Нанесете грим за лунички

Грим за момичета с лунички

Ако в отговор на слънчевите лъчи върху кожата се появяват лунички - това няма значение. И не се опитвайте да ги скрие. Луничките - това е много модерен и красив. Основното нещо - да се направи компетентно грим.1. Изберете полупрозрачни тонални средства (например, гел или базови BB-кремове). Нека лунички блясък - това е красива, по-важното е, че за да изглежда естествено. Затова при избора tonalnika ръководи от цвета на кожата, а не под сянката на лунички. И не забравяйте, че всеки опит да прикрият луничките гъсти тонални средства е обречена на провал. Те няма да изчезне, но ще се превърне в грозни сиви петна. Изключения могат да се правят само за правене на снимки, когато зает професионален грим tonalnik или наслагват слоеве, но в ежедневието, като стегнат тон маска ще изглежда бързо "плувка".

2. Предпочитание основа и прах с топли златни нюанси. "За кожа с лунички са най-подходящи крем и златни нюанси на бежово," - обяснява известният холивудски гримьор Скот Барнс. Но розово и особено студен зехтин или сиво-бежово нюанси често правят такава мръсна кожа.

3. Използвайте бронз прах. Ако кожата е добра, можете дори да се приложи директно към него, без да tonalnika. Otten тези места, където кожата е обикновено тен най-: задната част на носа, скулите изпъкнали части, в централната част на челото и брадичката. Това ще освежи лицето си и печеливш подчертая, лунички.4. Не забравяйте руж: с тях ли ще изглежда по-свежа. Предпочитам топли розови или прасковени нюанси хладни нюанси с лунички кожа не се вписва, но кафеникаво злато и може да се слее с лунички и красива руж вместо това ще се превърне грозни петна.

5. Игра с контрасти. Луничките в перфектна хармония не само златисто-бронзов медал, но хладните нюанси на сенки и очни линии: синьо, синьо, зелено, светло зелено, лилаво, виолетово. Най-важното е, цветът е чисто, дори и най-малката добавяне на сив или черен може да направи мръсно грима и лицето - уморен. Бъдете внимателни с студените и тъмни нюанси на грим устни: те могат да изглеждат неестествено, и да добавите-годишна възраст.

6. Не се игнорира или Shimmer за осветяване. "Основният проблем кожата с лунички - тя често изглежда скучна," - обяснява Барнс колега, Сем Chepmen. Достатъчно е да се подчертае, това означава, че най-важната част на бузите, веждите и зоната под вдлъбнатината над горната устна - и лицето, просто ще изглежда различно. Основното нещо, което отразяващи частици са много малки, почти микроскопични, а след това ще се създаде ефект на естествен блясък на кожата, а не театрален Meiko с пайети.

7. Играйте с текстури. Pearlescent или "метални" сенки, гланц-лакиран устните перфектно с лунички. Основното нещо - не се увличат твърде много, когато блясък или перла става прекалено много, че изглежда странно.

8. Избягвайте скуката грим. Meiko в диапазон от кожа с лунички може да се появи безинтересно, ако не и скучен. Ако сте избрали набор от бронз грим на очите, дори и устните ще бъде розово, коралово или оранжево, но в никакъв случай не е в тона и цвета на очите грим.