Статии - Camtasia Studio 8, нова версия на водещия софтуер за заснемане на екрана

Camtasia рекордер, който е

Програмата е достъпна за Windows и Mac, а обемът се увеличава със заповед на инсталатора и е 247 MB. Стойността му в супермаркета "Софткей" зависи от броя на закупените лицензи и може да струва от 6890 до 3041 рубли на копие. Има възможност да се използва пробна версия, която позволява да се оценят всички характеристики на Camtasia Studio през периода на 30-дневен период.Camtasia рекордер, който е

Прозорецът за изстрелване "Добре дошли в Camtasia Studio"

Camtasia рекордер, който е

Главният прозорец на програмата

Camtasia рекордер, който е

Camtasia рекордер, който е

Процес заснемане на екрана Camtasia Recorder

Camtasia рекордер, който е

Монтаж на Camtasia Studio

Camtasia рекордер, който е

Timeline в Camtasia Studio 8

Camtasia рекордер, който е

В Camtasia Studio 8 може да показва клипове над линия на фрейма

Camtasia рекордер, който е

Context клип меню в Camtasia Studio 8

Раздели в Camtasia Studio 8

Нека разгледаме всяка от тези на свой ред.

Допълнителните описания. Балони, с която можете да подчертаят специфични области на екрана - геометрични фигури, стрелки, рамки, и специални ефекти - потъмняване на заден план, като набляга на необходимите места за клавишни комбинации. Допълнителните описания могат да се добавят към текста.Camtasia рекордер, който е

В Camtasia Studio 8 за актуализиране на списъка на описанията,

Zoom-н-пан. Променя екрана. Новата версия на Camtasia, този ефект се появява по-плавно и може да се използва не само за да се увеличи, но и за да я увеличите екрана като рамката за мащабиране се показва извън рамката. Друго нововъведение - дължината на увеличаване или намаляване в момента е регулиран не се осъществи настройки и на времевата линия, и можете да го направите неограничен.

Audio. Тук се редактира аудио настройки на избрания клип. Можете да направите audiovolnu силно, по-тих, добавете избледняват и избледняват ключовите точки, поставете мълчание. В допълнение, автоматично изравняване се извършва audiourovney и премахване на шума, включително звукови клипове и кликвания.

Преходи. Преходите между клипове. Той е на разположение тридесет ефекти - появата от тъмнината, обърната огледално и т.н. За да приложите преход, да го плъзнете към достатъчно прав клип - .. За това вече не е необходимо да се движи изгледа на сториборд към времевата линия. Продължителността на прехода е конфигуриран по същия простите разтягане на обекта.

Camtasia рекордер, който е

Преходни ефекти в Camtasia Studio 8

Курсора ефекти. Тя ви позволява да персонализирате дисплея на курсора на екрана (само ако записът е направен в Camtasia Recorder). Можете да създадете ключови точки, които показват къде курсора ще бъдат показани на екрана и кое не е (за да се избегне трептене, което не винаги е приятно да гледам в Скрийнкаст). Промяна на визуалния дисплей на курсора - тя може да бъде осветено или оцветява с кликвания и кликнете звучи десният и левият бутоните на мишката.

Визуални имоти. Нова осмата версия - тук се променят визуалните качества на предмети, а именно - размера (почти удвояване ефект мащабиране), прозрачността и от положението им в три измерения: на самолета и в дълбочината на вертикални и хоризонтални. Също конфигурира сянка, цвят и границата на обекта.

Диктофон. В този режим можете да записвате звук от микрофон, ако още не сте го направили по време на снимане на екрана. Регулира нивото на приемане на сигнала и запазване на файл.

Запис на камерата. Подобно на предишния режим, само за запис от вашия уеб камера и микрофон не са.

Надписи. Можете да добавяте текстови подсказва, които ще съпровождат видеото в долната част на екрана. Те са създадени с клеймото за промяна на друг по време на филма, и обикновено съдържат реч говорител, се превръща в текст.

Camtasia рекордер, който е

Създаване на тест в Camtasia Studio 8

Програмата е променило набор от настройки, които можете да използвате за бързо експортирате проекта с конкретна платформа: сега това е различни варианти MP4, както и публикуването на Screencast.com и YouTube.

Camtasia рекордер, който е

проект за износ в Camtasia Studio 8

Тази снимка на GIF, произведени в Camtasia Studio 8

Програма Softkey.ru каталог: