Prostanorm ревюта, ефективност и възможните странични ефекти

Prostanorm от това, което

Лекарството показва висока ефективност и е широко използван при лечението на редица заболявания на простатата. както е видно от многобройните положителни отзиви.форма на издаване и състав prostanorm

Медикаментът е представена на фармацевтичния пазар под формата на таблетки, и разтвор на алкохол и вода. И двете форми prostanorm са изработени от специален екстракт рецепта от най-различни билки, по-специално:

 • жълт кантарион;
 • Solidago Canadensis;
 • женско биле корен;
 • корените и коренища на пурпурна ехинацея.

Prostanorm от това, което

Всеки от компонентите на лекарството предварително подложени на специално третиране, в резултат на което се получава сух екстракт. Получената обработката екстракти специално смесени в определени съотношения. Готови компонент смес се превръща в таблетки или да се използва за получаване на течен разтвор, който се приема през устата.

Отзиви за мъже свидетелстват за високата ефективност на двете лекарствени форми на лекарството. Въпреки това, изборът на конкретен, както и определянето на желаната концентрация, честотата на прием и продължителността на лечението, лекарят прави. Така се взема предвид особеностите на съществуващи заболявания, времето за обработка и лекота на получаване на някаква форма на пациента.

Prostanorm - това е билков, позовавайки се на галенови форми на наркотици. Основната разлика между билкови лекарства е, че техният състав е наличен в целия комплекс от активни съставки, които са в началния състав на суровините, използвани за получаването на медикамент.

Така че има арсенал от биологично активни съединения, които имат комбиниран ефект върху тялото, като част от разглеждания медикамента. Като част от препарата, в допълнение към основните активни компоненти, ексципиенти настоящето, без което е невъзможно да се получи разтвор или таблетка.

Prostanorm от това, което

По този начин, основните компоненти и хоросан, и таблетките са:

 • женско биле корен;
 • Жълт билка кантарион;
 • корен и коренище на пурпурна ехинацея;
 • билка Solidago Canadensis.

Допълнителни компоненти в таблетките са:

Допълнителни компоненти в разтвора представени с вода и етилов алкохол.

Показания prostanorm

Prostanorm от това, което
Това лекарство принадлежи към групата на сложни билкови лекарства, предназначени за лечение на неспецифични и специфични форми на простатата хронично възпаление. Натурални растителни компоненти, присъстващи в състава на лекарството има такива свойства, които позволяват използването им за лечение на различни патологии, на простатата.

По този начин, женско биле корен да неутрализира алергии и намаляване на възпалението, намаляване на нивото на вредния холестерол в кръвта. Той има антиоксидантно действие и намалява производството на свободни радикали. Всичко това и още антимикробен ефект на компонента позволява да се подобри функционирането на простатата.

Следващият компонент prostanorm - билка Solidago Canadensis. Това елиминира проблеми като уринарна инконтиненция и цистит. Той помага разтварят камъни в бъбреците и пикочния мехур, активно участва в лечението на аденом.Благодарение на пурпурна ехинацея подобрява естествените защитни функции на организма. Тази функция подобрява антимикробна и антивирусна защита увеличава съдържанието на мъжки полови хормони, при което нормализира и подобрява потентността.

Жълт кантарион - растение с антимикробен ефект. Той облекчава депресия и тревожност.

По време на клиничните проучвания е установено, че prostanorm компоненти в оптимално съотношение, осигуряване на висока ефективност в борбата с различни патологии на мъжки простатата.

Prostanorm от това, което

Медикаментът упражнява prostatotropic ефект, т.е. той действа селективно върху простатната жлеза. Този механизъм се осигурява от химикали, които присъстват в състава на препарата, - изофлавоноиди и тритерпенови гликозиди. Те допринасят за по-активно развитие на мъжките полови хормони и нормализира процеса на уриниране. Благодарение на тези свойства, висока ефективност на лекарството в профилактиката и лечението на простатит.

