Prostanorm когато - ръчно, цената и аналози

Prostanorm - лекарство дадено на човеците, за да се възстанови функцията на простатата и да се отървем от възпаление. Prostanorm простатит е ефективен поради своите анти-патогенни микроорганизми и аналгетичен ефект. Освен това, лекарството подобрява качествения състав на еякулата.Prostanorm от това, което

Състав средства и лечебни ефекти

Prostanorm лекарство се основава на екстракти от лечебни растения. Това fitodrug, която включва следните извадки: женско биле корен, енчец канадски трева, пурпурна ехинацея, жълт кантарион. Допълнителни компоненти включват лактоза, медицински талк, нишесте, желатин, захар, калций.

Женско биле корен спира алергични реакции, които причиняват подуване и възпаление елиминира. Освен това, този компонент намалява концентрацията на холестерола и притежава бактерицидно действие.

Канадската енчец неутрализиране на проблема с незадържане на урина, тя разрушава камъни в бъбреците и пикочния мехур.

Въздействие лилаво etsinatsii насочен към възстановяване на естествените защитни функции на организма. Благодарение на този компонент, тялото получава силата да се бори срещу патогенни бактерии и микроби. В допълнение, растението подобрява производството на полови хормони, които влияят благоприятно върху потентността.

жълт кантарион, в препарат също има важна роля. Тя облекчава тревожност и депресия и неутрализира бактерии.

От изложеното по-горе става ясно, че лекарството съдържа обширна въздействие Prostanorm, че в най-кратки срокове (6 дни за прием) улеснява състоянието на пациента, както и систематичното допускане възстановява функцията на простатата.

приложение

Основната област на приложение - различен простатата патологията:

 • Неспецифичното простатит;
 • ВРН;
 • Хроничен простатит в малко количество от андроген и тестисите хипоплазия;
 • Хроничен простатит с влошаване на възпаление на фона на хипотермия или други причини не са свързани с активирането на инфекцията;
 • Гранична възпаление на простатата;
 • Доброкачествена хиперплазия на простатата форма;
 • Rekovalistsentsiya след тежък остър простатит;
 • Простатит, което е в ремисия, което е съпроводено с еректилна дисфункция.

Медикаментът може да се използва за профилактика на рецидив след първичния курс на лечение.Инструкции за употреба на Prostanorm с наркотици

Дозите на лекарственото средство в таблетката е средно 300 мг два пъти дневно, курс на поне 5 седмици. Важно е да се разделят храната и лекарствата. Оптимално ще се Prostanorm таблетки не по-рано от 40 минути преди хранене или 90 минути след това.

Капки Prostanorm пие една четвърт от една голяма лъжица три пъти на ден. Fitosredstv се разрежда в 50 мл вода. Решението е взето на 30 минути преди хранене или след половин час. Продължителността на лечението се определя по различни начини, но средно от 7 седмици.

Противопоказания

Prostanorm не се препоръчва за употреба при лечението на хора със следните патологии: остър гломерулонефрит; дифузен заболяване на съединителната тъкан; системни заболявания на скелетните мускули; остра форма склероза, диабет, рак, тумори, левкемия и други.

Алергични реакции и свръхчувствителност към една от съставките на препарата и са противопоказани за приемане. Под формата на капки забранени лекарство на пациенти, които извършват кодиране на алкохолизъм.

Съвместим с алкохол prostanorm

Prostanorm от това, което

Prostanorm и алкохол не се смесват един с друг. Тази комбинация води до риск за здравето! Алкохол разрушава нервните окончания, предизвиква рязко скок на кръвното налягане, произвежда разсеяна състояние. По този начин, благоприятното въздействие на наркотици Prostanorm изравниха под влиянието на алкохол.

Предупреждения

За най-добър ефект на лекарството може да се използва във връзка с биогенни стимулатори, витамини, анти-бактериални лекарства и специална физическа терапия за простатата.

аналози лекарствени Prostanorm

Медикаментът е комбиниран fitosostavom, така структурни аналози не. Препарати с подобен ефект: Vitaprost. Afala, Prostatilen, Cystone и сътр.

Когато Prostanorm означава подмяна на необходимостта да се консултира със специалист. Само лекарят може да избере най-подходящото лекарство или комбинация от таблетки се регистрирате, означава, в течна форма или медикаментозни свещички за най-добър ефект. За да изберете качеството на режима на лечение от техните усилия е малко вероятно, тъй като е необходимо да се разгледа не само характеристиките на този или че средствата, но противопоказанията.

Prostanorm в аптеките

Българска фабрика произвежда лекарството. Prostanorm цена зависи от ценовата политика на конкретната аптеката. Разходите тинктури Prostanorm течност е около 130-160 рубли във флакона с обем 50 мл. Pay 170-220 рубли необходимо за медикамент обем контейнер от 100 мл. таблетна форма е свързана с продажбата на 30 таблетки за 240-300 рубли.

Prostanorm от това, което

Причините за липсата на ефект

Prostanorm простатата се използва за дълъг период от време. Сега има неимоверно количество съвременни средства за простатит, но Prostanorm търсенето им не губи, която характеризира това лекарство върху положителната страна. Въпреки това, в някои случаи не Prostanorm донесе желания ефект, ето някои от тях:

 • Необратими и декомпенсирана форми на простатит, придружени от появата на камъни в простатата и фиброза;
 • Неспазването на нормативни актове, свързани с начина на живот, който трябва да се комбинира с процеса на лечение;
 • Изолираният използването на лекарството от простатит бактериален произход.

Вярно е организиран терапевтичния процес - единствената гаранция за ефективно лечение!

Сподели с приятели: