София, новини, Соколники линия на метрото ще бъде удължен от - Salaryevo - в KOMMUNARKA

Sokolnicheskaya линия на метрото ще бъде удължен от "Salaryevo" в KOMMUNARKA

Sokolnicheskaya линия на метрото ще бъде удължен от "Salaryevo" в KOMMUNARKA

Столична община по време на сесията на президиума във вторник одобри проект за разширение на линията на Соколники Kommunarka. Както бе обяснено от кмета на Москва Сергей Собянин, върху площ от 11.6 км на четири нови метростанции ще бъдат изградени, кореспондент на "Росбалт".Кметът подчерта, че изграждането на нов участък на метрото от Kommunarka Salaryevo за решаване на проблема с транспорта за стотици хиляди "нови Москва".

"Нека разгледаме един много важен проект за Тина - е разширение на линията от" Salaryevo ", за да Kommunarka Повече от 11 км от метрото, четири станции Тази линия сериозно ще помогнат при решаването на транспортните проблеми на стотици хиляди хора ..." - каза Собянин.

Като председател на Moskomarhitektury Юлиана Knyazhevskiy появява четири нови метро станция в Тина: "Филатов поляна". "Prokshino". "Alder" и "висока".

Както вече беше съобщено от началника на отдела за развитие на нови територии, Москва, Владимир Zhidkin, всички до 2035 г. в Тина е 29 метростанции.


Sokolnicheskaya линия на метрото ще бъде удължен от "Salaryevo" в KOMMUNARKA

МОСКВА ПРАВИТЕЛСТВО одобри проекта за разширяване на МЕТРО KOMMUNARKA

Москва власти са одобрили проекта на план на линеен обект - Соколники разширението на метрото линия от съществуващата пречиствателна станция "Salaryevo" в района Kommunarka. Решението бе взето на заседание на правителството президиума.Тя отбеляза, че в тази област ще има четири станции: ". Филатов поляна" "Prokshino". "Alder" и "висока".

Както е отбелязано в материалите за заседанието на Президиума на общото прогнозно дължината на площ ще бъде 11.6 км.

Станция "Филатов поляна" ще кацне с лоби. "Prokshino" също ще бъде земята с един Западна лоби.

Станция "Alder" и "Stobovo" ще бъде под земята. "Alder" - с лоби - се намира в централната част на административния и бизнес център (ADC) "Kommunarka". Станцията е обмен станция със същото име очаква линия на метрото "улични новатори и стълб."

На тези станции, с изключение на станция "Елша". Това е планирано, както е докладвано по-рано от началника на отдел развитие на нови територии на Москва Владимир Zhidkin, изграждане на транспортни възли. За влакове electrodepot ще бъде построен "Salaryevo" с пътища за достъп дълги 2,2 км.

Удължаването на метролиния значително ще подобри транспортните услуги на тези населени места, облекчаване на Киев, Калуга, Варшава магистрала.

Какво ще се случи в Kommunarka

Одобрен на проекта на плана за изграждане на нов участък от линията Соколники метрото от станция "Salaryevo" на "Kommunarka" в "новия Москва", беше заявено по време на среща на кмета на град правителство Сергей Собянин.

Председател на Moskomarhitektury Юлиана Knyazhevskiy отбележи, че дължината на тази част от линията на метрото Соколники ще бъде 11.6 км, голямата част от него ще се приземи.

"Предвижда се да се поставят четири станции:" "., Както и" Филатов Prokshino Alder Meadow High "на територията на административния и бизнес център в Kommunarka." "" "..