Молитва за родителите, семейството и вярата

Как да се молим за мама

за родители молитва

Мир на вас, скъпи посетители православна остров "Семейство и Вяра"!

Всеки от нас има родители, благодарение на които ние се появиха в светлината, а са родени на безсмъртната му душа към вечността!Наш дълг е да се подчиняват на тях като дете, за да бъде помощник в младостта си, да носи радост на добрата си съзнателен живот и, разбира се - на грижи за възрастните.

Но най-важното задължение на родителите - това е жертва на тях на горещи молитви Господи! Ние трябва да поиска от Господа за физическото и психическото здраве, дълъг живот и просперитет, силна вяра и православна духовно спасение.

Молитва към Господ Исус Христос

Г-н ospodi и Бог Исус Христос! Чуй молитвата ми, моите родители, служители на Бога (а). Дай им единодушие и любов, през всичките дни на живота си. Укрепване на телата им в областта на здравеопазването, така че ще служат на евангелските делата на милост и доброта. Научи ме винаги да се подчиняват (послушен) до думата майка, ме избави от лицемерие и измама в справянето с тях и не ни лиши от всички оправдания от преценката на деня, когато си. Амин.Молитвата на децата и за техните родители

D и ще бъде Твоята воля, Господи, Боже наш, да бъде нашият баща, майка ни и да си здрав и силен, за да ви служи на истината. И за да ни ги изпратете за храна в изобилие и голямо благоденствие и благополучие на всички, за да можем да ви служи вярно и с удоволствие. Научи сърцата ни, за да слушате гласа на баща си и майка си, и ни избави от падане, че ние винаги се отнасяме към тях с почит, защото това ви е свободна воля, а ние ще ви служи на истината. Нека бащата и майката ни доведена до добри дела, нека да бъде през есента на здраве, всичко добро и благополучие на духовно място и ни даде сватбени подаръци, подаръци и добро участие. Отговаря на всички едно и също, че ние молим за добро. И те могат да бъдат приятни за вас думите на устата ми и намеренията на сърцето ми, Господ - моята подкрепа и спасението си.

В semoguschy вечен Бог, благодаря ти за моите родители и да се моли за тях. След тебе, Боже, аз съм най-благодарен за тях. Научи ме да оценят усилията си и да им благодаря. Можете възнагради труда си на Твоята благодат. Дайте им здраве и благодат от която се нуждаят, за щастие и спасение. Бога, нашия Отец, ние сме направили, така че аз съм винаги да ги хареса, обичани, уважавани и винаги им е помогнала. Бога, нашия Отец, чуват молитвите на детето си, и благослови моите родители и семейството ни, че тя може да се окаже едно сърце и една душа в Христа, нашия Господ. Амин.

Подобни материали: