Охлузвания - как да се лекува, личен опит

Днес имам важна позиция, която не е написана за моя LJ мои приятели, но най-вече за тези, които го намерите в търсачките. LiveJournal, за разлика от Facebook, добре индексиран, така че това е най-доброто място за такъв текст. Става въпрос за ожулвания. Или по-скоро хронично ожулвания. Честно казано, аз говоря за такова нещо до 37 години дори не са чували за, а не лично срещнали. Но миналата година, се сблъскват за първи път, и то постепенно стана ясно, че лекарите не могат да ми помогнат. Да, това е странно, но нито един лекар е в състояние да ми помогне в борбата срещу хронична фурункулоза. Следователно, тъй като аз се справят с него, реших да напиша този пост тук, че помагаме на всички останали, които, не дай Боже, се сблъскват с този проблем.Какво е ожулвания? Това е инфекция, причинена от стафилококус ауреус. Нищо не е наред с това не стане, може да вдигне или чрез проста ръкостискане. Често въвеждането в болниците. Навсякъде пише, че е при 30% от здравите хора, и всички проблеми, които то носи. Но тези, които носят развива, както следва: изскача нещо като пъпка, която започва да боли зле. До момента, когато е бил изправен пред това, щях да повярвам, че акнето може да бъде толкова тежко ранен. В моя случай, за първи път заври скочи върху главата му. Това боли точно като ужас, после треска, физическо състояние е просто отвратително. Като цяло, един обикновен пъпка и се вари се различават за това как по-лек и адския огън. Това означава, че е малко вероятно да пропусне възпаление.

Това нещо лекува около 10 дни. Но най-неприятното нещо, което не е най-важното. Най-тревожното е, как е изглеждал един път, циреи започнат да се появяват отново и отново. Това се нарича хронична фурункулоза. Тогава бях "ечемик" в очите. Това също се вари, само името на друг. Следваща е "хидраденит" под мишница. Това е същото, макар и на пръв аз дори не знам. Като цяло, това е една и съща стафилококус ауреус, което се отразява на космените фоликули, пот и мастните жлези. Всичко, което ги е имал около десет различни части на тялото в продължение на шест месеца. Всичко друго, но то се свежда не може да изтръгне във всеки случай, и се вари в назолабиални триъгълника (където те обикновено са) може да причини менингит, който е много сериозно, например, просто такава ситуация е починал на известния композитор Скрябин AN

Иронията и причината за написването на този пост следното: хронични ожулвания нашите лекари не могат да лекуват! Вървях един куп лекари, прекарани върху него няколко десетки хиляди рубли, много време и нерви. И резултатът е нулев! Всичко на мляко. Това е, което правят лекарите:

Терапевти - просто предписват антибиотик. По-често, отколкото не - без сеитба, общият спектър. Стафилококус ауреус - е един от най-резистентни бактерии, са щамове, в която 95% от антибиотици са неефективни. Най-често, няма резултат, и антибиотика убива естествената защитна среда на бактерии, и поради това стафилококи става още по-лесно.

Хирурзи - те просто глупаво режат, отварят заври. Това е възможно и необходимо, когато заври по някаква причина не ще се разкрие, но в повечето случаи не е необходимо. Но хирурзите не разбират. В резултат на това - да се харчат пари за аутопсия, отидете седмица от лигиране, губите време. Като резултат, процесът отнема същото време като процеса на стареене на кипене просто още му се хемороиди да се обърнат към лекар.Дерматолози - те предписани някои антибиотичен крем на базата на. Плюс антибиотични хапчета. Отново, виж по-горе -. Мази не работят! Кожата е прекалено дебела, твърде дълбоко в цирея. Не е резултат.

Имунолози - да Ви предпише много скъпи тестове за всички там имуноглобулините и интерферони, които потвърждават само намаляването на имунитета. Но фактът, че това е следствие редуциране на циреи, а не причина, казват те. Освен това, има много голям брой от инструменти, включително и преливане (прочистване) в кръвния серум, инжекции специални, различни сваляне на имунитета хапчета като licopid, които струват много пари. Това е всичко - пълен боклук, всичкото мляко.

