Откъде знаеш дали обичате човек 4 доказани методи от психолог

Любовта - много субективно усещане и концепция, но всеки, който се качи в неговата мрежа може уверено да се каже, че няма нищо в света, по-красив и желателно. Въпреки това, той не направи грешка в чувствата си и да признае първите "симптоми" Любовна песен за Боби Лонг? Не е тайна, че страстта, увлечението, страст и любов имат сходни характеристики. И виж контрастът е изключително трудно, тъй като разликата се крие дълбоко в нас. Откъде знаеш дали те обичам мъжа все още, или не? Нека да отговори на няколко важни въпроса, и ние разбираме, че се крие зад едно непреодолимо желание за избраната.Откъде знаеш дали лицето ви обичам?

На първо място, трябва да мисля защо има възникването на въпроса. Къде е тази идея? Това е достатъчно проста. В началото на една връзка, когато "цъфтеж и миризми" бонбони buketny роман, момичето или момчето не се съмняваше собствените си чувства - ние твърдо вярваме, че ние обичаме този човек!

Въпреки това, след няколко месеца (или седмици) на розови очила падне, и тези, които започват да се чудят как то да съответства на избрания идеал. Дали истинските емоции? Може би това е просто чувство? В този случай, чувствата избледняват, а в центъра е разумно ум. Той има за цел да се охлади плам на нашите емоции, които се грижат, в това число и сърце, което може да бъде счупен. Гласът на разума - добър явление, което показва, здравословен човешката психика.

Концепцията за "любов" - един уникален и индивидуален, като всеки обича по свой собствен начин. Въпреки това, приликите общи за всички хора без изключение: любов - това е нещо добро, топло, скъпи, свързани с чувство на комфорт, когато вашият партньор е наоколо.

признаци на любовта

Не мога да разбера как може да

Направете го истински обичаш един човек, че не винаги е проста и лесна за себе си. Какво да се прави? Премахване на розови очила и се опитват да максимизират честността да погледнете собствения си отношение от страна. Слушайте приятели и "доброжелатели" не е необходимо! Така че, истинската любов симптоми:

 1. Безкористност. Истинската любов - безкористното чувство. Ако мъж или жена търси печалба, като през цялото време чака за този избор трябва да направи нещо за него, или по-лошо, за да помогне на финансите, а не да се говори за любов. Това не са емоции, както и използване.
 2. Сексуалното привличане. Може ли истинската любов може да разчита на секс? Трудно е да се каже, защото устата на всички така наречени платонична любов, не означават физически контакт. Въпреки това, много психолози смятат, че любовта е винаги в съчетание с сексуално желание, което е съвсем естествено. Заедно с желанието да притежаваш влюбен човек иска да види и чуе избраният, за да бъде близо поради някаква причина, а не заради удовлетворението на "животно" инстинкти.
 3. Безусловно приемане. Любовта - да вземе партньор с всичките му предимства и недостатъци. В любов с мъж, с когото не се стреми да промени избрания, който отговаря на вашите криви. Искате ли нещо, което да се преобразува в друг сърце? Най-вероятно, това не е любов.
 4. Trust. Способността да се доверите на вашия любим човек - важен показател за истинската любов. Ако сте свикнали да споделят с партньор за своите проблеми и радости, не се страхуваш, че няма да се разбере или се смеят, това е то. Непълнотата на доверие - един от признаците, че все още не обичат този човек.
 5. Постоянство. Истинската любов е различно от това в любовта факта, че тя не се влияе от никакви външни обстоятелства. Например, ако роднините и приятелите противопоставят избран, любящи хора ще защитават своите мнения и чувства. В допълнение, тези емоции не се променят от плюс до минус, дори ако партньорът се оказа далеч от съвършенство.
 6. Жертва. Любовта предполага готовност да се жертват в името на едно сърце смята, че най-добрият човек на света. Жертва не означава, че желанието да се получи нещо в замяна, най-важното нещо - моралното удовлетворение от щастието на любимия човек.


