Намагнитизирват вода в дома и нейните ползи


Както намагнетизирана вода
Намагнитизирват вода - вода. преминали през магнитно поле, при което структурата на молекулите в него стават по-подредени, повишаване на неговата биологична активност. Поради тази причина, той има положителен ефект на клетъчно ниво на организма като цяло, и може да се използва като тоник и лечебно средство. Също така, специалните свойства на тази вода се използват активно от в дома и в промишлеността.Тайната използването на магнитна вода

# 1042, в първата част от предимствата на магнитна вода говорят в 80-те години на 20 век, когато д-р Д. Utekhin # 1042;. Това е проучване на съответните механизми на действие на магнитно поле на вода.

Общоизвестно е, че водните молекули са обект на ентропията, в нормално състояние има хаотична структура и да се премести в различни посоки. Магнитното поле причинява течни частици осцилира по векторите на магнитни сили и в много специфична посока. Поръчаните структура и увеличаване на скоростта еднопосочно движение на молекулите и съответно скоростта на всички биохимични реакции. По този начин, вода навлиза в тялото с храна и напитки, проникваща клетъчния метаболизъм.

Потвърждение на такива имоти, предизвика лекарят Utehina се опитате да използвате тази пречистване на водата, и той е в състояние да постигне фантастични резултати. По този начин, интегриран подход към електромагнитния лечение, включително използването на магнитна вода в баните и хода на магнетизираната морската вода се е подобрило състоянието на сърдечно-съдовата система, облекчаване на главоболие и сърцето, по-ниско кръвно налягане.

Повишена клетъчната мембрана пропускливост на тъканта и ускоряване на метаболизма причинява повреда и отделяне на големи количества холестерол от тялото, което от своя страна намалява риска от сърдечно-съдови заболявания - инфаркт и инсулт, атеросклероза, тромбоза, хипертония, и т.н. е установено използване на магнитна вода .. при лечението на каменна болест, заболявания на кожата, ставите, включително ревматизъм и различни форми на артрит, пневмония.

Използването на магнитна вода за хигиена на устната кухина осигурява предотвратяване на зъбната плака, премахва плака и третира периодонтит.

Той доказа своята благотворен ефект върху общото здравословно състояние, облекчаване на умора, жизненост придобиване, подобряване на съня, както и нормализиране на нервната система.

Повишената скорост на химическите процеси и заредените частици вода - диполи - предотвратява образуването на утаяване сол - утаяване на стените и тръбите на утайката на вар. Едновременно с тези свойства допринасят за свързване на калциеви и магнезиеви йони, образуващи основата на твърдостта на водата, която придобива характера на суспензията и лесно получени, утаяване на филтрите.Както намагнетизирана вода
Експериментите показаха, че използването на вода проведена обработка магнит в земеделието могат да увеличат добивите от 10-20%. # 1042; строителство месене цимент състав магнитна вода значително намалява времето на термообработка и увеличава силата на основите, посочени.

Полезните свойства на магнитни вода се използва в много индустрии. Технологията е постоянно се отварят нови възможности за приложение на тази вода.

Как да получите и използвате магнетизираната водата у дома?

"Подгответе" магнитни питейна вода е възможно в дома чрез един продават в аптеките и здравните магазини средство за намагнитване водата (например, на Edman MUM-50) и плоска постоянен магнит е квадратна или кръгла форма с размери 40-50 mm и дебелина от 8 10 mm, индуцирането на който е най-малко 150-200 тТ - повече, по-добре.

Малък контейнер с вода се поставя в устройството, покрито с капак, който се поставя върху индикатора на магнитното поле се доставя с устройството. На това, от своя страна, поставен постоянен магнит. Ако устройството работи в "+", магнита трябва да се постави на върха на южния полюс надолу. Получава се след 12-24 часа водата ще бъде известен като "северната". Ако промените полюсите на единица магнит, а водата ще "южен". Въз основа на резултатите от наблюденията, "Север вода" се отпуска и "Юг", от друга страна, тонове. # 1042; zroslym препоръчва да се използва и единия и другия, или "смесен вода" в количество от 1.2 литра до 2,5 литра на ден, 6-10 чупене части, първата от които получава тялото на сутринта на празен стомах.

Тези специални свойства на водата се съхранява от 1 до 3 дни, постепенно отслабват. За да се поддържа постоянна доставка на магнитна вода се препоръчва както обикновено разходите на зареждане на вода в съда, който е под въздействието на магнитното поле.

Терапевтични вани на магнитна вода
Както намагнетизирана вода

# 1042; неразположение да се препоръчва да се повлияе на комплекс заболяването: използвайте магнитната вода вътре в устройството за използване на вода към намагнитването на тялото на пациента, както и да се изкъпе с магнитна подсолена вода.

За организиране на такова здравно възстановяване баня у дома, имате нужда от устройство за магнитни ефекти върху вода и морска сол в гранулите.

магазини Стоки за бита предлагат огромен избор на превозни средства намагнитване на вода, в това число променлива соленоид, пулс hydromagnetic система с постоянни магнити (HMS), активатори на AMP серия от вода, KEMA и така нататък. г. # 1042; ето, те са подходящи за използване в дома. Могат да бъдат различни електрическата инсталация на подаването на вода, в зависимост от магнитното поле на организацията.

За да се подготви магнитна скоба сол баня устройството за домашно лечение вода за магнитно поле е установено в диаметъра на маркуча трябва да е със същия диаметър на кран, към който можете да го свържете. Морски сол се поставя вътре в маркуча за единица в устройството за постепенно разтваряне на солта. Тя може да бъде като обикновена платнена торба и специално устройство, закупени в магазина. По този начин, чрез свързване на маркуч с кран, вода ще тече първо преминава през съда с морска сол, и след това се подлага на магнитно поле. Лечебната магнитизирана море баня е готов!

намагнетизиране апарат може да се използва за омекотяване на водата и защита на перални машини от мащаб. За да направят това, те са поставени в тръбите в близост до оборудването, което искате да защитите.

Въпреки факта, че механизмите на действие на магнитно вода върху тялото, живота и индустрията не е напълно изяснен, ние вече можем да кажем със сигурност, че тя подобрява здравето и качеството на живот.

Въз основа на материали o8ode.ru.