Самият Гримьор как се рисува очите с молив

Не забравяйте, докосвайки леко имидж на актрисата Одри Hepbern в края на 60-те години, погледнете как модерен цвят на очите супермодел Кейт Мос.

С помощта на молив за един век е бил и остава актуален грим елемент. В силата си визуално да коригирате формата на очите и да им даде израз и да се създаде подходящ повод изображение. Човек трябва знам само няколко правила за използването му.правилата за избор

Как да рисувате с молив

Изборът молив - един важен момент. От това зависи не само от качеството на грим, но също така и за здравето на очите. От гледна точка на безопасността на по-добре е да изберете молив в дървена черупка с молив на средна твърдост. Hard може да нарани кожата и меките - разпространение. Среден форма и тънък слой, и за оцветяване. Молив вътре дървена черупка няма да се счупи, ако спадна. Основното нещо, което той е бил облечен с здраво капачката. Единственият недостатък - необходимостта от постоянно заточване.

Механични моливи са удобни, защото са лесни за прилагане, олово се простира до желаната дължина, и те не се нуждаят от заточване. Минуси - те са най-бързо се консумира и може да носи инфекция (в рамките на заграждението създава благоприятна среда за развитие на бактерии). Въпреки висококачествени моливи се състои от анти-възпалителни компоненти. За долния клепач използват пълнители с водоустойчива формула, или вечерта добра очна линия не може да остане следа.

Когато изберете да се обърне внимание на следните точки:

 • той не трябва да има миризма, в крайни случаи, лек приятен аромат;
 • олово не трябва да "пот" капчици влага говорят за лошото качество на продукта;
 • пластмасов корпус трябва да бъде твърда;
 • дървен шкаф трябва да бъде цяла и не са направени от пресовани дървени стърготини.

Молив тест, преди да закупят най-добрите в вътрешна сгъвката на лакътя, където кожата е почти същото като кожата на клепачите.

цветова гама

Красив грим молив очи само да изберете правилния цвят. Изборът зависи от tsvetotipa и желаното изображение. Брюнетки и кестенявата, можете спокойно да се използва черно. Той изглежда добре с всички грим цветове. Червено, светло кафяв или блондинка е по-подходящо кафяв цвят. Въпреки, че те могат да използват черно, но само в вечер грим и с грижа, така че да не изглежда вулгарно.

Как да рисувате с молив

За красиво боядисани молив за очи козметични "арсенал" момичетата трябва да имат най-малко три цвята - черен, кафяв и бял. Браун ще ви помогне визуално правилното форма на очите, и бяло, за да се направи да изглежда по-отворена.

Цветни моливи могат да се насладят на леки tsvetotipa жените, като се вземат предвид тона на кожата си, грим тип и цвят на дрехите. Тъмнокожият брюнетките подхождат лилаво, слива, виолетов, кафяв или маслинено зелено. Червенокоса момиче изглежда страхотно, като се използват изумрудено зелено, червено, златисто или светло сив тон.

очакваното въздействие

Направете ярка красива молив за очи под силата на всяко момиче. Заявление техника линия молив много, те могат да бъдат използвани за постигане на различни резултати:

 • подчертае очите;
 • увеличаване на тесен участък;
 • визуално привеждане на хлътналите очи;
 • леко изпъкнала капак;
 • малко "дърпане" на храмовете и кръг.

Малката подробност от грим - очна линия правилно направено - е продължение на избраното изображение. Например, проста, елегантна бизнес стил перфектно допълват стрелката на горните клепачи, да се направи тона на цвета в бизнес костюм. Те ще даде на външния вид на елегантност и женственост.

За да се създаде изображение с помощта на класически черен или кафяв молив. Летни версия - несериозни стрели цветни моливи - ще красят всяко момиче. Можете да направите очите си нагоре към светлината ден или вечер грим креативни.Научете хубаво равенство

Правилно грим за очи молив е модула. Ако се страхувате да се направи грешка, практикуват на хартиен или на свободното си време. Класическият метод на прилагане - това е линия, плътно в близост до горния клепач миглите. Ако те растат с неправилна или много дебел, линията между shtrishkami предизвика малки косъмчета. Опитайте се да не падне на опашката на стрелката от външната страна на века, тя ще даде лицето тъжно изражение.

За ръка не трепери по време на линия за кандидатстване, лакътя трябва да има здраво на краката си, и дланта - почивка по бузата. Не се опитвайте да държите в един момент цялата линия. Правилно да нарисува очите на два етапа - от центъра към външния край на века, а след това - към вътрешния ъгъл.

