Прякори за котки изберат правилно

Изборът на име за въпрос коте е много фундаментален, като гласа на герой, комикс - "Как да ти се обадя на лодка, така че ще плува", тъй като избора на име за котка, трябва да се подхожда с максимална отговорност и да се избере за свой собствен любим специално прякора, който доста добре.Прякори и техните последици за котки

Прякори за котки: слабо мистицизъм, тайни и загадки

Но преди да започнем да изберете псевдоним котката ви, нека първо поговорим за самите котки. Кои са тези смешни и мистериозни същества? Ако отидете на пътешествие през дивите земи на историята, ще видим, че котките по-рано на земята не е бил. Не отговори на техните изображения на пещерните рисунки пещерни хора изплакнете с кучетата, те не разполагат с цифрите и т.н. Котките са били на земята сравнително скоро, от къде идват те? Има предположение, че котките са дошли до нас от друга планета с още по-голяма гравитация.

И именно поради факта, че тежестта на Земята по-малки котки може да скочи толкова високо, падане от голяма височина, без да се повреди. Забележете същите лъвове, които са в действителност също е котка, така че не може и не се катерят по дърветата.

Разходите, не толкова дълго проучване преди ucheny до заключението, че котките са били доведени до нас, те са поставени на лицето, за което те погледна за нас, защото за разлика от кучета котки могат да живеят напълно автономно и не зависят от човека.

Те могат сами да произвеждат храна за себе си, всеки ден ходи на лов, и като цяло се държи много самостоятелно. Кот понякога ще бъде там, за да ви хареса, разтривайте на краката, ако той не се нуждае от нищо от теб. Много често дори котки показват презрение към човека, а не свикнали на собственика на имота. Историята не е опция, котката е починал от копнеж за собственика на имота или собственика. Собственикът няма, няма, мъртви и какво от това, да дойде друг собственик, а аз ще го чакам на прозореца и да погледнете през прозореца.

Прякори и техните последици за котки

Но това не е всички чудатости, които могат да се видят в любимия си. Например, много от вас са чували различни истории и легенди за сладки, някой вярва в тях, други не. Но има една теория, че котките могат да изградят тези посетители от паралелни светове. Някога забелязали как вашата котка или котенце играе с някой невидим? Hard лежи на пода и върху килим, нещо улова и наистина се държи като играе с някакво невидимо същество.

Ако не си забелязал, просто Сега погледнете внимателно в собствената си котка, а не непременно през вечерта, такова странно поведение в тях може да се появи сред снежните дни. Просто по някаква причина съществува усещането, че има голямо разнообразие от призраци и други гости от паралелните светове zahazhivayut за нас само през нощта. От време на време може да се разглежда като вашата котка или котенце с любопитство гледаше в тавана и някой гледа или, напротив, се изправи в борба позиция парливи на напълно празен ъгъл. Това поведение може да бъде само за да се изясни факта, че котките litsezreyut малко повече от хора.

В различни култове и култури котката е даден много важно място, мисля, че на пирамидите в Египет, котката там е идеалното място. почти Във всички религии считат животни като свещени котки или дори опасно. И ако си спомняте приказката винаги е магьосник или вещица навсякъде придружава котката Баба Яга от нашите народни приказки със сигурност ще има асистент котка. Не много хора знаят, че в митологията на този забавен стар канибал по същество е пазител между живия свят и света на мъртвите и котката придружени при това много царството на душите на мъртвите. В общи линии, като глас от много завладяваща животно е котка.

Ако от всичко това мистицизъм напусне котките на нашите добри приятели, които могат да се стоплят през зимата myagenko корема му, ако лекарите смятат, на murchanie котката е много полезна за хората и лекува, така че котката е в къщата също така да добавите здраве за вас. Мнозина са чували, че котките се стоплят с неговата топлина нездравословно място при хората и това е наистина така.

Исторически факт и тъжна история

В първия ни разговор за прякорите за котките ние ще споменем, че котките от време на време идват на помощ на хората в критични ситуации, и това наистина е така, както изглежда, истинските котки изпратени на хората, така че те се грижат хора. Искаме да ви кажа един интересен и малко тъжна история.

Прякори и техните последици за котки


Бързо напред до ужасните години на Втората световна война, обсадения Ленинград в едно и също семейство живее червеникаво котка Васка, който подпомага майки с дете да оцелее този ужасен момент. Cat всеки ден донесе собствената си любовница хванат мишки, а понякога дори и плъховете, домакинята готвеше супа от тях, а котката седеше търпеливо в краката й и зачака за собствените си части. Отделно от това, котката усети приближаването на вражески самолети и мяу предупреди любовницата си от заплахата за дълго време, преди да бъде обявена за въздушна тревога.

Поради това, че дамата е винаги време, за да вземе малко дете, вода, храна и леко встрани в приюта преди началото на нападението. Прохладни нощи те спели заедно с котка под одеяло и котката ги затопляне със своята топлина. Пролет котка хванат не само мишки и птици, а също така донесе господарката си. Когато блокадата бе отстранен, а градът започва да строи нормален живот, Васка винаги, получени от собствената му любовница и дъщеря й е най-хубавото парче от храна. Няколко години след войната Васка тихо починал, а жената е бил погребан в местното гробище.

