Пилешки салата със сирене и орехи - рецепта със снимки

Това пластове салата с пиле и сирене и ядки семейството си, наречена "Мономах на Cap" за богат външен вид и вкус невероятно. Пилешки салата украсите масата с великолепието си, макар и съвсем проста, за да се подготви. Семейството е много уважаван салати базирани на пиле. варени или сурови, или ядки или друга вкусна храна.Днешната салата рецепта Пиле комбинирате сирене (рецепта тук въз основа на него), орехи и яйца. Екзотични той не се нуждаеше от продуктите. Мисля, че няколко десетки грозде, винаги можете да си купите, купува малка четка.

Салата с пиле и ядки

Рецепта съставки:

Салата с пиле и ядки

Готвене пилешка салата "Кап на Мономах", със снимки

Пиле за това ястие може да се приготви по два начина: пържен или варено. Във всеки случай, парчета филе задължително се изплакват. Ако желаете да се подготвят и версия с пържено пиле филе ще трябва да бъдат нарязани на ивици и се запържва в тиган с малко масло.

Салата с пиле и ядки


Салата с пиле и ядки

Ако това ви подхожда най-добрият вариант с варено месо, просто я пропуснете в подсолена вряща вода и се довежда до готовност. Във вряща вода Потопете защото ние не се нуждаем вкусна супа и вкусно и сочно месо. Гълъб птица да се охлади, се нарязва на ленти филе или разделени на влакна с ръка.

Яйца и се готви ми твърдо сварени в продължение на шест минути и след това да ги охлади. Разтрийте средно terochke или мелене нож върху дъска за рязане.

Сирене протриване използване на среда ренде. Орехите мелене нож или с блендер. Моите грозде, obsushivayut и след това всеки гроздов режат по дължина на две половини.

Салата с пиле и ядки

Салата с пиле и ядки

Салата с пиле и ядки

Салата с пиле и ядки

След това повторете процеса в кръг, като се започне от първия слой - пиле, за него - сирене, а след това яйце.

Салата с пиле и ядки

В общи линии, нищо сложно в приготвянето на пилешка салата, без сирене и ядки, и удоволствието от нейното усвояване ще получи, разбира се, много. Ако всичко това да се продължи с черния дроб с гъби и финала пандишпан с мармалад, той ще бъде двойно удоволствие! Бон апети!