Scooter ремонт на видеоклиповете си ръце

Как да поправите скутера

Китайски скутер ремонт собствените си ръце

Китайски скутер ремонт собствените си ръце

Ритъмът на живот метрополис не оставя твърде много възможности за избор на средствата за движение. Ние трябва да се вози в метрото, близък контакт с хора, страдащи от същото, или провеждане на значителна част от деня в колата, която се движи бавно в трафика. Има и друг вариант. На достъпна цена, за да си купи скутер и сега не трябва да бъде сам със себе си в кабината на колата, или да се присъединят в близост метро общество кола.Какво може да предложи на собственика на превозното средство, а не на пропуснати възможности? Закупуването на скутер ще даде възможност за значително намаляване на времето, прекарано на начина, по който да се работи и по обратния път. Ще бъде ли време да общуват със семейството и близките си хора, ще има допълнителни възможности за извършване на домакинска работа. Вече не трябва да се отлага целия уикенд и след това да отговори на новата седмица, не могат да се отпуснат.

Ремонтът на собствената си

Маневрен и лек автомобил може значително да се подобри качеството на живот, за да спестите пари, време и нервните клетки. А фактът, че китайската скутер ремонт собствените си ръце може да се извърши просто и евтино добавите скутер предимства на пазара на превозни средства. А предложението за резервни части е впечатляващо.

Представете си за момент: вие сте един град обитател, приятелите си за дълъг период от време, закупени мотопеди и си отиват на ваше удоволствие и това е решил да се желязо и други. Когато купувате е малко вероятно да предадат ръководството за това как да поправите китайски скутер със собствените си ръце на водача, в действителност, понякога може да се предложи на грешното масло. Например, като се има предвид масло за двутактов мотопед, и отидете на четиритактов. В резултат на това, той ще трябва да ремонтира шасито, защото скутерът не се стартира. Ще трябва да се извърши пълно разглобяване.

Внимание при ремонт на скутери

Но без специално оборудване за ремонт на китайски скутер със собствените си ръце, няма да работят, е необходимо да имате под ръка поне отвертка. Първо трябва да се слеят грешното масло, което се оцветяват вътрешните механизми. На следващо място, пълно разглобяване започва. Тази работа, тъй като премахването на карбуратора, изглежда много проста на пръв поглед. Но ако елементът се отстранява рязко, това може да навреди на специална дюза. След това е необходимо да се разхлабят ауспуха, или да го премахнете напълно. Повечето китайски продукти, произведени с пластмасова запояване.

Scooter ремонт собствените си ръце

Scooter ремонт собствените си ръце е да се намери виновен чрез последващо отстраняване на конкретни елементи от системата. В основата на работата на скутер - трите компонента: на компресия, гориво и искрата. Ако нещо от тези компоненти не е налице, започнете скутера невъзможно. Затова целият алгоритъм скутер ремонт собствените си ръце, е понижена укорява, а понякога това е най-трудната част от извършената работа. Помнете: дори и ако сте проверили всички тези три компонента, но скутер все още не започне, тогава Проверих лошо!Ремонт на скутери винаги започва с факта, че се оказва, че сте прекалено мързеливи, или жалко пари, за да се обади в професионално студио.

Първо проверете бензина. Бензин в резервоара бързо губи октан стойност, което води до не възпламени сместа. Това е достатъчно, за да няколко месеца, бензина в резервоара. Така че аз бях на бензин, и опитайте отново.

Бензин е ОК, ние го тества. След това трябва да се тества функционалността на свещи като свещ често е основният началото проблем. Как да се провери искрата, аз няма да се обясни, че има много статии по темата.

Scooter ремонт собствените си ръце е да се провери работата на вашия карбуратор. За проверка на необходимостта от карбуратора да инспектира нивото на горивото, почистване на филтъра, проверка на иглата вентила. След като удостовери, карбуратора, свещи, стартер ще намерите причината за проваленото изстрелване. В това се провери системата за захранване направен.

Ремонт на скутери също е в разглеждането на вариатора - тя трябва да работи правилно и коректно. работа скутер двигател е тясно свързан със съединителя, разпределителния вал и клапаните.

Производство на скутер ремонт собствените си ръце, не забравяйте, че ако се намери проблем, например, запушен карбуратор, вие определено трябва да се провери цялата система - качеството на бензина, за почистване на резервоара. Или скутер яздил без въздушен филтър, е необходимо да се провери почти всички запушването: колянов вал, основни лагери, CPG система.

Опишете всички вина тук не е възможно, така че аз съм казал за основните. Бъдете внимателни, когато ремонт като поправка може да се счупи, от друга. Надяваме се, че тези съвети ще ви помогнат да направите правилния ремонт на скутери.

Как да поправите скутера

Изучаване джанти с ръцете си.

Наскоро съпругата ми и аз се премества в майката-а сега живея в отдалечен sele.Do най-близкия град, където има проблясък на цивилизацията, на около 20 км. От тях около 5 километра офроуд е мястото, където никога не карам колело оборудване снегорини, а останалите 15 е поддържан машини за сняг. От личен транспорт имам планински велосипед и скутер. Не, този мотор със сигурност е добро, но бавно и товароносимостта на скутера по-добре.

Както винаги, зимата дойде изведнъж и започна да ръба на въпроса: как да стигнете до града, след като първият опит за шофиране в снежна време на лед се появи в съзнанието ми идеята за изготвяне на скутер за зимата ?. Решено бе да се сложи гуми с шипове. защото фабрика скъпа гума, започна да Google как да направите shipovku собствените си ръце. За съжаление, този въпрос е осветен в мрежата не е достатъчно. В един форум попаднах на инструкции от Евгения Матвеева. tyts

На shipovku отне 225 винта. 75 в предните и задните колела 150. Една гума е по-мека и трябваше да положи шайба от вътре, за да се избегне потъването на винтове. Колелата са в моята камера. Това, че те не са втрива глави на винтове, аз съм от старите камерите са уплътнения в целия периметър на колелото. Може би също ще запази bezkamerkah въздух, защото всичко е много плътно проведе. Бих искала да отбележа, че това е най-добре да се поберат изплакнете всички ядки и затегнете всичко отвертка с подходящ накрайник. Шипове стоят на 10-11mm. На контактното петно ​​пада 6-8 бодли.

Гуми с шипове страничен изглед

Веднага проведе пробно състезание, резултатът надмина всички очаквания! Scooter много уверено държи снега, понякога малко на плаващи ледени блокове. Асфалтиран също ще оправи. С гладка повърхност е възможно да се управлява със скорост без страх от падане. Колелата не са в застой, тръни се придържат плътно. Спирачки работят много добре. Тъй като предната сложи широк гумени шипове леко впрегнал podklyuvnik при шофиране, така че трябваше да ги съкрати малко. Ако се вози на асфалт, е възможно шпайкове бързо изтрити.

Как да поправите скутера

Ръка като FAIL