Оценка на здравни центрове и клиники в Москва и прегледи на лекарите

Покажи на карта

мнения медицинска клиника

Mira, д. 211, Bldg. 2, В.

Ксения Kuchurova добра клиника многократно призова, винаги помага и учи старателно проблемамнения медицинска клиника

Подолск магистрала, д. 8, стр. 5

мнения медицинска клиника

Олга е планирал преглед от гинеколог. Елена получи Eduardovna да се запознаят много внимателно всичко направено бързо и да ме пусне. Един добър център, аз ще знам къде да отида.

мнения медицинска клиника

Ул. Ярославъл, Сграда 4 Bldg. 2Alyonchik Благодаря ти да отидеш на лекар, клиника Kavteladze Елена Varlamovne! Направих IVF с нея, а след това на бременността я поведе, също. Благодарение на нея, всичко мина добре, родих дъщеря ми, в продължение на шест месеца, ще скоро) Преживяхме толкова много с нея няма, ако си професионализъм.

мнения медицинска клиника

Ул. Maroseyka d.6-8, сграда 4

Готвене гледате на бременността в Paladevoy Елена Алексеевна. Добър внимателен лекар. На тиха и приятна атмосфера на рецепцията, остави само приятни впечатления.

мнения медицинска клиника

Ул. Maclay, г. 44А

Татяна Shcherbinina херния е заболяване прав-ти век, имам много приятели и да страдам за "удоволствие" не се предава. Благодарение експерти център за какво да се сложи краката ми, болката преди лечението, е такава, че тя не можеше да спи, и крака бе вцепенен, разходки невъзможно.

мнения медицинска клиника

Novinsky Boulevard, г. 20А, стр. 9

Алина е страхотно, че стигнах до такъв професионалист като Usmanova Азиза! Тя знае как да работят, какво да съветва и да донесе щастие на една жена! Бях особено впечатлен от ефекта на 5-те сесии RF-повдигащо устройство за FaceLab - това е нещо!

мнения медицинска клиника