Работа ProShow работно място производител

ProShow Producer при стартиране на екрана автоматично показва работното пространство. Ако не сте се регистрирали копие от програмата, при всяко стартиране ще се появи на прозореца, да ви пита да въведете данните си за регистрация или да продължите да използвате програмата за пробен период. Също така, ако не изключите съответната опция при стартиране ще се покаже прозорец с полезни съвети. Този прозорец показва разнообразие от полезни съвети за използването на ProShow Producer.Включване или изключване на изхода на полезни съвети:

 1. Изберете "Помощ → Полезен съвет"
 2. Премахнете отметката се появява в полето "Show при стартиране."
 3. Щракнете върху бутона "Finish".

Workspace

Workspace ProShow Producer е проектирана да максимизира лесен достъп до основните функции на програмата. Всички основни функции са в челните редици, като предоставя незабавен достъп до тях, ако е необходимо, на всеки етап от работата. Работното пространство е разделено на секции, всяка от които могат да се местят и да се промени в съответствие с желанието ви.

Workspace панел

Използване на работното пространство панели

За да покажете или скриете панела:

 1. Изберете "Преглед → Панели" меню.
 2. В падащото меню изберете панела, за да покажете или скриете.
 3. Чрез проверка в квадратчето до желания панел, можете да го покажете, и като премахнете отметката, съответно, да се крият.

Преместването на панелите:

Повечето панели могат да бъдат преместени на друго място, но не може да бъде преместен заради размера, формата или на определено място.

 1. Щракнете върху заглавната лента на левия бутон на мишката и плъзнете панела с мишката. За панели, които нямат глава, scholkayte и ги влачат от вертикалната греда разположени от лявата страна.
 2. Плъзнете лентата до желаната позиция. Когато преместите появява очертанията на панела правоъгълник, който показва мястото, където панелът ще бъде преместен.
 3. Отпуснете бутона на мишката, за да заключите панел в желаната позиция.

Промяна на размера на панела:

Повечето от панелите да промените размера, но не можете да промените размера на формата или на определено място. 1. С левия бутон върху разделителя между двете стъкла и го плъзнете в желаната посока.
 2. След като достига до желания размер, отпуснете бутона на мишката.

Плаваща лента с инструменти в отделен прозорец:

 1. Щракнете върху заглавната лента на левия бутон на мишката и плъзнете панела.
 2. Плъзнете панела извън работната зона и отпуснете бутона на мишката.

Възстановяване Markup панели в стандартното му положение:

 1. Изберете "View → Default Layout".
 2. Или използвайте клавишната комбинация Ctrl + Shift + Alt + 0.

Използването на схеми панели

В ProShow Producer, лесно можете да запишете и заредите различни схеми за работно място. Схемите се съхраняват позиция, форма и размер на панела за работно място. Тези вериги са конфигурирани, както е обяснено по-горе.

Запазване на схема работно място:

 1. Поставете панела на желаното място и да коригира размера им.
 2. Изберете "схема View → Save прозорец."
 3. Въведете името на схемата се съхранява в съответното поле.
 4. Щракнете върху бутона "Save".

Зареждане на схеми за работно пространство:

 1. Изберете "View → Изберете схема прозорец."
 2. Изберете желаната схема от списъка с наличните схеми.
 3. Щракнете върху бутона "Кандидатстване".

Лентата с менюта

Както бе споменато по-горе, лентата с менюта съдържа команди, които осигуряват достъп до всички функции и възможности на програмата. Повечето от командите, използвани в това ръководство, за да отидете на различни параметри и диалогов прозорец с меню, но не забравяйте, че можете да използвате и главната лента с инструменти, действието с двойно scholchkami и контекстното меню щракнете с десния бутон и бутони за бърз достъп, които позволяват да има незабавен достъп до повечето функции.

 • меню "Файл" осигурява достъп до командите за работа с файлове, включително и команди за отваряне и затваряне на файлове, да създавате нови файлове, или да събират файлове представяне в отделна папка.
 • "Edit" Менюто съдържа команди функции за редактиране в ProShow Producer, включително командата копие, нарязани, паста и отворете прозореца на настройките на програмата.
 • Меню "Проект" съдържа всички команди, свързани с работа в режим на проекти. Добавено към новата презентация на проекта, да изтриете съществуващите, и спаси, можете да използвате това меню.
 • Меню "Представяне" съдържа команди за пълна персонализация на презентацията. Можете също така внос и износ шаблони за презентации в това меню.
 • Меню "Slide" съдържа командите, за да изберете отделни слайдове за презентации.
 • менюто "Sound" съдържа команди, за да персонализирате саундтраци презентация.
 • Меню "Output" ви позволява да изберете предпочитаният формат на крайния вид.
 • "View" меню съдържа команди за промяна на външния вид на работното място.
 • "Помощ" меню съдържа връзки към различни ресурси, свързани с ProShow Producer: извикате помощ, или търсене на актуализации.

Главна лента с инструменти

Основната лента с инструменти има за цел да увеличи производителността и намаляване на времето за извършване на най-често срещаните задачи. Лентата с инструменти съдържа следните бутони:

Този бутон се затваря текущата презентация и създава нова.