MTS Лесно вноска за това как да деактивирате, свържете лесно плащане метра, разплащане с кредитни карти,

Service «MTS Лесно Плащане" може да се похвали с доста голяма функционалност. Можете да платите за мобилна комуникация (и, всякакви оператори), услуги за достъп до Интернет, можете да платите за транспортни разходи, се наема, правят парични преводи във всички валути, да плащат за покупки в магазини и така нататък.За да бъде работата с приложението още по-лесно и по-удобно, операторът предлага да завърже кредитна карта банка за вашия телефонен номер - от този момент не е нужно да въведете данните за картата, когато правите всяко плащане.

Единственото "но" - таксата за някои видове сделки може да достигне 10%.

Как да деактивирате "Изи MTS за плащане"

Понякога на услугата "MTS Лесно Плащане" може да донесе някои недостатъци:

Във всички тези и други ситуации, "MTS Лесно плащанията" по-добре да се премахне или блок. За да направите това, трябва или да се обадите на безплатния номер на MTS Call Center 8 800 250 0890, или се свържете с най-близкия MTS магазина."MTS Лесно Плащане": свържете

Отваряне на приложението, моля, прочетете офертата, моля, отбележете полето "Съгласен съм", и може да активира услугата, изобретявайки и въвеждане на персонален код за достъп, който по-късно ще бъдат използвани в потвърждение на заявки за плащане.

Преди да се потвърди трансфера, обърнете внимание на комисията - тя винаги е отбелязан преди плащането. Отделете време, за да прекара малко време в изучаване на договор-офертата: това ще отнеме само няколко минути, но можете да си спестите бъдещето на по-голямата част от финансови затруднения.

"MTS Лесно Плащане": плащане с кредитна карта

За да извършите плащане с кредитна карта, трябва да отидете на съответния раздел на приложението "Easy плащане чрез банкова карта", изберете услугата, след съответното място, ще трябва да въведете:

Ако на гърба на вашата карта не е CVV2 / CVC2 код, тази карта не е подходящ за извършване на плащания.

Преди да потвърди плащането, обърнете внимание на размера на комисията. Имайте предвид, че може да се добавя размерът на извършване на услугата и Комисията на банката-издател, така че преди да използвате картата прочетете тарифите за услугите си, за да се избегнат бъдещи финансови затруднения.

Приложението "Изи MTS за плащане"

Безплатен телефон на 8-800-250-0890, можете да се свържете с оператор MTS, който ще отговори на всички ваши въпроси и ще ви разкажа за всички ползи от използването на услугата.