката, тълкува различните приложения на примерите, алтернативно тълкуване, ако има такива, както и история на произход. По подходящ тълкуване изпълнение.

всички как-да-стойности български речник

 • Полезно, когато пишете есета и тезата, при решаване на кръстословица;
 • намерите и да обясни стойността на израза;
 • обогатиш речника си;
 • Тя ще ви помогне да разберете какво представлява прашинка;
 • тълкува професионална терминология;
 • Това обяснява значението на фразеологични единици и изберете единица подобна по семантика;
 • разкрие историческите подтекст съчетания;
 • да ми каже от контекста, в който те трябва да се използва;
 • Ще обясня фрази използват в преносен смисъл;
 • Това ще бъде полезно за изучаване на чужд език: изберете семантични единици на английски, немски и други чужди речник;
 • установяване етимологията на лексикографски единици.

български речници

Лексикално значение: дефиниция

Общият запас от лексика (от гръцките Lexikos.) - набор от всички основни семантични единици на езика. Лексикално значение на думата разкрива общото разбиране на предмета имота, действията, чувствата, абстрактен феномен, въздействието, събитията и други подобни. С други думи, ако прецени, че представлява това понятие, в масовото съзнание. Веднага след като неизвестно явление става ясно, специфичните особености, или има осъзнаване обект, хората го име (звуково писмо плик) възлагат, или по-скоро, лексикалното значение. След това той отива в речника определенията на тълкуването на съдържанието.

Речниците онлайн безплатно - откриване на нови

Лозунги и високо специализирани термини на всеки език, толкова много, че да се знае всичко за тяхното тълкуване е просто нереалистично. В днешния свят има много тематични справочници, енциклопедии, речници, речници. Ходим върху своите разновидности:

Тълкуване на думи онлайн: най-краткия път към знанието

Просто говоря конкретно и по-кратко и ясно изразяване на идеи, за да съживи речта си - всичко това е възможно с разширен речник. С помощта на ресурса Как да ви се определи значението на думите онлайн, вземете свързано синоними и да се попълни своя речник. Последната точка е лесно да се запълни фантастика четене. Ще стане по-добре осведомен и интересно да се говори за подкрепа на разговор по различни теми. Писатели и писатели за отопление на вътрешния генератор на идеи ще бъдат полезни, за да знаем какво означават думите, предполагам Средновековието или философски речник.

Може ли да ви помогна? Сподели форуми, социални мрежи.