10 Правила за добра шаферка

Сватба на двама влюбени - един от най-ярките и най-щастливият на празници, не само за младите, но и за техните приятели, които възлагат комплекс, отговорен и в същото време весела ролята на свидетели. Може би най-основното правило за един приятел, а приятелят на младоженеца и булката ще трябва търпение. Въпреки това, трябва да знаете няколко трика добър шаферски, за които ще бъдат обсъдени. Кореспондентът на "WB", действал в тази предизвикателна роля, направени в топ 10 на основните правила при подготовката за сватбата и провеждане на тържества, за тези, които желаят да бъде добър свидетел.Правило №1. Бъдете търпеливи

Това важи от деня на булката ще обявим, че уважаемият ролята на свидетеля отива към вас. Приятел на булката - това не е просто романтика. В действителност, на свидетеля - най-верен приятел и колега на булката по време на подготовката преди сватбата и надеждна отзад на тържеството. Изборът рокли, прически, грим, букет. Очаквайте с идеи за дизайн на покани, машини, антре. Всичко това е също толкова лежи на раменете си.

Домакинска работа, която със сигурност ще се приятно, но не забравяйте, че булката е в състояние на нервно напрежение за целия период на подготовка и да се отпуснете, може би, може да бъде само един ден след празника. Ето защо, изненади, които ви очакват по всяко време. Това беше тогава, и ще трябва търпение и изобретателност.

Също така не забравяйте, приятели на организатора на булката и моминско парти - едно и също лице. Подробно интервю за предпочитанията на булката и напишете подробен сценарий. Но бъдете готови за това, че, когато се примири и да се подготвят булката ще промени решението си, или фундаментални промени. Тук можете търпение по-удобно отново.

Правило №2. Преди това да се запознаете с свидетел на младоженеца

Свидетелите не винаги са запознати с празника. И се надявам, че ще се разбират помежду си перфектно, не е необходимо. Опитайте се да преминете към срещне с приятел на булката и разпространение на вашите отговорности. Ако се изисква от сватбената тема, да се обсъждат и външен вид. Например, може да добавите към своите костюми аксесоари в цвета на шаферски рокли. Наред с другите неща, на познаване на свидетеля ще ви помогне да разберете как можете да разчитате на него.

Правило №3. Координира всяка стъпка с булката

В контекста на конфликта на булката, обикновено е необходимо да се помни, как да се молим. Съгласува всяко свое действие, дори и ако булката иска да отидеш някъде по време на възбрана, фестивали и тържества. Преди да си тръгне, не забравяйте да й каже, че ще се върне след няколко минути. В объркването на булката може лесно да забрави това, което иска, и да се види, че не сте там, започнете да се притеснявате, дори повече.

Преди сватбата, не забравяйте да се споразумеят за външния му вид с булката. Разбира се, това не означава, че не можете да носите роклята, която ви харесва, но все пак сложи булката популярност не може да навреди.Правило №4. Заложете на себе си

Докато се подготвя за сватбата на безброй пъти ще предложим всякаква възможна помощ. Но все пак трябва да разчита само на себе си. Често си приятели и приятели на булката не разполагат с достатъчно време, енергия, емоция, а понякога и желанието на обещания за предприемане на действия. Ето защо, ако не се справя сам, просто преназначаване някои маловажни случаи, които не изискват големи материални и морални разходи. В този случай, можете да бъдете сигурни, че ще помогне. Е, ако компанията ще бъде лице, което не е обещание, но всъщност да ви помогне достатъчно късмет.

Правило №5. Говори с олово или управител на сценария на сватбата

Това трябва да бъде направено по-рано, за предпочитане няколко седмици преди сватбата. Трябва да се каже на капитана на предпочитанията на двойки "и казва какво да прави по време на сватбата не е необходимо. За да се знае предварително в какви конкурси нужда от вашата помощ, и какво точно ще правя. Предупредени - уязвим! Разберете, ако е необходимо да имате някои допълнителни подпори, да не бъдат хванати и не слагам на булката в конфузна ситуация. В допълнение, може да се наложи да играе заедно с водещите в рамки конкурс за млади хора.

Правило №6. Обърнете празник обемен чанта

Забравете за съединители и други малки торбички! Вие сте приятел на булката, и поради това, малък склад, просто ходене, може би трябва да го онзи ден. Чантата ви трябва да съдържа козметик с минимален набор за подобряване на булчински грим булка, и следователно по-малък набор от четки за грим. Също така, аз съветвам да вземете лак за коса, тогава не се страхуват от промени във времето и всеки вятър. В случай на дъжд, също така е напълно възможно в нашия климат, чадър. Също така, не забравяйте обувки на булката не винаги е удобно, и кафенета може и трябва да се променят няколко, които също трябва да се сложи в чантата ви.

Правило №7. Имате на разположение малка аптечка

Валериан, самозалепващи се ленти, хлорамфеникол, novopassit, аналгин, tsitramon, ketonal - това е само една основна списък с лекарства, които е необходимо да се вземат приятел на булката. И между другото, комплект за първа помощ, следва да се побере в чантата ви. Успокоителни може да са необходими по-специално впечатлителни гости, млади майки и булката и младоженеца се вече в предната част - един от най-вълнуващите моменти от празника. Главоболие и мазоли на краката си, за съжаление, не е бил отменен през този ден. Да, и по-добро използване на наличните лекарства, булката да бъдат подложени на допълнителен стрес, ако те изведнъж ще бъдат на разположение в подходящия момент.

Правило №8. Купете обувки удобни

Не забравяйте, че ден приятели на булката - главен неин помощник. Така че трябва да бъдем подготвени за това, което ще трябва да се изпълнява. Възможно е, че булката е в криза забрави в колата нещо точно за фотосесия. Давайте вие ​​ще имате. Затова е по-добре да се подготвят предварително и изберете втората между красота и удобство. Освен това, цялата сватба ще трябва да се придружава булката и й помогне дори и в съблекалнята. И да го направи на високи токчета, вярвам, личен опит, че е изключително трудно.

Правило №9. Погрижете се, че залата не беше чужд

Странното е, но за да бъде винаги нащрек - същото важи и за свидетеля. Това е особено важно да се следи присъстващите в залата по време на втората част на празника, когато гостите са достатъчно пияни и са готови да се приятелски разговор дори с непознати. Има една категория на тези неканени гости, които не се интересуваме от разходка по друг празник, а понякога и вземете нещо неприятно лъже. За да се избегнат неприятни изненади, само за една нощ, което трябва да бъде бдителен пазач.

Правило №10. Бъдете готови за нищо!

В деня на честването шаферка трябва да е готов да тичам до магазина за минерална вода и избършете сълзите на булката, роднини и дори успокои развълнуваната приятели (което, между другото, не трябва да се изключват). Тук отново ще дойде по-удобно удобни обувки! Възможно е също да се припомни, че трябва да вземат участие в състезания по време на сватбата, двойката, която е проектирана специално за свидетели.

Но когато на тържеството свърши, булката и младоженеца отиде на меден месец или брачна нощ, диша и се опитайте да се отпуснете - Вашата мисия е изпълнена.