Рап е пари - respecta - крайната портала за хип-хоп

И обикновено се говори за рап малцина могат - тази дума не е известна.

Не, нещо дойде при нас - MC Hammer и Vanilla Ays, бакалавър и Богдан Titomir, но също така и повече, за да рап имаше много непряка връзка. Хората възприемат като хлабав идентификация панталони знак и може да достигне до перфектен непознат, например, да се промени касети. Въпреки че имаше няколко непознати - всички рапъри са се познавали.Те бяха аутсайдери, отрепките, странни ренегати. Те реагират с враждебност към думата "поп" и израза "шоу бизнес" в тяхната реч, смесено с епитета "корумпиран". Те биха искали да играят по свои собствени правила. Изненадващо, безнадеждно, изглежда, компанията е донесла успех. Сега е най-популярният жанр сред младите хора. Рап е американски от връзките към предното стъкло на колата, и накрая Russified

популярността на хип-хопа започва да расте в този странен период, когато между думите "Decl" и "рап" се появи знак за равенство. Въпреки това, почти по същото време той се появява между думите "Decl" и "глупак". Писано е в коридорите, по стените, по бюрата. Бихте интернет - ще напише в internete.Kirilla "Decl" Tolmatskogo баща рапър, портата на бизнеса Съветски и пост-шоу, Александър Tolmatsky. Неговата пари и връзки, изглежда, че е претърпял рап на масите, но странно, комичен начин. Добър студио, добре за това време и клип аранжимент, въртене по телевизията Decl своя страна в лицето на българския рап. Въпреки това, той не е продължило много дълго: доверието laytovym беззъб рап песничка nevelik.Pokazatelno доказа, че в музикалната преса през тези години е стабилен до рап нагласа: ". По дяволите, цирк, клоун" Tolmatsky старши казва, че рап донесе тази страна. Може би. И може би, просто поразен син травма - и нищо повече. Заслужава да се отбележи, че нито един от настоящите звезди и звездички ще призове Decl или Bad B. Alliance включително значително ги засегне artistov.Trest Bad B. Alliance се спука - от вътрешната страна. В допълнение, имаше състезатели, които играят на своите слабости. След това беше, че играта в рап в България е имало важно условие - играта не е фалшив. Тези, които са били уловени muhlezh, наказани. Компромиси все още е възникнало - легализира, Сергей, Тимотей. Но първите две изчезна от погледа, а третият изглежда се осигурявали приходи от симпатиите на другите nereperskoy аудитория. Тези, които са на върха в момента, дойде популярност честно, въпреки обстоятелствата, преодоляване на недоверието на медиите и да извървя дълъг път от малко известен художник на свободна практика и преди. Е, какво може да има ... един народен герой.
Срещу широки панталони

Всички мои теми остава почти задължен да наркомании ...


БОГДАН го благослови

На сутринта на вестника, а вечер в стиха


Здравейте, ние търсим талант

Мястото, където ние изхвърляме, наречена "LABEL"

По логиката на тази тема някой трябваше да опита да организира и печелете. Но отхвърлянето на производителите рап, които пречат на творческия процес, присъщи изглежда точно в ДНК.

"Няма нужда да се подпише договор, - обяснява бившият актьор" Монолит »Дино MC 47. - Етикетът не може да ви даде нещо, което не сте в състояние да се направи. Процент от концертите ... искате да получите. "

"Монолит" - последната голяма продуцентска компания се опитва да действа на пазара на рап. Обещай да премахнете клипа, го натиснете по MTV, издаването на албума е доста вкусно рапъри. Но сега на "монолит" остави най-успешните артисти: Гоф се премества в самостоятелна "Газометър", Centr Група обикновено работи независимо - техния собствен лейбъл "Цао Records". Установено е, че дистрибуторът продава албуми те могат сами произвеждат клипове също е по-евтино, по-специално по MTV, така или иначе музиката е почти там, но за интернет ще се доближава до качеството на публикацията.

Технология обърна рап в мощна DIY-култура: млади хора с фотоапарати снимките на Mark II, без да спира. Сега годината излиза около 300 клипове от художниците "над средното", а това е само върхът на айсберга. Всичко се изсипва в онлайн: YouTube, «VKontakte». Тези клипове са доста еднообразни, но публиката не е много сложен - това всички костюми.

В резултат на това рап отнема няколко независими етикети. "Газометър" произвежда албуми Basta, АК-47, GUF, под някаква форма, с тях да си сътрудничат и Смоуки Mo Triagrutrika. Уважение производство е създадена от бившия продуцент на кастовата Аркадий Slutskovskim, но тя се занимава с Влади през последните години. Сред тези творци - Ростов Пясъчните хора и дебют Kravtsov. Под етикета "Као" с пускането на Centr група, соло творби на участниците в Слиема и Птах Legends Pro Slovetsky. мениджър Noize MC Грегъри Зорин наскоро подписа Антон ST и MS. Timati строи около себе си семейството на художници с черна звезда Семеен. Но това също е една капка в морето: по-голямата част от рапърите не включват договорни задължения и да действат на свой собствен риск.

"В българския рап няма пари, на мястото, където хвърлянето се нарича" етикет "- прочете на рапъра преди Slim десетина години, още преди известния съставената група Centr. Ситуацията се е променила - и парите се появи, а също така се научих да правя без ненадеждни партньори.

RAP като последна инстанция PATRIOT

Аромати, ИЛИ мирише TEEN SPIRIT

информация
Потребителите на гости нямат право да коментират тази публикация.

навигация