Мъж психология или как да се разбере човек

Момчета, тъй като те са

Днес ние ще говорим за психологията на момчетата. Младите момичета определено ще бъде интересно, както и от момчетата, сигурно щеше да се интересуват от четене за функциите на психиката му. И това всъщност се случва, че се държи като нещо, защо, защо, и той не знаеше ...Фактът, че мъжете са от Марс, а жените от Венера отдавна е известно. Ние естествено забележите какво сме по-различни, но все още не изостави опитите си да се разбират помежду си. Наскоро погледна психологията на жените. как да спечелите, как да се направи трайно впечатление, че иска да се срещнем отново. Но тези въпроси могат да бъдат задавани във връзка с човек, ...

Какво е това? Какво иска? В живота и взаимоотношенията? Трябва ли да се свърже с него? Дали той ще бъде следващият козата, която само ще pomatrosil?

Мъж Психология

Жените са много трудни за разбиране на психологията на мъжете, човек, дори и само защото той е по-сдържан и много държи на себе си, не е склонен да рекламират своите мисли и чувства, както ние, жените. Разбира се, в съзнанието на слабата половина на човечеството има женски стереотип на мъже като женкар, който в допълнение към момичета интересуват освен футбол, бира и готини коли ... Но ние няма да се наведа, за да стереотипи, както знаете, в нашия блог, ние предпочитаме нестандартен подход.

Психология на момчето, човекът на бъдещето

Това означава, че е необходимо да бръкнат по-дълбоко ... и да се върне малко в детството на бъдещия човек. Момчето винаги възпитан по различен начин, но самите те са само просто да се изправи на крака, не се дръж така, отколкото при момичетата.

Спомнете си, ние, момичетата играят в дъщерите и майка за дълго време, ролите и изграждане на йерархия на взаимоотношения, караници, които ще командват ... Момчетата също не се интересува - те са хора на действието. отколкото дълъг и досаден разговор. Те се състезават, победа, борба, се изкачи на покрива, счупи краката ... Те са от особен интерес, че те, които казват, по-забавно, как да се направи бомба, скункс, подкопават фишеци, направи салто.

От крехката възраст на бъдещето на човек имаме нужда от конкретни резултати от действията си, а не за абстрактно мислене, някой, който е казал, и това, помисли си той. Те са най-общо, за разлика от малките момиченца притеснява предположения, различни предположения. Те са стотици пъти по-лесно да попитам, да се обади, за да се направи, отколкото да смуче дълъг и досаден проблем и в крайна сметка няма да реши нищо.Почти в кръв човек се стреми към успех, славното производство. Той разбира, че ако бъде построена, ще спечели, катурна, та чака парите. слава, поклонение на света. И разбира се, самочувствие. В крайна сметка, когато човек не се спазват, а момичетата не намират в него, нито на пръта, няма сигурност, нито безопасност, няма вътрешна чар. Man почасово себе си и света, доказва, че той е много, много ... Това, че той ще се окаже на момичето и че тя разбира това, което тя е щастлив да се срещне с него.

Момчета, тъй като те са

Откъде знаеш, че този човек?

Виждайки такава успешна и прекрасна, момичето ще е добре да се разбере, че, както и вътре в нея живее малко момиче, което иска да се защитава и обожание в човека живее едно малко момче. които от време на време ми харесва да играе лудории. pokapriznichat, предполага една тъжна гримаса, че pouteshali го прави приятен, представени в дългосрочен пожелах играчка. Разбира се, играчки стават все по-скъпи с възрастта, но мъжът не очаква на момичето скъпи подаръци, важно е да се спазват за него, истински интерес към делата му, споразумението с плановете му.

Разбира се, не всички индивиди от мъжки същото, ние всички реагират различно на трудностите, пред нас, но това е по-скоро не с пода и с характеристиките на героя. темперамент и възпитание.

Разбира се, въпросът за пола при мъжете, които много стереотипи в женската половина от населението е по-остър, но това далеч не е единственият. Един човек трябва да спечели мястото си под слънцето, за своето място в живота да изглежда, да реализира грандиозни планове, изграждане или си купи къща, а след това да ни води, където и да е, изненада, спечели ... И разбира се, след това почива на лаврите си.

няколко функции на мъжката психология, които не се забравят ...

1. Един мъж обича очите му, които не биха казали, но появата на мъж е от първостепенно значение, за да се грижи за себе си и умело изигран.

2. За мъжете трябва да се ловува, завладяването и ако сте на първата вечер предаването по преценка, че такова нещо, за да продължи да се превърне просто безинтересна.

3. Продължителността на живота за мъжете е винаги присъстват някои методи за релаксация (приятели, компютърни игри, бира, покер), момичетата трябва бързо да се запознаят със спецификата и или да ги вземат или оставят един мъж, но все пак е възможно.

4. От един човек няма да видите наперен буря от чувства, той показва любовта си дела, а не думи.

5. Един човек не може да се концентрира върху много неща наведнъж, ако той отива до магазина за хляб, той ще донесе само хляб, а ако той прави важно изявление, това е може би просто няма да пиша в този момент един куп SMS отговор.

6. Момчета мразят да чуват "Трябва да поговорим", те са смърт се страхуваше от нея и я чака след най-страшните. По-добре без изпълнение трагедия запознанства, трябва да кажа, тъй като глава на брадва, тя да ни изглежда необходимите препарати, които не се търкаля.

7. По-голямата част от мъжете не разбират пазаруване. развлечение тях ужасно изморително, особено когато тя не е дори близо до това, което искаше в магазина.

8. Повечето мъже не обичат да губят, и ако го направите наливам масло в огъня ... Ситуацията е изпълнен с последици.

Така сладко момиче, да вземе предвид психологията на мъжете, момчета. умело те насърчава, подкрепя и вдъхновява ... подхранва интерес към съществуващи до момента. Какво не е непосредствено дадено, а след това по-ценен. И дори ако отговорът на въпрос "Как да се разбере човек?" Няма да е толкова неясно.