Отидох шест месеца до тези лекари, и всичко, което те предлагат - не работи. Пих вероятно 7-8 курса на антибиотици в продължение на шест месеца, значително да навреди на организма, че и се опита огромно количество средства: различни мазила, бактериофаг, хлорофилин Ихтиол, futsidinovuyu мехлем, бетадин. Възможно е някои от тези инструменти помогне, но фундаментално проблема с свежда не смеят - те се появяват отново и отново, всеки - около две седмици след преминаване на предишната. Видях в интернет десетки доказателства, че се свежда от хората, всъщност страдат и никой не може да ги излекува. Мисля, че ако сте изправени пред него, намерих тема в интернет и сега го прочете - ти наистина си представите как този гаден нещо.

Шест месеца по-късно, аз дойдох до състояние на отчаяние, за първи път се сблъскват с пълен Файле вътрешното медицина, както и безплатни и платени. И разбрах, че трябва да действаме за себе си. Събрах всичките си знания в продължение на шест месеца, според какво работи и какво не, той добави, всичко, което може да се намери в интернет на тази тема, включително лекари форуми и англоезични източници - въз основа на тази обобщена информация избрания метод на лечение. И той е действал - свежда не повече!

Това е, което си помислих, обобщава всичко, което се намери в рускоезичните и англоговорящите Интернет + плюс личен опит:

Антибиотици напитка не е необходимо. Понякога те се помогне по-бързо решение, но се прехвърлят болестта в хронична фаза, отслабване на имунната система. Максималната че може да се използва - тези мехлем на базата на антибиотици.
* Проблемът се свежда redidiviruyuschih че ауреус живее в носа, носоглътката или червата. И тогава там се извършва върху кожата. В моя случай, това е носът му, и аз подозирам, че в 99% от случаите, че е той.
Така че, сега най-важното - как да се лекува.

1. Убийте мястото на инфекцията.
Аромат - bakroban мехлем. Това нещо убива дори резистентни към антибиотици стафилокок. Прилага се във вътрешността на носа на памучен тампон. Той казва, че пет дни са достатъчни, но аз причинена седем, за всеки случай. За да се избегне разделяне бактерии в носа не може да се променя, на ръка.
Гърло - изплакнете бактериофаг и / или разтвор hlorfilippta.
Червата - напитка бактериофаг и / или hlorfilippta разтвор.
По-добре е да направите всичко наведнъж в същото време.

2. Районът около носа и устните избършете с алкохол кърпички дневно. Това предотвратява повторната поява на кипене.

3. В случай на възпаление. Като общо правило, параграфи 1 и 2 решат проблема. Но ако не е, и все още ври появи, ето какво да правя. Адванс zagotovte следните неща: масло от чаено дърво, йод мехлем "TIZOL" (или Titanium Booster, е едно и също нещо), мехлем futsidinovaya. Много важно! Колкото по-бързо се намери точката на кипене, толкова повече шансове да се спре развитието му. Фактът, че точката на кипене се развива доста дълбоко под кожата, така че мирото да му обикновено "не достигат". И така, ние се нуждаем от "TIZOL". Той е диригент на всички други инструменти, дълбоко в тъканта, така че всички средства за кожата, ние ще го смесват с него. Така че, когато един заподозрян заври, веднага, без отлагане, нанесете сместа на "TIZOL" и масло от чаено дърво. Маслото от чаено дърво е естествен антисептик.
Ако на следващия ден симптомите са, а след това, което правим смес от йод и TIZOL и го разгъна на кипене.
Ако това не работи, тогава плава TIZOL + фузидинова киселина (Fucidinum). Ако сте направили всичко в срок, то се свежда izcheznet в зародиш.
В същото време, повтарям - не пия антибиотици. Това ще стане по-лошо.

4. В допълнение към англоезични източници все още са следните инструменти срещу хронична свежда: а) Витамин С - 1гр дневно в продължение на един месец. б) специфичен дълъг курс на антибиотици в малки дози, но в рамките на три месеца. Но това вече е в много напреднали случаи, когато всички по-горе в първите три параграфа не помага.