Правила за успешен избор на име за котка

За да изберете псевдоним за котката да се следват няколко прости правила. Първо, погледнете външния вид на собствената си домашен любимец, напълно може да бъде отговорът на въпроса за това как да се обадите на котката се крие именно в него. Бъдете сигурни, да се отбележи своя собствена порода котка и я изберете прякор. За разлика от кучетата, които използват човешки имена не се препоръчва при котки такива ограничения, следователно не е в състояние да се възползват пълноценно от имената и именуване на собствения си коте.

Преди да се обадите котето със сигурност ще се срещне с всички членовете на неговото семейство, които не работят, какво ще го наричат ​​псевдоним, другите деца, а третата съпруга. Ако не искате да се обадите на коте ТЪРГОВСКА псевдоним, а след това погледнете въпроса с чувство за хумор и се обадете на котката като нещо смешно. Псевдонимът не трябва да бъде много продълговата, така че да не се изморяваш всеки път, когато тя да се повтаря, когато има призовават собствения си домашен любимец.

Прякори и техните последици за котки

Литература и кинематография

Ако фантазията имате затруднения, обърнете се към книгите, за да изберете псевдоним за котката. Leaf чрез любимите му книги и изберете име за котка в него, например, ако имате тъмна коте, можете да го наречете Banifatsy, хипопотам, Hella и др. Можете да се обадите на котка именуване герой от филма, например, Ван Хелсинг звучи готино и оригинално, Berimor добро име за котка, Йода, Том.

Радвайки популярните прякори за котки

За използването на прякори популярни за котки включва класики Murzik, Barsik, Мурка, Маша, Миша, Timka, Васка. Тези прякори са винаги на мода и във всеки дом или двор в 90% от случаите имат свой собствен BarsikJ.

Смешни прякори за котки

Ако се обърнем към хумор, че е възможно да излезе с много готини прякори за котки и кучета. Чубайс, Елвис, Gucci, торта, Kotovsky (идеален за невъоръжено котка), Bow, Бъгс, Ричи.

Българските прякори за котки

Ако сте патриот специално, въвеждането на чужди никове, че няма да работи, тъй като за собствения си домашен любимец за вас е най-добре да се използва български прякори. Какво български прякори за котки може да бъде? По принцип, това е псевдоним имена, Timosha питат Кузма, Маша, Марта, Evsei, Epefan. Такива прякори са идеални за патриотични котка.

Прякори за черни котки

Прякори и техните последици за котки

Ако котето имате тъмен цвят на кожата, има вероятност да се наложи да се измисли прякор, свързан с цвят котка. Такива прякори измислят просто Sooty, Nochka, хипопотам, Demon, Thunder, Puma.

Прякори за котки кафеникавите

Ако имате котка червеникав, и тук, всичко е доста лесно първия псевдоним, който от своя страна се налага върху ума Antoshka луничаво, портокал, мандарина, лунички, джинджифил, Devil, размита.

Прякори за котки момчета са популярни

В действителност, това е възможно, за да продължи разговора за прякорите на котки. Примери за това как можете да се обадите на котката вече обсъждат всичко. Както се разбра правилния избор и забавни прякори за котката зависи от вас и характеристиките на котката ви, ще видите, че би било невероятно, ако си клюкарка се нарича, някак Baron и великия персийски котки ще се нарича обикновена Murzik.

Поради това е необходимо да се отнасят съответно външен вид, порода, големи имена и т.н. Въпреки че хората обикновено не са особено обърне внимание на прякорите на котки, всички котки са по-независими същества, отколкото кучета и прякорът му не винаги може да отговори си спомните последния път, когато се нарича котката и той веднага се затича към вас? Да се ​​всъщност никога не е съществувал, само ако самата котка не се интересува от, да избягаш за вас. Например, ако той иска да легне удобно на вас, или просто искате да имате. Така, че за псевдоним на котка, това е по-бързо, отколкото необходимост прищявка.

Ти си нарисува толкова много различни прякори, че ще мислят за това, което сега избира, а не за това как да се излезе с него. Онлайн в момента дори се появиха онлайн генератори прякори за кучета и котки просто да влезете в такъв сайт и натиснете един бутон, името ще се появи автоматично. Успешна ли прякори избор за собствения си котка, обичаме нашите братя по-малко, и те ще ви отговорим в замяна.

Материал, взет от doggy-puppy.ru уебсайт

Spider Araneus живее в цяла Европа, е възможно да се срещнат в гората, нивите и градините, в храстите на брега на язовира. Mokrovatye предпочита влажни места, където най-много комари, мухи и други малки насекоми. Тялото му се състои от 2-части: цефалоторакс и корема.

Прякори и техните последици за котки

Тези космати паяци са достатъчно красиви. Цвят тарантула тъмно или кафяво, рядко се среща ръждивокафявите паяци. Жените са по-големи, отколкото при мъжете. Тегло около 90 грама. Те са хищници и единствен начин на живот. Те се хранят с насекоми и дребни животни.

Прякори и техните последици за котки

представители пиявици червей червеи. Това е най-малката група работят общо около 500 вида. Те живеят в сладководни реки, езера и водоеми. Те могат да бъдат намерени в канавките. Но има една земя пиявица, живеещи в тропиците и субтропиците. Тя мускулна закръглен тяло, от 2 mm до 43 cm,