Как да се изгладят дънки правилно инструкции стъпка по стъпка

Този популярен нещо женствено и мъжки гардероб като дънки заслужава специално внимание. Тези неща са почти всички хора, независимо от възрастта и пола. Ако младите хора днес, особено за гладене на продуктите не мислят, че жените и мъжете на възраст над средното ниво на въпроса "Как да се изгладят дънки?" Задайте си често.Когато дънките не могат да изгладят?

Важи за младежта въпрос "Как да се изгладят дънки?" Озадачаващо. Те първоначално са били замислени като работно облекло за всеки ден. Още в производството на стоки, е било предвидено, че железните неща не са особено необходими. Стегнат модел е още по-добре да не инсулт. В този случай, нещо като втора кожа, ще обкръжат. Както е предназначена.

Как да се изгладят дънки

При спазване на изискванията на етикетите на дрехите, и те се съветват да не превишава температурата от 40 0 ​​С, особено тревожи за външния вид след измиване няма смисъл. Дънки изглеждат чудесно, а след изсушаване, не се нуждаят от допълнителна работа. Ако измиване се извършва в "Без плисета" режим или режим на избор изстискване до 600 об / мин. след това няма проблеми.

За да не се мисли, как да се изгладят дънки, можете да измиете ръцете си и ги подсушете с плосък върху гладката повърхност. Оказва се, напълно изгладена кърпа.

Как правилно да се гладят дънки?

Без значение колко аргумента, за възможността да се направи без изглаждане деним, има хора, които предпочитат перфектен изглед: че всички джобове са гладят, парна шевовете.Дънки желязо не е противопоказано. Това не засяга живота си. Напротив! След промиване на панталон материал става твърд, наподобяващ колосана нещо. гореща обработка на желязо прави плата по-мек и по-приятен за тялото.

Как да се изгладят дънки

Стъпка по стъпка

Е, как да правилно гладят дънки?

  • Пат продукта само от опаковата страна. В този случай, равна гладка повърхност, без ивици и блясък.
  • За избрани примери лято тънък гореща среда температура. Класическият модел се заглажда при максимален капацитет. По-добре при избора на температурата да се обърне внимание на препоръките на етикета.
  • Най-добре е да се изгладят дънки малко nedosushennom състояние. Това ще помогне да се оправям добре, разстила върху дъската за гладене и висококачествен домашен любимец.
  • Най-добър ефект се получава чрез пресоване през влажна тензух окото специален плат.
  • Ако тъканта се изсушава, материалът се напръскват с вода и се оставя в продължение на половин час, така че всички дънки са еднакво мокри.
  • За да се избегне от пръсти по джобовете, преди да ги дъска стека няколко пъти сгънати памучен плат. Edge кърпички трябва да надничат от джоба си.
  • Никога не стои стрели дънки омекотява, се счита за лоша форма.
  • Ако имаше увиснали колене и лечение на проблемни зони с парна ютия. Процесът трябва да продължи толкова дълго, колкото на плата е суха.
  • Stretch дънки не се гладят. Те напълно опъната върху домакина.

Гладят дънки в редовна последователност. Работата се извършва на стабилна повърхност, по-добре дъската за гладене. Започнете да работите от грешната страна. Iron изравни долната страна на лигавицата на джоб, всички шевове. След предварителната обработка, гладка кръста и двата крака.

След като изгладени панталони, те не се препоръчва носенето на определен период от време. В противен случай, може да се протегне плат върху коленете, и този недостатък не украсяват панталоните.

Беше интересно? Сподели с приятели: