Педикюр у дома

Хардуер педикюр у дома
Добре поддържан жена може да се влюби в себе си, ако не всички, то поне по-голямата част от мъжкото население. Грижа изисква цялото ни тяло, включително и краката с краката, те трябва да са гладки и чист. Салони предлагат такива грижи процедура, но си струва не е евтин, но като се има предвид редовността се нуждае от това, много хора не се грижат за себе си поради скъпата цена. Ето защо, ние сами да се научите да правите педикюр у дома, най-важното да се разбере принципа си, че се грижи не само за ноктите, но също така и на кожата на краката.Устройството има набор от въртящи се дюзи, които помагат да се отървем от горните мъртвите кожни клетки, като мазоли, мазоли, напукани пети и дори врастнали нокти на краката. Благодарение на него, кожата се смила много по-безопасни в сравнение с пемза, не докосва живи клетки.

Апарати са разделени на професионална и вътрешен, то има по-ниска скорост на въртене на дюзата, но напълно приемливо за желаната процедура. Не икономисвайте от цената, добра машина трябва да има капацитет от поне 36 000 оборота в минута. Комплектът може да включва специална баня за омекотяване на ръцете и изсушаване за нокти. Когато процедурата:

 • че не е необходимо да натискате силно устройството на повърхността;
 • Инкубирайте ъгълът между дюзата и кожата на 45 градуса, не докосва горния край, в противен случай няма да има пукнатини;
 • движат от центъра към ръб;
 • Трябва постоянно да се местят около повърхността, без да го държи на същото място.


Как да си направите педикюр у дома?

 1. Хардуер педикюр у дома
  Омекотява кожата, по-добре е да се използват специални кремове или лосиони, макар че е възможно и често в краката. Нанесете с голямо легло, груба кожа омекотена да се изчака известно време и може да се пристъпи към основната програма. В много източници се препоръчва да се смекчи сухо, т.е., без използването на вода, но можете да го направите и конвенционалните вани за краката, които също са идеални, когато правите редовно педикюр у дома. Не забравяйте, че температурата трябва да е достатъчно гореща, за да смекчи процеса се състоя. За вани могат да бъдат използвани rastortoe сапун, морска сол, сода за хляб, много подходящи отвари от невен и лайка, са идеални за "бомби със закъснител" за баните, които съдържат всички необходими омекотители. Тези съставки спомагат за допълнително да се отървете от крак миризма.
 2. Хардуер педикюр у дома
  Проведено лечение на ноктите и кожата спре използване на дюзите на машина за педикюр. Ние използваме най-шлифовъчни чаши с различни размери за полиране на кожата: премахване на мазоли и други закоравелите сайтове. Колкото по-малко диаметъра на инструмента, по-лесно е за лечение на усложнени кожни на крака по-малки парцела, като кутикулата и възбудена областите около ноктите. Отделно от това, с помощта на дюза за лечение на ноктите, които използват по-дюза с бял камък, но процесът да бъде внимателен, в противен случай да нарани нокътя.
 3. Почистване на кожата от кожни остатъци полират с помощта на специална дюза, част от апарата за педикюр.
 4. Омекотява кожата. Е, ако направите първата маска на крака, а след това се смазва голям слой от сметана или навлажнете всички козметични масло, поставени в началото на чорапи. В такива парникови условия ще станат меки крака, и неприятен за гледане на груби кръпки стане много по-мек.

Как да се извършват по реда на хардуер педикюр у дома е до вас, средно, направете едно веднъж седмично, обикновено не си струва, в противен случай кожата няма да има време да се образува нови клетки, тя става много чувствителна.