Как да си направим карта онлайн безплатно, както и оформлението на една малка

Как да се създаде оформление на малка
В статията се описва как да се направи карта онлайн и запишете на вашия компютър. Въпреки развитието на компютрите и електронните медии, визитни картички за дълго време ще бъде най-доброто средство за работа в мрежа и разширяване на бизнеса.Предприемачите твърдят, че ако дадете хиляда визитки, ще получите стотици клиенти, които да дават по-добра печалба.

От създаването на визитки няма проблем, тъй като почти всички компании за печат предлагат тази услуга, и може да произвежда всички писти.

Но ако искате да спестите малко, и да се присъедини към производство на визитни картички дизайн, статия ще каже как да се направи карта онлайн и запишете на вашия компютър.

Но първо, ние даваме малко от правилата от специалистите как да се направи визитки себе си на вашия компютър, да не се правят грешки.

Съвети за това как да се направи модел на малък много

Следният съвет, което произтича от предишния: визитка трябва да се състои от малък брой цветове. и трябва да бъде кратко, не ярки като папагал пера.

Преди да се възползват максимално от малък оформление, трябва да знаете, че не трябва да има много видове шрифтове, по-добре - по един, но не повече от две.

Ние сега се движат на въпроса как да се направи визитка онлайн безплатно.

Как да си направим карта онлайн безплатно

Програми, които дават възможност да се направи възраст визитка с течение на времето, както и изискванията за проектиране на визитни картички се променят непрекъснато.

А ако искате да сте в тенденцията, дизайнът на визитни картички, или дават професионалистите от полиграфическата индустрия, или можете да направите карта онлайн с помощта на специални услуги.

Ще покажем, стъпка по стъпка как да се направи визитка онлайн безплатно, за да отпечатате и компанията печат. Така че това ще бъде оптимално - ние получаваме една модерна оформление и качество на печат и ще ни помогне да намалят специалисти печат.Първо избирате как и какви текстова информация да бъде пуснат на визитни картички (1).

Как да се създаде оформление на малка

как да се направи разпределение на малък

След това изберете фон. Той може да бъде завършен или на сайта (2) или на твой, които държат на компютъра (3). Също така, можете да направите фона малко прозрачна, така че не се отклони вниманието от основната информация текст (4).

Как да се създаде оформление на малка

След това можете да качите лого на интернет страницата на дружеството (5), или вашите собствени.

Също така, можете да, като щракнете върху стрелките, за да постави логото на правилното място (6).

Как да се създаде оформление на малка

След това трябва да се замени текста в шаблона, за да си (7). Можете да променяте шрифта на текста (8), шрифт стил и цвят.

Как да се създаде оформление на малка

Когато приключите работа по лицето, задръжте революцията (9).

Как да се създаде оформление на малка

Получената оформление може да бъде изтеглена на вашия компютър (10), чиста шаблон и да започне всичко отначало (12), или директно отпечатани на принтер (11).

Как да се създаде оформление на малка

W ATEM, можете да зададете оформлението по електронна поща всяка печатница, която ще произвежда висококачествени разпечатки, синя слива и архивни визитки.

Сега знаете, направете малка онлайн и да отпечатате безплатно.

На последно място, ние даваме услуга, където можете да направите безплатни визитки онлайн и изтегляне:

Показахме ви как да се направи карта онлайн и запишете на вашия компютър, и даде ДОИ отношение е сайт, където можете да изберете желания шаблон.

И тогава, изборът е ваш: или да го отпечатате и нарязани себе си, или се доверят на професионалисти, за да се получи оформление на принтера, и да получите високо качество на продуктите.

Във всеки случай, ние пожелавам успех!