Ресторант Jaga Яга в Краснодар

Описание Jaga Яга

Jaga-Jaga какво

Ресторант "Jaga-Яга" - с размер по избор институция с интересен, не съвсем традиционен ресторант интериор. Дори името можете да се досетите, че няма да има великолепие и кралски шик, които са толкова често използвани при проектирането на банкетни зали. Напротив, всичко е съвсем проста, но в същото време уникален.В допълнение към банкетни мероприятия, сватби и тържества, които често се подреждат жителите на Краснодар, в частност квартала Jubilee, тук има музика на живо, покажи групи, тематични програми. Залата на ресторанта е достатъчно просторна, за да се настанят 70 гости, и все пак има ВИП-зона и дансинг. С една дума, място за забавление напълнени празник изобилстват.

Кухнята на ресторанта е същият ексцентричен и уникален, колкото атмосферата. Сред ястията има специалитети с интересни имена - "Бермудски триъгълник", "прасе писък", "Страст Dzhagiantsev". Ще ви удиви с традиционни ястия като узбекските кнедли с агнешко, Samsa, костур в своите мащаби и различни видове пилаф и шиш кебап.

готвач

Jaga-Jaga какво


Приятна атмосфера, изискана и елегантен дизайн, високо ниво на обслужване и невероятния вкус на европейска кухня.

Всички полета са задължителни. Забранено да публикува съобщения, които съдържат:

Като оставите коментар на нашия сайт, да внедрите вашите права, уредени от член 29 от сегашната българска конституция. Все пак, имайте предвид, че вие ​​също сте отговорни за информацията, публикувана в съответствие с член 5.60 от Административнопроцесуалния кодекс.

За собствениците!

За ресторант

То по-лесно да намерите места във вашия град, за да помогне на сайта "Restoranka" - проект на всички ресторанти, барове, кафенета, заведения за бързо хранене, вкусна храна, клуб и ресторант живот. Тук всеки посетител, който иска да открие нещо ново и забавно за посещение на места за хранене за любимите храни, могат да получат актуална информация.

Ресторант мнения

Jaga-Jaga какво
Неотдавна отидохме с цялото семейство след пазаруване в центъра на града до ресторанта DonBazilio. Отидохме да се яде пица, и в крайна сметка се опита почти всичко в менюто! Пица.

Jaga-Jaga какво
Обичам това място! Ходим на Тай дълго време, и всеки път едно и също - вкусна, красива, добра услуга. Съпруг наистина харесвам свинско в сладко-кисел сос.

Jaga-Jaga какво
Ние се отбелязва в този ресторант ми съпруг рожден ден. Искам да кажа едно нещо - тя може да бъде по-добре. Обслужване на C клас, сервитьорите не са много приятелски настроени. Радвам се, че.

Jaga-Jaga какво

Условия за лицензионното споразумение:

Приемам Отказвам