Renault Logan - авто ремонт собствените си ръце, видеоклипове и ремонт и поддръжка на водача на автомобил

Renault Logan ремонт собствените си ръце
Добър ден. Днес ние имаме бензиностанция Renault Logan. Той дойде при нас за планирана поддръжка. По време на диагноза, той е забелязал, че двигателят не работи гладко, задъхан. Решихме да се запознаят с въздушния филтър. Ето защо, в тази статия, ние ще ви кажа как да се премахне и да се замени на въздушния филтър на Renault Logan. Препоръчително е да се промени на въздушния филтър на всеки 15000 км.Renault Logan ремонт собствените си ръце
Добър ден. Днес ние имаме бензиностанция Renault Logan. Той дойде при нас с проблем в двигателя. ПРОВЕРЕТЕ ДВИГАТЕЛ светват и колата започна да се забави. Решихме да се провери запалителната свещ. Ето защо, в тази статия ще ви кажа как да се демонтира и монтира свещите в двигателя Renault Logan. В двигатели от 1.4 и 1.6 свещ варира еднакво. Препоръчително е да се промени свещите най-малко 60 хиляди километра.

Renault Logan ремонт собствените си ръце


Добър ден. Днес ние имаме бензиностанция Renault Logan. Той дойде при нас, за да замени ниско лампата лъч, тъй като тя изгаря. Но тъй като тези автомобили струва Н4 лампа, това означава, че ние се променяме не само ниско лампата греда, и все още е далеч. Н4 се състои от 2 режима, ниско и високо лъч. Ето защо, в даден статия ще ви покажа как бързо и лесно да смените лампата в светлината на фаровете Renault Logan.

Renault Logan ремонт собствените си ръце
Добър ден. Днес ние в ями за ремонт и боядисване на предната броня изпъди Renault Logan. За съжаление, с течение на времето, бронята е в неизправност. Почеса, втрива и просто се счупи. В тази статия ще ви покаже как да се демонтира и монтира на предната броня на първото поколение на Renault Logan.

Renault Logan ремонт собствените си ръце
Днес нека да поговорим за свежестта на въздуха в кабината. В ранните модели на Renault Logan кабина филтър не е, и го постави под затворен капак. В тази статия, ние нарязани прозорец за кабина филтър и го поставете там.

Renault Logan ремонт собствените си ръце
След като в новите краищата гаранционни автомобили, повечето шофьорите спират да отидете на дилър и сервиз колата си с ръце. Днес нека да говорим с вас за смяна на масло и маслен филтър на двигателя Renault Logan в с ръце. Процедурата не е трудно, но е много важно. Осъществяване той трябва да бъде на всеки 10-15 хиляди километра.