Prostatotropic на лекарството, предоставена от следните негови характеристики:

 1. Андрогенна активност. Това повишава производството на полови хормони.
 2. Намаляване на съществуващите възпаление.
 3. Аналгетични свойства.
 4. Способността за подобряване на кръвния поток на малките кръвоносни съдове на простатата.

Всички тези терапевтични ефекти на това лекарство се даде възможност за нормализиране на процеса на уриниране, спиране на развитието на заболяването и подобряване на функционирането на простатата значително.

Активните вещества на лекарството имат антибактериални ефекти, като антибиотици към стафилококи и стрептококи. Prostanorm нормализира метаболитни процеси в простатата, премахване на възпаление и подобряване на общото състояние на органа.

Показания за употреба на този наркотик

Prostanorm от това, което
Основната област на приложение на това лекарство на базата на естествени компоненти е за лечение на рак на простатата и възпалителни заболявания. Лекарството има противовъзпалителни свойства. То премахва съществуващите нарушения и нормализира уринирането. Следователно, една от основните означения за prostanorm на употреба е наличието на човек на патологии, като например:

 1. Неспецифичното хроничен простатит във форма (т.е. такава, която не е причинена от вирусни или бактериални заболявания).
 2. Хроничен простатит, който се развива на фона на слабото развитие на мъжките тестисите с много ниски нива на андрогени.
 3. Комплекс възпаление засяга пикочния канал и простатата.
 4. Доброкачествена хиперплазия на простатата.
 5. Аденом.

Много често, лекари предписват prostanorm за лечение и профилактично за предотвратяване на развитието и прогресирането на тези заболявания. Превантивни курсове със prostanorm могат да бъдат определени след преминаването на основния терапевтичен курс. Това свежда до минимум вероятността от повторение на простатит.

Лекарството може да бъде включен в комплекс терапия с използване на ефективно физиотерапевтични и други обичайни техники. Той се използва като самостоятелна средство за защита. Тя често се прилага в комбинация с биогенни стимулатори и витамини.

Противопоказания за използването на prostanorm

При определяне на допустимостта на лечението prostanorm трябва да се вземе предвид, че част от алкохол част от решението. Също така не забравяйте да се обърне внимание на конкретните последици от лечебни растения, които се използват при производството на лекарството.

Получаване prostanorm невалиден в присъствието на заболявания като:

Prostanorm от това, което

 1. Остър гломерулонефрит.
 2. Различни системни заболявания (множествена склероза, тумори, левкемия и др.).
 3. Автоимунни заболявания.
 4. Дифузен заболяване на съединителната тъкан.
 5. Кодиране на пристрастяване алкохол (за разтвор).
 6. Индивидуална непоносимост и свръхчувствителност към някоя от съставките на лекарството.

Алкохолният разтвор се взема с строг контрол на пациента в случай на болести му, в които използването на каквито и да било имуномодулиращи средства може да бъде опасно.

Има редица от относителни противопоказания, при които се използват prostanorm нужда с изключителна предпазливост. Такива противопоказания включват:

 • всякакви тумори;
 • витилиго;
 • заболявания на централната нервна система;
 • присъствие на автоимунни заболявания в следващия (кръв) семейството;
 • исхемична болест на сърцето.

Възможни странични ефекти

Този препарат е направен изцяло на базата на естествени съставки, но единственият възможен страничен ефект е алергичен които могат да възникнат в контекста на индивидуална непоносимост на компонентите на наркотици.

Въпреки това, алергия също се появява много рядко. Но когато й симптоми на лекарството трябва да се спре незабавно и да отидеш на лекар. Той ще реши дали да prostanorm нататъшна употреба и да коригира лечението, както е необходимо.

Важно е да се помни, че в състава на разтвора съдържа етанол. Тя може да предизвика разсейване на различна интензивност, която е нередно по време на шофиране на превозното средство и извършване на работа, която изисква концентрация. Придържайте се към дозата, установена от лекар, не нарушавайте съвета му и сте здрави!