Осъществяване карти Деня на майката с ръцете си в детайли, със снимки

Направи пощенска картичка с ръцете си за мама

Ница майка никакво внимание от дома му. Treat майка цветни подаръци под формата на поздравителни картички за Деня на майката, направени свои ръце.

Ден на майката карти със собствените си ръце: Материали и методи

За това ще направи красива картичка, трябва да имате под ръка красива хартия, панделки, маркери или моливи. Card трябва да бъде светло, изпратете Вашето топлина и нежност.Букет от любов и нежност

Направи пощенска картичка с ръцете си за мама

Тази карта носи много смисъл и дава мнението си на детски отпечатъци на ръцете, които са събрани в един голям букет. За целта ви е необходим си сам картон, цветна хартия, лепило, панделка и маркери.

Картон може да се използва както на цветовете и облекчение. Цветна хартия трябва да е красива, с богати цветове. Bow може едновременно да купите в магазина е готов, и да направи себе си от ленти.

Ние изготвяме детайлите. За тази цел, цветна хартия (откъм гърба), прикрепете с молив и нарисувайте контура на детски дланите на двете ръце. Изрежете изображението. Направете тези препарати, колкото е възможно с помощта на хартия от различни цветове.

Картата може да бъде едновременно и сгъваема разгъната. Ако го направите картичка сгъване, букета може най-добре на корицата и вътре напишете дума предложения.

Стик букет нужда от върха, постепенно спускащ се основата му. Лепило горната палмово долу лепило брой 2-3 отпечатъци, по номер на 4. По този начин, букета ще се превърне буйни и обемист. Вари цветовете, не залепите двете длани на един и същи цвят един до друг.

Лепене ръце, за да направим всичко стъблата на букета. За да направите това, Зелената книга нарязания дълги тънки ивици в броя на 7-9 парчета. и ги залепете един към друг по наклон букет желателни. Подредете ги така, че страничният ръб на една лента и отиде почти затворен страничен ръб на другата лента се припокриват.

На кръстовището на стволови длани и да се придържат красив лък. Ако искате да направите лък с ръцете си, костюмът е толкова проста техника.

Направи пощенска картичка с ръцете си за мама

Вземете два вида контрастни цветове лента. Сгънете в четири слоя от една лента и просто още една лента. Сложете една от друга и да ги връзвам в средата. Spread раздели напречните ръбове на буквата Н.

Лепило лък на получената букета и започнете да пишете хубави думи за мама, визитни картички, можете да напишете нещо подобно: "Букет от обич и нежност за името на скъпи майката", а под строфа желания. Не забравяйте да посочите от кого дара и годината на производство. Хубав подарък под формата на поздравителни картички за Деня на майката с ръцете си готов.

Един обемни цветя

Направи пощенска картичка с ръцете си за мама


Ето такива цветове могат да се издават пощенска картичка на майка си за деня. За това имате нужда от база карта под формата на цветен или ажурна картон, бяла хартия, акварел или гваш различни нюанси или цветна хартия, лепило, мъниста (кристали или бутони) и цветни маркери.

Преди да направите цветята боя на обикновена бяла хартия, боя и оставете да изсъхне. Необходимо е, че тя ще се обърне няколко нюанса на един цвят, като тъмно червено, светло червено и бледо розово.

Ако не искате да рисува, можете да използвате цвят гофрирана хартия или цветно обикновена хартия.

Cut хартия 9 кръговете с различни размери в диаметър (6 см. 5 см. И 3 см.). Три чаша за всеки размер. В този случай, със същия размер кръгове трябва да са с еднакъв цвят. Сега за всяка част в посока от край до центъра намали ширината на лентата до 0,5 см. Не повече. Разрезите трябва да се поставят на едно и също разстояние един от друг.

Получената двойно сгъване кръгове в началото на всяка друга и лепило в средата. Слоеве кръгове изглеждат по следния начин: най-ниската три големи кръга на върха на тях се придържаме малко по-малко от три и над три-младият. В средата на цвете красив топчета лепило или паста или бутон. Едно цвете е готова.

Красота карти правят цвета на колкото е възможно повече и да ги поставят в купчината един към друг или по периметъра на картата.

В непосредствена близост до цветята може да бъде подписан, например: "Честит Ден на майката", а вътре поздравителни картички и стихотворения боя.

Пощенска картичка нещо набрано стил

Тази техника не е трудно да овладеят дори начинаещ майстор. Внимателно и ще бъде трудно да се търси карта с цвят или модел в нещо набрано стил.

Направи пощенска картичка с ръцете си за мама

За да работи, имате нужда от цвят на хартията за нещо набрано, игли, лепило, картон, шаблон може да бъде полезно, кристали, пайети и сондажен отвор, които се навиват на хартия.

Техниката се състои в усукване цветните ленти от хартия и им дава различни форми, а след това в резултат на елемента може да бъде като заседнали в самолета, и го направи по-голямата част състава.

Цветни хартиени ленти се навиват в модел спирала върху тънък обект. За увиване може да се използва игла, игли или тънък прът на химикалка.

За да се получи красив модел, че е необходимо да се огъват на ръка или с помощта на външни предмети (например, притиска писалка химикалка - получи полукръг, притиска към ръба на масата - вземете под прав ъгъл, и така нататък).

Направи пощенска картичка с ръцете си за мама

Ето какво можете да направите, елементи от хартия, усукани в спирала.

Направи пощенска картичка с ръцете си за мама

Някои от тези елементи се съберат в една фигура. Например, пет листа на червено придържат заедно от двете страни в кръг. Оказва се, цвете. Зелени листа са залепени една до друга в една стълба - оказва се, стъблото с листа. С цел да се определи частите забити игли до точката, докато лепилото изсъхне.

Можете да направите по-сложни елементи, съчетаващи няколко части с различни форми и размери.

Когато създавате състав на материята, първо закрепени малки части помежду си и след цяла сглобен продукт е залепен върху плоскост. В нашия случай, този самолет е външната страна на картата. Ето как можете да подредите цветята на картата.

Направи пощенска картичка с ръцете си за мама

Не забравяйте да напишете красивите думи на поздравления и пожелания за добро здраве на любимата му майка.

Ден на майката карти със собствените си ръце: Съвети специалисти

- Като основа картички Красива картон. Можете да го украсяват, отсече и заоблени ъгли. Можете да залепите тънка панделка кант по периметъра на картата.

- В вътрешността на картите на търна или на задната част от нея не се остави с големи букви, датата и годината на работа. Представете си колко ще е интересно да се майка си, обръщайки стари шкафове, да намерите ръчно изработени карти. Тя ще иска да си спомня кога сте направили за нея, този подарък и датата ще бъде тук по пътя.