Продукти и салони Nuga най-добре (Nuga Best)

Нашият посетител под името "Равшан", съобщава следната информация:

Добър ден! Искате ли да напиша истината за електронна поща Nuga Best, Happy сън, Ceragem. Техните стаи са разположени в цяла България и те са под прикритието на медицински изделия, продавани обикновените домакински продукти! Те не са имали удостоверения за регистрация, издадени от Министерството на здравеопазването. Най-много интересно, че техният продукт, който се произвежда в Корея се продават в България на завишени цени! В самата Корея, тези продукти са 3 пъти по-евтино. Друга информация дори и в Китай, всички тези компании са наложени на забраната за разпространение, както и в България, те тихо, ангажирани в шарлатанство и изнудват пенсионери.Корейската компания Nuga Medical Co. ООД е добре позната у нас и в продължение на няколко години работи активно в много страни по света. Бизнес модел с шезлонги, безплатни процедури за изпитване и любезният персонал е изобретен в Корея, и в същия дух се изнася в други страни. Това подчертава мото дори на компанията:

Ние служим на човечеството в хармония със сърцето си, носещ здраве, целостта и любовта. В нашите магазини, с нови здравни технологии и уникален маркетинг, ние постигнем нашата основна цел - да направи хората щастливи!

Въпреки това, нашият посетител в критичен доклад в много отношения:

Международната медицина е скептична относно тези методи на лечение, например в коритата на САЩ Ceragem, насочен изцяло са забранени. Аз трябва да кажа, че в лицето на България забранява Roszdravnadzor цели списъци турмалин медицински изделия, и дори специфични продукти Nuga Best. Това е, което ние редовно пишат на сайта. България салон персонал в по-голямата част е без медицинско обучение и образование, както и самото производство Nuga Best като цяло не са регистрирани като медицински, салони често не разполагат с лиценз за лечебните и профилактични дейности, както и медицински удостоверения устройства, издадени на електрически нагреватели (!).

Много практикуващи български лекари критични процедури Nuga Best, въпреки че все още няма консенсус. Лекарите около Nuga Best не насърчава:

Имам много от пациентите в областта, който отиде в тези "Нуга-Бест", въпреки че за различните си офиси в града, където има тези легла. Тези пенсионери, които са били лекувани грубо, безплатно, те отдавна вече не са живи. Те са починали от рак. И мъжете и жените. Много от тях са били взети в полицията с инфаркти и нарушаване на сърдечния ритъм. Имаше и такива, които, след като "процедури" са имали инсулт.В тази светлина, противопоказанията за масажни легла са важни, за да знаете:

• херния на междупрешленните дискове,

• маточни фиброиди с хеморагичен синдром (има кървене)

• остро фебрилно заболяване (треска),

• инфекциозни заболявания (херпес, дизентерия и др ..)

• нередовен сърдечен ритъм,

• финален етап на остеопороза,


Аз SERAGEM легло. Благодарение на нея, аз нямам херния на гръбначния стълб. Ако е посочено в описанието имам противопоказания са налице, и промените на прешлените е, а след това, в допълнение към специалните упражнения с гръбначния стълб, това е най-добрият начин за премахване на мускулни спазми протежение на гръбначния стълб и надясно vybivshiesya прешлените на място.

Аз съм наивен pensiogner, което може да се заблуждавайте и преследван от корейските салони Нуга Best.No ви уверя: никой не се заблуждавайте, всеки има право на избор и решен да използва turmanivoy keramiki.Lyudi отидете в салони с голямо удоволствие, дори и закупуване на нещо на prodouktsii salona.Pezhde отидете в салона, се записах възгледите на бившите си посетители, а не намери niodnogo критично мнение, рискували и не съм съжалявал. То е било разпоредено от хирург -peredvigatsya само с бастун. Това са минали само два месеца след като започнах да присъстват в салона, а аз отивам демон тръстика; налягане е станала по-стабилна, моята mertsatilnaya аритмия стана по-малко ме притеснява, отивам без задух, спи по-добре. Два пъти имах инсулт и аз използвам без страх от салон за продукти, купени три неща-термичната колан NM-90, както и mirokol Nm200 и всички активно използване. За 70 години много здравословни проблеми, така че ужасяващи истории имаме не се страхуват, най-видимите реалните положителни резултати. Да, KSAT, хапчета, за да погълнат от време на време стават по-малко, основно само за диабет и варфарин, който е назначил кардиолог


Не се работи, вие сте ни неграмотни!
Като че ли рак на не по друга причина, въпреки че делът на пациентите с онкологични след salonchik с дивани интересно, но след това какво е трик - нито един район или медицински специалист, не е в състояние да събере надеждни статистически данни, за една, е започнал да се чука на традиционалистите на процедурата, докато други се страхуват да признаят, лекарят на шарлатанство в заявката, в опит да възстановяване.


Така че, "образованите" сред причините за образуването на злокачествени тумори HEAT-не! Освен това тя е дело на онколозите е вдъхновила създаването на тази техника!

Различни шезлонги с легла тегло zherami посетили 5 години и след това купуват тук 3 години използване. Аз не искам да имам никога, се отказа снимки (междуребрие невралгия), а не болни почти ARI. Когато първите симптоми се опитват добър пот и болестни уединение. Все повече и железни нерви в ред. голямо спокойствие!


Не се работи, вие сте ни неграмотни!
Като че ли рак на не по друга причина, въпреки че делът на пациентите с онкологични след salonchik с дивани и интересни, но след това какво е трик - нито един район или медицински специалист, не е в състояние да събере надеждни статистически данни, за една, започнах да ходя на традиционалистите процедурите за клане докато други се страхуват да признаят, лекарят на шарлатанство в заявката, в опит да възстановяване.