Seo макромант ☠, дали е възможно да се хакна VKontakte страница

Как мога да проникна VKontakte страница

Как да хакна страница в контакт? Този въпрос е повдигнат от много хора, но малко хора наистина можеше да си някой. Минимални умения за програмиране са необходими за това, и ако те имат, а след това на въпроса как да проникна в страницата за контакт, отговорът - по никакъв начин.Тези хора, които хакват VKontakte за пари, всички мошеници, открих този на моя собствен опит: Поръчах хакерство в десет различни хора, и никой не е в състояние да се справи на страницата, дори и с паролата за "111111".

Въпреки че те пише, че счупи, и като доказателство за изгонени някои снимки на екрани, боядисани в Photoshop. И когато ме помоли да изпратите съобщение от името на жертвата, те спряха отговор на моите послания.

И все пак има начини да се хакват, нека да разгледаме начини за хакване VKontakte:

Първият отговор на въпроса как да проникна в страницата за контакт е фишинг. Фишинг с превод на английски език, както за риболов, но в този случай вместо на риба и риболовни пръчки са фалшификати, вход и пароли.

С цел да се открадне паролата, като използвате фишинг е необходимо да се създаде дизайна на сайта е абсолютно същата като VKontakte, а след това чрез измама убеди човек да влезе там потребителско име и парола, потребителско име и парола, можете да пренасочите потребителя към реалния контакт и може да се покаже грешка.В този сценарий при изпращане на бисквитки в script.php файл. Този файл ги съхранява в база данни и веднага след това пренасочва потребителя обратно към страницата, от къде идва, и той не забеляза нищо, а са били изпратени бисквитки.

Трети метод за хакване VKontakte е остаряла, те имат никой да се справи - звяр. Брут е изборът на пароли. VKontakte е защитена от това с помощта капитан и забрана върху IP.

Петият метод е хакерство Vkontakte вируси и троянски коне, най-ефективният начин да се прекъсне контакт.

И така, най-добрият отговор на въпроса как да проникна в страницата за контакт:

- това е вируси и троянски коне.

За да може потребителят стартира троянски трябва да го прикрият, например, програма с бутон, който не може да бъде натиснат, т.е. когато мишката е незабавно преместени на друго място. Или хвърлят vvide снимки.

Например, да кажем, че контактът е бъгав и не се стартира, след което хвърли троянски в архива. Потребителят не забелязва нищо, защото, когато стартирате Троянската действително ще картина.

За да се събират informetsii операционна система и браузър е достатъчно, за да се хвърлят на връзка, например, на който и да е интересна статия или снимка.

След като разбрах, какво браузър и операционна система на жертвата, че е възможно да се създаде pritupat Trojan, и можете веднага да създадете троянски кон, който поддържа основни браузъри.

Но краде пароли от браузъри все още е половината от решението на проблема, тъй като жертвата да използвате Kaspersky Password Manager или да не се съхранява пароли в браузъра. Панацея за всичко това е удар дървар (записване на натиснатите клавиши).

Кога ще знаете паролата на жертвата, ние можем лесно да вмъкнете тази база данни в момента в Kaspersky Password Manager и отидете в нея с парола.

в контакт stranitska напукване VK VKontakte