Реших да се откажа от храна, форум

Страдах това. hney лято, по-добре не, тогава ochuhivaetsya ще дълъг, и костите на мъжете в леглото не обичат особено, това не се брои калории, да се хранят пред компютъра и да се чувстват напълно себе си, важно да не се спирам на него, ако гените не са добри, така или иначе pozhirneeshГост. в-1 е, защо искате да отслабнете? Знам, че моята леля-бомба, която вече е трудно да се мине през вратата. или жена кандидат в американските модни модели (все още има върховенство на закона .chto "ideallnaya момичешка фигура - клечка за драперия"), но какво общо има това с теб?
Ако не сте доволни от пропорциите на фигурата - това не е възможно да се коригира gimnastikoy.Esli sootvetstvuesh някои стандарти - първи поглед Чия стандарти evropeek !. Например, много тесни рамене (фигура тип "червей припадна") - това не е изненадващо. те са по-Слав с широки рамене и български (особено от района на Близкия Волга), широка 42-и карикатура razmer.A му. и за украинците фигури обикновено казват "Povny синусов tsitsok и да Encore задник"), т.е.. Е, не стандартите на Холивуд!Що се отнася до желанието "да ядат пред компютъра" - така тя страда. и така аз казвам: искате - просто пее !. Не чипове с бира Сложете до него ябълки, моркови, зеле, маруля, дори някои вкусни за вас в момента zelen.Tak че - и вие ще запълнят стомаха. и не много pereberesh калории!


О. solntseedy, pranoedy не тънък изобщо поради някаква причина.

Наскоро срещнах един познат, тънки до ужасно, просто неприятно - на външен вид - наркоман - spidonoska, но тя честно чувства красива. Мисля, че тези хора болни на главата си, и с нас нормалните жени на средна пълнота просто не обръщат внимание на всички тези режими и malyshevoy програма съвети - не ям вкусни, те всички ще отидат в х-е!

Мрежа издание «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)"

Информация за връзка с правителствени агенции (включително, за Roskomnadzor): [email protected]