Мануална терапия център - 29 лекари, 187 мнения за София

 • CHI парични Възрастен Деца

  м. "Югозападна", на изхода от първото метро колата, на пешеходна пътека левия изход, а след това се разхождате по посока проспект Vernadskii на до 600 метра, завийте наляво преди Savings Bank клон.  фотографии

  Ръчно Клиника Therapy

  Лекари (29)

  Сител А. Б.

  5 мнения
  хиропрактика
  Вернадски проспект, д. 121

 • Bahtadze М.А.

  5 мнения
  хиропрактика
  Вернадски проспект, д. 121

 • Никонов SV

  12 мнения
  хиропрактика
  Вернадски проспект, д. 121

 • Mescheryakova I. L.

  3 мнения
  рефлексолог
  Вернадски проспект, д. 121

 • Сител D. A.

  2 мнения
  специалист Медицински ехография
  Вернадски проспект, д. 121  Коментари (15)

  Акупунктура отдел отнема не повече от 6 пациенти на ден, което е рекорд за месец напред. В проучването на всички диваните са свободни, и физиотерапевти пиене на чай, но не се приема и препоръчва да се получи таксата за обслужване!

  Той призова Центъра със силна болка в гърба: не мога да спя напълно или седнете. Дойдох да видя д-р Dorofeevu М. А. Той ме разгледа много внимателно, като най-вероятно е продължило около 30 минути, всичко казано по-подробно, показан на снимката всичките ми проблеми. Тогава той ме изпрати до акупунктура (между другото, е много хубаво нещо). Всички приемите провеждат внимателно, много учтив и професионални. Сега се чувствам добре, красиво спи и вече мога да играя спорт. Много благодаря на д-р и метан. Препоръчайте на всички, не обръщат внимание на този млад лекар. Повярвайте ми, ръцете му са златни.

  Този център е единственият в Москва. Лечение за московчани безплатно, квалифициран персонал. Вие знаете, че всеки лекар е наистина заверено хиропрактика и невролог, а не шарлатанин, както в частни клиники, където страшно жалбата. Отидох там, когато бях на 37 години. Аз съм 51 сега. Валери Borisovich Ubryatov след това ме постави на краката ми. Опитвам се да се вземат най-малко един курс на година. Надявам се, че тази възможност ще бъде за мен и по-нататък.

  Подобни клиники

  Поликлиника №5 в Plyushchikha кабинета на президента

  4 мнения
  Ул. Plyushchikha, 14

 • Поликлиника българското Министерство на икономическото развитие

  5 мнения
  Skatertniy платно. г. 10-12, стр. 1