Парични средства за строителство на новата луна

Парични средства за строителство на новата луна

Конспирация месец

Всеки знае, че на Луната има значително въздействие върху техните фази на Земята и всичко, което е в него. Поради това, че има пари ритуали, извършвани точно на новата луна. когато новата луна набира своята сила и разширява своята магическа енергия.Отглеждане пари Ритуал

Конспирация месец

Аналогия: ние отглеждат зеленчуци и плодове, за да имат в наличност и да ги яде. Така че защо да не се разтвори така наречения паричен зеленчуковата градина и събира там реколтата?

Магията на пари ни показва, че всичко е възможно (не се притеснявайте, тази бяла магия :). Задължително условие на новолунието или няколко часа, веднага след него. Отделете малко пари от сметките и ги засаждат, т. Е. Разлага някъде в килера или на върха на висящи рафтове.

Основното нещо, че парите не е видим за останалите членове на домакинството, т.е.. А. Те не могат да бъдат докоснати, не може да бъде нарушен по време на кълняемост. Желателно е, че те са били на място, където лунната светлина пада, въпреки че току-що отворено пространство също е хубаво. Полагане на пари, ние мислим позитивно, мислете за благоденствие, която сега винаги ще бъде съпроводено. Чети магически заклинание:

"Така че се разраства. Моята дума е трудно, моделиране и вярно. Така да бъде!"

Ние си запазваме издънкови омагьосани банкноти в продължение на 3 дни. При изтичане, покълват и напоена с магическата сила на месеца, парите трябва да се събират (най-важното е да не забравяме за тях, те наистина не ми харесва) и изпраща на паричната канал, т. Е. Напълно прекарват купите нещо по ваша преценка, за по-голяма важност да добавите малко за него. Този ритуал работи, той може да се повтори на месечна база, което ще гарантира качество целогодишно кълняемостта градина.

Ритуалът на нарастващата пари за нова луна

Конспирация месец

Друг ритуал кълняемост на пари, също проведе на новата луна. Тя трябва чиния бял цвят без модел, медни монети (7 броя), шепа жито и носна кърпа, за предпочитане зелен (пари) цветове.Чиния постави монета на върха sypem пшеница, обхваща цялата носна кърпа. Сега 3 пъти на ден през кърпичка излее пшеница смес парична, водата трябва да е малко по-топло от стайна температура. Пръскачки, който говори:

"Майка пшеница, те хранят и млади, стари и бедни, и бар.
Дай ми, Божий служител (име), парите възникнали в тази пшеница.
Тя расте денем и нощем, не умре от глад,
Нека да растат парите ми, ме хранят.
Бог да ви благослови. В името на Отца и Сина и Светия Дух, Амин! "

Покълнали зърна са трансплантирани в глинен съд, така че те да растат и да се увеличи пари власт. Монети, сега те са специално натоварени, особените очарова. може да се постави в чантата, джобовете в чантата, така че те да се работи по привличане на други пари.

Пари парцел Вода

Конспирация месец

Следваща конспирация - заговор на новата луна и водата. Ритуалът се извършва през нощта, след раждането на един нов месец. В една чаша, налейте вода, рецитира думите ЗАЩИТА:

"Исус Христос, Pomozov, Дева Мария, е бил погребан."

Една чаша вода на перваза на прозореца остави след себе си завеса, при спазване на пълна луна. В нощта на пълната луна. произнасяйки думите:

"Това, което месеца бях слаб, но стана пълен и такос до мен роби на Бога (име), пълен с всичко добро е да се каже -... В отрязаната клепачите век Амин."

Ние се измие това, обвинен лунната енергия, вода, намокряне на гребена, срешете косата си и си представете как лунните енергия прониква обгръща. В процеса на сресване и измиване, да произнесат думи zagovornye 7 пъти. Този ритуал не само увеличава благосъстоянието, но и сила и красота на жените.

Ритуалът на проверки за писане

Друг много интересен и ефективен ритуал. Стигайки поне веднъж, за да видите резултата, вие ще трябва да се да го прави всеки новолуние.

Това е ритуал - писане на чекове. След като го направи, ще бъдете приятно изненадани от паричните потоци, като че ли от нищото, независимо дали става дума за връщане на дълга вече забравен. бонус по време на работа или внезапен подарък. Между другото, тук са най-добрата новина.

Например, вие сте били на интервю за работа, и не може да даде отговор, да ви отведе до нова престижна работа или не. Така че, информация за вашата регистрация - просто много добра новина, която беше спомената. И сега за ритуала.

В новата луна, или идването часа веднага след себе си чек пишат. Вселената, която чува и слуша всички любезните ни искания, намери начин да се даде това, което искат. Първо, трябва да се намери този, който ви харесва най-добре. Като цяло, във всички ритуали слушат вътрешния глас, той ви казва какво да правя. Попълнете чек от банката на изобилието на Вселената.

Всичко е готово, поставете отметка в обсега на любопитни очи място и да живее нормален живот. Вселената може да изпълни поръчката веднага, но може - в течение на времето, докато луната се покачва. Той може да ви даде цялата сума наведнъж, и често може, но може, както вече бе посочено, добрата новина. Във всеки случай, не забравяйте да благодаря на Вселената.

заключение

Всички ритуали трябва да се извършват с чисто сърце, добросъвестно, с уважение и благодарност към двете властта на парите, парите. и богати и щедри вселена.