Няколко начина да разберете дали те обичам

Разбира се, ние ще дойде по-удобно вид индикатор, който ще позволи да се определи: го обичам, или не. Въпреки това, този механизъм не е разумно учени изобретиха, което е и причината "за идентифициране на" интерес, обич, пол, съчувствие и любов, ние ще в определени характеристики и параметри.

Не мога да разбера как може да

Не мога да разбера собствените си преживявания и чувства? Отговорете на няколко прости въпроса:

 1. Мислиш ли, че за него (нея) преди да заспя, искам да го пожелавам сладки сънища?
 2. Вие се стреми да го направи щастлив?
 3. Вие се чувствате добре, спокойно до избрания от него един?
 4. Когато мисля за него, се усмихва, руж и притеснен?
 5. Смятате ли часовник на среща с него?
 6. Смятате ли, че най-добрия си мъж (жена)?
 7. Знаеш ли всичките му недостатъци, но продължи да го приемаме за какво е това?
 8. Продължителното отделяне от него ви смущава?

Ако на всички въпроси сте отговорили с уверени "да", поздравления, чувствата ви са искрени. Когато несигурността в отговорите, струва си да се има предвид. Не забравяйте, че тестът трябва да се проведе в обичайното си състояние, като се избягват специалните радостите и кавги.

Общата психологически метод - разделете на лист хартия в две колони и пишат положителни и отрицателни качества на неговата избрали. Така че можете да получите истинското си отношение и визия на неговата личност.

Преглед на броя на плюсове и минуси. Какво вплетени любимия човек? От предимствата и недостатъците? Преобладаването на положителни качества - един по-радостен свидетелство за вашата любов и добро отношение към партньора си.

Не мога да разбера как може да
Удобен да седи в кресло, на хубаво тяло килим - ще трябва да прекарат половин час по него. Освен това, не трябва да има отвличане на вниманието, чужди мисли. Влизайки в "транс" е по-лесно да се ангажират, се фокусира върху собствения си дъх.

Успокоен и се отказва от чужди мисли, представете си този човек. Се е случило? Какво мислите? Аз искам да дойда при вас, за да целуне, да изтръгне гърдата или да избяга? Определя се с всичките си чувства (отрицателни и положителни), които възникват, когато любим образ.

Достатъчно брутален, но ефективен метод. Опитайте се да си представите какви са вашите възможности за избор на не повече с теб са (се тревожете за тази идея, че не е необходимо). Или може би не съм срещал. Какво мислите? Удобна дали тези идеи? Или, може би, те ви донесе нищо друго освен болка и дискомфорт? Значението на нещо или човек, което знаем, когато не ги притежават. Резултатът ще бъде отражение и разбиране на това, което чувстваш за своя избраник.

Любов или привързаност?

Друг често срещан въпрос: как да продължавам да виждам, ако обичате един човек или това е просто привързаност? На първо място, трябва да се разбере, че чисто отношенията и емоциите почти никога не се случват. Любов, ревност, сексуално желание, желание, обич - всичко това сме свидетели в същото време, но в различни пропорции.

Както казахме по-горе, важна характеристика на истинската любов се счита за безкористна загриженост. Приложение се счита за един вид психологическа зависимост или избрания партньор.

Главната особеност на привързаност - не безкористност и щастие, а понякога и зависимостта и страданието опит от зависимото лице. Ако прикаченият файл е придружено със специални чувства, които лишават едно лице от свобода, е възможно да се говори за психологическа мания.

Така че, да се разбере, понякога доста трудно в истинските си емоции и чувства. Но ако сте твърдо убеден в правилността на своя собствен избор, не се съмнявам в избраната от него един. Любовта - едно прекрасно чувство, че искате да се насладите, особено ако тя е една. Любовта и да бъдеш обичан!