Майсторски клас как да организират играта

Семинар: Как да организират играта

"Измамата разбира се голям ..."

Идеята дойде да играе Артьом Lushchik време на почивката си в Анапа, когато рано сутринта, лежи в хамак, наслаждавайки се на четене на пиесата "Квартет". Продуктът беше сцена: мъже на средна възраст да говорят за належащи въпроси. Именно тя накара Артьом на идеята: "Какво, ако поставите този на базата на нещо интересно? Би било готино ... ". Следваща - Пътят към дома. Машината играе на групата "Ленинград", а след това - мисълта: "Това е! Музиката, която е идеална да се определят играта. " Като цяло, в ума на режисьора Бях готов за игра. Случаят остана за малко - да се намери съмишленици и да доведе идеята за живота."Ние разчитаме единствено на човешката суета"

"Да живеем тръби много добре удар Hall"

Това беше последният компонент на изпълнението - музика в духа на групата "Ленинград". Игор предложи Артьом слушам старите си познати - Новосибирск група "Сълза Fur" да играе, след откриването акт за Кустурица. Артьом се заслуша в песента - са подходящи. Направете една среща с солиста, директор се очаква, че ще има беззъб, брадат човек а ла "яйца, тютюн, peregarische" и дойде един интелигентен момче, Саша, в пуловери и блуза, с голям професионализъм, свързани с работата им. Изборът е направен веднъж."Три седмици всяка вечер" нека "

Сега е необходимо да се напише текст и да разпространява своите творци. Три седмици на творчески изследвания ... Имаше мъртва проститутка, и Макс Red като трудов стаж за контрол на наркотиците. Но това не е така. Идеи полетяха в кутията един по един. Когато преди провеждането на общото събиране на хора на изкуството за първата репетиция беше през последните четири дни, стана ясно: без сценарий - навсякъде. Всички артисти се обадиха и поискаха текстът: "Che, където играта е, че". В резултат на това окончателният вариант на сценария е написан от Майкъл за три нощи и откаран в "наздраве" от всички, без изключение.

"Тази пиеса е абсолютно за нас"

Пиесата не е трябвало някои изображения и символи. Всички истории на главните герои са изготвени от живота. Теми за обсъждане са били предписвани, и след това раздават на художниците. Всички играе себе си. Тези обичаше всички герои са поставени в ситуация на играта "елен от приятел." Освен ако не е MS Sharrik играе "nemateryaschiysya образ." Подобно на главния герой във филма "Кралят на словото", постелки той е трябвало да се произнесе. Като цяло, актьорите дори могат да се въведат в текста на дела на импровизация и да го настроите за себе си. Някой се възползва от тази възможност, други не. Но най-важното - всички доставени от задачата е изпълнена със 100%.

"Аз самият драматург не знаех думата ..."

Пътувахме одитор