трябва да се подготви, преди да кандидатствате капаците редове:

 • почистване на кожата;
 • Нанесете основа под стрелките;
 • леко сух лигавицата на долния клепач с памучен тампон.

Начертайте стрели по-добре на полуотворената окото, така че това ще стане ясно колко точно да следвате към целта. Горната и долната инсулт могат да бъдат свързани във външния ъгъл и направи леко удължена стрела, без да ги затваря. В зависимост от желания резултат, можете да пера стрелките или да напуснат контрастен. Неравномерното линия фалшифицирания с памучен тампон, натопен в отстраняване на грим.

Visual корекция на

Видът и дължината на стрелката и да коригира формата на площадката на очите. Увеличаване на очите с молив може да се прекара в горния клепач широк тъмно стрелките, с удебеляване на външния ъгъл.

В дневния грим линия трябва да бъде леко пернат. В същото време в долния клепач очна линия тъмен цвят трябва да бъде изоставена. Но, ако се приложи към лигавицата на долния клепач линия с бял молив, можете да освежите човек за визуално уголемяване на очите и да ги направи по-ярка.

Как да рисувате с молив

Поради цвета на молива, че е лесно да визуално увеличаване или намаляване на окото

Ако очите са раздалечени ...

... молив линия се прилага само към вътрешната страна на горния клепач с разширение на носа. Тя се простира в продължение на 2/3 от един век, но не доведе до външния ъгъл.

Близък с очите ...

... "развод" дебела стрелка на горния клепач, проследени от средата му навън. Опашката може да бъде всяка подходяща дължина. Можете също така да се вземе и на долния клепач, но само една тънка линия, която я свързва със стрелката на горния клепач.

... да го направи по-изразителен и загадъчна комбинация от линии молив с сенки близки нюанси. Щампован стрелка леко засенчени с сенки, за да се скрие очевидна преход. Тя може да бъде класически черни или кафяви или по-смели цветове, в зависимост от случая, което прави грим. Най-впечатляващо в тази техника изглежда очна линия метални нюанси.

... подходящ съставен от черните стрелки ясно в стила на Мерлин Монро, прекарано само върху горната част на клепачите и най-непосредствена близост до линията на миглите. Изглежда добре, и испански стрели, които не започват от вътрешния ъгъл и до средата на века.

С молив можете да съживи уморен вид. Той използва бял и цветен молив nyudovy или цвят шампанско. Достатъчно, за да ги държи през лигавицата на долния клепач.

полезни съвети

Правилно да компенсирате окото ще ви помогнат няколко съвета:

 1. Как да се определи къде трябва да бъдат насочени на линията, и къде трябва да приключи? Много просто - нанесете молива, така че единия край се намира в средата на долния клепач, а другият, минаваща през външния ъгъл на окото. Опашката на стрелката може да се направи с всякаква дължина, но това е по-добре, ако тя е малка - 1-2 мм.
 2. Молив линия на долния клепач, ще се държа по-дълго, ако на върха на тяхната леко засенчени с четка нюанси на един и същи цвят.
 3. Забележими празнини между стрелката и миглите могат да бъдат скрити, ако преди ролята си сложи на капака малко тъмни сенки.
 4. Правене лайнер горните и долните клепачи с черен, рискувате визуално намаляване на окото. За да избегнете това, използвайте клавишите със стрелки, за да се намали тъмно сиво - тя е по-лека сянка.

Ако не знаете как да рисувам очите с молив, не приемайте пари и време на посещение в художник грим. Той не само показва правилната техника. но също така съветва стил, който подхожда на вашия тип лице, формата на очите и общото образа, който искате да създадете сами.

 • Как да рисувате с молив
  Пилинг ролка от палто за лицето - лек начин за почистване на кожата с анти-стареене ефект: преглед на най-добрите средства за
 • Как да рисувате с молив
  Въглероден пилинг на стагнация: всички характеристики на салон за лечения
 • Как да рисувате с молив
  Медиана на лицето пилинг - процедура за подмладяване на кожата с невероятни ефекти и трайни резултати
 • Как да рисувате с молив
  Дълбоки лицеви пилинг: разнообразие и ефективност, независимо дали са за извършване на процедурата, като у дома си
 • Как да рисувате с молив
  Характеристики на млякото пилинг у дома: най-добрите продукти и инструкции стъпка по стъпка