Pspz - сайт за PSP - Информация за PSP

Почти универсален формат
UMD - това е първият игрален филм на PSPishki и тя има своите предимства, като в същото време, недостатъците. Формат, че Sony е разработила за себе си, може да се нарече MiniDisc DVD-версия. Диск PSP диаметър 6 см, съхраняван в пластмасов корпус, дискът се вмъква в конзолата. Капацитетът му е 1.8 GB с такива малки суми, и то е впечатляващ. Но недостатък е, че - специфичен формат, и като мини-диск само за PSP.Можете също така да постави под въпрос и дълъг експлоатационен живот на такъв диск на преносим конзола, което със сигурност няма да се хареса най-нежен начин. Наистина, дискове MiniDisc показаха добра надеждност, но в този случай имаме най-модерната технология с предната част. механизъм вмъкване / екстракция не дава специално доверие. Като цяло, най-добре е да се обърнете към вашия PSP толкова внимателно, колкото е възможно.

Memory Stick Duo вземе със Sony се намира под капака на малък читател PSP Memory Stick Duo карти. Но Memory Stick карта не е съвместим с прикачен файл, той поддържа само версия Duo от Sony!

USB-порт не е от Sony
Но за щастие, USB мини порт на най-добрите конзоли панелни напълно стандартни. Въпреки че, странно които не са включени в комплекта на Sony кабели. Е, ако се снабдяват с кабелна, цифрова приставка може лесно да бъде свързан към компютър, където и да е, достатъчно странно, то ще бъде признато без шофьор (освен ако не се даде възможност на съответната опция в менюто PSP). Тази функция е наистина полезно! PSP Този порт осигурява директен достъп до Memory Stick, по време на трансфер на файлове.

WiFi за Sony PSP
Друг PSP интерфейс - WiFi модул. Вие, разбира се, вече мечтаят за възможността за безжично прехвърляне на файлове с компютър, електронна поща и Интернет. За съжаление, официално, нито една от тези функции не се поддържа. Но WiFi функция позволява да играят мултиплейър игри.Дисплеят е разработен от Sharp. Той поддържа настройка на яркостта: до 180 CD / m² с автономно захранване и 200 CD / m2 при работа в мрежата. Единственият недостатък - на екрана е много забележим блясък, така че улицата е, че сте малко вероятно да бъде в състояние да използва префикса. Дори звука на вградените високоговорители са приятно изненадани, предвид техния ограничен размер. И когато се сложи слушалките, вие ще бъдете в рая. Но качеството на възпроизвеждане на музика, ще се върнем.

Sharp дисплей, разработен от специалисти. В Sony PSP регулира максималната яркост от 180 сс / т2 (независим източник) и 200 сс / т2 (мрежата). Един недостатък - на екрана е силно забележим блясък, така че най-вероятно няма да можете удобно да се използва префикса на улицата. Въпреки малкия размер на интегрирани високоговорители, дори звукът приятно удоволствие. Но вие ще се окажете в рая, когато сложи слушалките. Въпреки че качеството на възпроизвеждане на музика, ще говорим по-късно.

MP3-плейър в Sony PSP
PSP работи добре като аудио плейър. Но основното е, че чудото на конзолата разпознава и обикновени файлове MP3 и ATRAC3 +. Отново, трябва да копирате файловете в специална папка "Музика" на картата с памет. Качеството на PSP отлично възпроизвеждане, дори и на вградените високоговорители, независимо от техния размер. Въпреки че качеството на възпроизвеждане е просто превъзходно, ако ще използвате слушалки. Пакетът включва много добри слушалки, макар и малко по-yarkovaty. Дори и осигурява дистанционно управление с кабел за да управлявате плейъра, където има дори касова брава. Но фини корекции, за да се представят, за съжаление, няма да работи. Докато слушате музика, а не основната цел на PSP конзоли, това е качеството на музикалния плеър. И разбира се, да се насладите на високата цена се ограничава до картата с памет.

Друг интересен аксесоар - PlayGear Сподели този четириядрен канал за слушалки сплитер, той ви позволява да обедините слушане. Много лесно да слушате филма във влака, например.

Ергономия Sony PSP
Префикс удобно в ръката, а теглото му не е уморен, когато играете. Примерни ергономичност различни клавиши на правото и кръста. Те попадат под пръстите перфектно и точно притискат. Кръстът, който се регистрирате притежава четири в ключовете на другия, дава възможност да се движи точно в осем посоки.

По горния край на PSP, разположени спусъците, те да ни изглежда малко по-малко удобни. Те са използвали ъглов дизайн са притиснати много тихо. Удоволствието от използването им са по-малки.