Както път кожено яке характеристики и начини за изглаждане на кожата яке у дома

Как да се изгладят кожено яке
Как да инсулт кожено яке у дома? Този въпрос е повдигнат от много хора, с напускането на разопаковане си студена зима "пролет-лято" гардероб.

Въпреки, че кожата и доста ковък материал, обаче, че това се случва и при продължително съхраняване на повърхността й се формират дълбоки гънки. Разбира се, сако, пола, или всяко друго нещо, което не изглеждаше толкова "допълват". Как да се реши проблема?Valet кожа яке сух метод

възможно да се желязо кожено яке желязо ли е? Tidy кожени дрехи у дома, да не я нарани, модерен, при следните условия:

 1. Как да се изгладят кожено яке
  Температурата на режима на желязо трябва да е минимално.
 2. Преди да гали кожата на предната страна, трябва да проверите на грешната страна не е прекалено гореща ютия.
 3. Jacket облицована с плътен гладък трябва да бъде на предната страна, първо внимателно разпространение на продукта на борда; Ако лигавицата не пречи, и може да бъде изгладено на обратната страна.
 4. Преди дъска кожено яке, трябва да се покрие повърхността амбалажна хартия, паус или специален плат с желязо не е в пряк контакт с кожата.
 5. Ако в уплътнител използва плат, текстурата му трябва да бъде възможно най-гладко - марля или кърпа гофрети няма да работи, тъй като тяхната структура може да бъде отпечатана върху повърхността на кожата.
 6. На желязото трябва само да натиснете надолу с лека ръка, а не плътно.
 7. Потупа смачкана сайт, първо трябва да се изчака, докато се охлади, и едва след това се пристъпи към следващата.

Вижте също: Как да се измие зимно яке подложка полиестер

Когато гладене трудни области (като ръкава) не може да се предотврати образуването на нови бръчки или шевове отпечатък върху повърхността на кожата. Това ще помогне да се избегне една малка плака. които, като правило, тук се включват голяма дъска за гладене. При този метод, не трябва да се използват двойки на изглаждане.

Изглаждане използване параход

Как да се изгладят кожено яке


Както път кожено яке желязо, ние разбираме. Сега си представете как изгладена кожено яке с пара. Продуктът трябва да бъде поставен върху скарата внимателно се разпространява.

Лечението се извършва чрез привеждане на повърхността на кожени изделия, производство на желязо пара режим активиран; оптималното разстояние между повърхността на кожата и желязото е 14-15 cm.

Вместо ютия с пара функция за този метод на изглаждане да използвате всеки домакински параход.

Вижте също: Iron с парогенератор за домашна употреба

чувствителни начини

Как да се изгладят кожено яке
Горните методи за отговор на въпроса, как да потупване кожуха на повече или по-малко дебела кожа. Как да се почисти статия на облекло от тънък материал? Такива като кожа пола домашни любимци у дома? Мога ли да се изгладят, за да се изгладят кожата, ако тя е тънка и мека?

И се опита да отговори на тези въпроси. Използвайте ютия, за да otglazhivaniya тънка кожа не следва от това, че може да загуби своята еластичност.

На първо място е необходимо да се получи продуктът възможност да се справи с техните собствени, под собствената си тежест - в някои случаи това може да не е достатъчно, особено ако тя е леко измачкан. Като цяло, това отнема няколко дни (2-3).

Как гладка кожа пола, ако следи от гънки, останали?

 • Кожата става по-еластична и по-лесно се изправи под въздействието на масла. Оптимално използват рициново, фъстъчено (орехово масло) или парафиново масло. Ако дълбоки гънки, третирани с масло, след което тя ще бъде по-лесно да се убие.
 • Друг начин да се помогне на части от гардероба на фина кожа, за да приключите - е въздействието на пара. Продуктът трябва да бъде внимателно се разпространява на закачалки и виси над контейнера с вряща вода (подходящ басейн или вана, можете да включите и горещ душ).

Прочетете още: Как да се измие с яке у дома?

Двойки значително повишава влажността в стаята, като по този начин увеличаване на еластичността на кожата. Важно е да се избегне намокряне продукт. Такава процедура пара трябва да бъде с продължителност около час.

Предимствата и недостатъците на различни методи

 • Как да се изгладят кожено яке
  приложим за тънка кожа;
 • Тя изисква много време;
 • необходимо да се действа с повишено внимание, като се избягва прегряването на желязото;
 • за да се избегне отпечатък върху повърхността на текстурата подплата плат на кожата и ставите.

параход кандидатстване. otglazhivanie начин, приложим за производството на гъста, плътна кожа.

Саморазливна от гравитационни продукти:

 • Това отнема много време;
 • ефективно, ако продуктът е леко измачкан;
 • подходящ за всички типове кожа - дори много тънък.

Използването на овладяване на последиците масла: в състояние да се ускори и да направи по-ефективно спонтанната подравняването.

Отстраняване в банята:

 • може да се прилага към всеки вид на кожата;
 • важно е да се избегне намокряне продукт.

Как да не се даде неща бръчки? Якето трябва да се съхранява в разширената форма на раменете, а широчината им трябва да съответства на ширината на раменете на сако. Продуктът трябва да виси свободно. Повечето проблеми могат да бъдат избегнати, ако за да се предотврати появата на дълбоки бръчки по повърхността на кожа.