Proit без счупване пространство в слово 2018 - как да се получи ширина фиксирана празнина

Решение. като се използва тип пространство "Тесен твърд Space". той е назначен, за да са запознати клавишните комбинации в.

Така че, нека да видим как да го направя ...

Какво непрекъсваем пространство

Какво непрекъсваем пространство


В Proposition 1 използвали обикновено пространство, 2 - традиционна непрекъсваем интервал, и 3 - пространство "Тесен твърд Space".Те казват, че решението за преназначаване непрекъсваем космически функции в новата версия на Word е направено за по-голяма съвместимост с правилата на пропуските в стилове CSS каскада.

Ако е необходимо, тъй като ширината на фиксацията и приемственост, най-добре е да се използва специално място - "Тесен твърд Space" (202F характер код), който има тези качества.За да въведете интервал, прави характер вложка команда, и въведете кода 202F марки:

Какво непрекъсваем пространство


За трайно не го търсим в полето за символ, можете да зададете на входа към обичайните клавишни комбинации. За да направите това, включете "прекия път ..." в прозорец "конфигурация на клавиатурата" на незабавно натиснете комбинацията - Ctrl-Shift-Space. Запазване на бутона "Assign".

Какво непрекъсваем пространство

Какво непрекъсваем пространство


Когато на дисплея скрити символи нов режим непрекъсваем пространство (Тесен твърд Space) визуално не изглежда да е в контраст с обичайното пространство, което се показва като точка (.) Или предходен непрекъсваем пространство (под формата º).