Производство на печат у дома, на път за вкъщи

Как печат
Доста често, модерните млади хора трябва да се справят с проблема с липсата на печата или марката със собствените си инициали. Проблемът е толкова стара, колкото света и просто решен. Да направи необходимите можете да отпечатате свой собствен у дома!В тази статия ще разгледаме един начин (най-лесно), която ще ви помогне да решите проблема и няма да доведе до нови трудности. Този метод се основава на получаване на релефно изображение върху материал, който има пластичните свойства. Не по-трудно от гравюрата в дома.

Така че, за да направи свой собствен печат, ще се нуждаете от следното:

- клише тип печат (това можете да си купите по всяко публикуване или печат, обикновено проблеми с това не се случи). Същото може да бъде помолен да намали плоча печат на отделни букви, така че ще бъде много по-удобно.- 2 плоски пластини (те могат да получат във всеки магазин офис доставки)

- лепило "Момент"

- глина в дома (или всеки друг материал, който има своите свойства)

- Уплътнител (които могат да бъдат закупени на магазин за хардуер)

От писмата, които сте получили справедлив при печатната дейност, пише текста, който искате да се появи на разпечатката. Бъдете сигурни, за да наблюдават огледален образ! Писмата, които са в състояние да направи чист ход на плоска дъска и я монтирайте там с лепило "Момент".

Но как да се украсяват с тениска подпечатана със собствените си ръце. Decor домашно печат.

Също така бих искал да се посъветва да не се страхуват да правят ламиниране на хартия с ръцете си. Както тук, няма нищо сложно за този процес.

Как печат

Така че, веднага след като лепилото е сухо - ще имате готови клишета. За да ги правите с печат на пластелин, или че се чувствате най-комфортно. Във всеки случай, той трябва да е пластмасова, но издръжлив материал. Следващата стъпка ще бъде създаването на малка яка около етикети - само 3-4 мм и ще трябва само да попълните всичко това лепило. След като се втвърдява - той нежно и се отделя от глина паста върху плоча с дръжка. Печат готов.

Тази технология е универсален и е подходящ за вземане не само уплътнения!