Магнитна Пластилин - забавление за цялото семейство

Материалът, от който днес произвежда магнитно глина, изобретен през 1943 година. Подобно на много други изобретения - това е просто случайност. По това време, учените са се опитали да се измисли един напълно различен въпрос и hendgam стане страничен продукт на химическо вещество. Невероятните свойства на този материал са забелязали, малко по-късно. След това никой не забеляза, но днес се смята за необичайно и забавна играчка за всички възрасти. И тъй като глината не станала популярна в индустрията, предприемачи го намерят на друго място.Смарт глина, която е

отлична играчка

Смарт глина може да се превърне в голямо забавление за цялото семейство. Това е една цветна играчка, която може да бъде много вкусна миризма, приятна и мека на допир. Материалът може да приема различни форми, които само вие искате. Освен това, той не се придържаме към най-различни теми и ръцете, което означава, че мебелите и дрехите не се замърсяват. Също така, той няма да се изцапаш глина, докато той може да се удължи, нарязани, месят. Играйте с пластелин позволи на децата от три години. Но най-важното нещо е, че тя не е токсичен.

Полезните свойства

Смарт глина, която е

Както вече споменахме, хитра магнитен глина е голяма играчка за деца и възрастни, но той има много други положителни качества, както и интересно приложение. Тя трябва да се изброят и други полезни качества на играчки:

  • помага в борбата с раздразнителност, агресия стръкове се появи, с голяма развива двигателните умения на пръстите на ръцете и дори писане, творческо мислене;
  • отличен антидепресант, има положителен ефект върху емоциите, укрепва мускулите на ръцете;
  • Ръчни упражнения създават хармония на духа и тялото, облекчаване на умора, имат положителен ефект върху мозъка;
  • чрез масаж може да има положително въздействие върху вътрешните органи;
  • ярки цветове пластелин заредени с положителни емоции и пастелни цветове спокойни.

Както вече споменахме, магнитното глината може да смаже, той даде различни форми, сълзотворен, тя дори може да скочи като малка топка и да достигне за метални предмети. За да заредите частиците е достатъчно за провеждане на редица мощни керамичен магнит, и като резултат ще бъде в състояние да ги събере от масата на клип.

живо играчкаАко ви е скучно, вземете малък магнит и интелигентен глина за моделиране - добро настроение е гарантирано. Ще имате възможност да видите как играчка просто изяжда магнит - това е забавно и вълнуващо зрелище. Поставянето на тези следващите две статии, ще видите колко глина е постепенно напълно покрива цялата магнита. В допълнение, тя ще се повиши дори малко магнит да го обгърне отдолу. Вземете го като просто - достатъчно, за да се простират на глината, а в средата ще видите вашия парче магнит.

Смарт глина, която е

Първоначално hendgam става много популярен в Америка, но след известно време той харесва и нашите клиенти. Това наистина е необичайна притурка, която започна да произвежда в най-различни вариации. Например, най-различни цветове - бяло, зелено, червено, черно, синьо и много други. Можете също така да си купите прозрачна глина. С други думи, днес можете да си купите магнитен глина в различни цветове или дори смес от няколко оттенъци и цветове. Има дори и опции с красив метален блясък или тези, които светят в тъмното.

свойства hendgama

Представено глина има разнообразие от имоти, и всички те са на стойност проучване по-подробно. Liquid - той се разпространява, така че всички от вашите творения ще бъдат разпределени на масата. Твърди - след силен удар пластелин или разпадат на по-малки частици или дори почти непроменена форма. Сълза - конвулсивни движения бързо ще го пробие в няколко части. Светлини - това си пространство блясък постоянно привлича вниманието. Капе - ако прикрепен към вертикалната повърхност на глината, той ще започне да се променя формата и скоро ще падне. Скок - вземане hendgama играта, можете да бъдете сигурни, че той може да скочи добре. промени в цвета - цветът на глина може да се промени от това, което се затопля в ръцете. Тя се простира - тя може да бъде много плавно движение се простират. Мирише - магнитен глина има приятен аромат на плодове или шоколад, миризмата може да продължи много дълго време.

Смарт глина, която е

Използва се в медицината

Трябва да се отбележи, че глина дава не само добро настроение, но се препоръчва от експерти в различни наранявания на ръцете. Например, за лечение, рехабилитация, реконструкция на пръстите и ръцете след пластмаси, ставите, заболявания на централната нервна система, за по-добро развитие на децата и така нататък. Не се разстройвайте, ако решите да си купите такова нещо, и вашият град не е в продажба магнитен глина. Как да го направя и какво ще трябва, винаги може да се научи без много затруднения. След като купи всичко, което трябва, ще можете да се насладите на вече от процеса на създаването му, а след това, ако ви омръзне, ще бъде в състояние да прекарват време с любимите си хора се чудят.

За да започнете, вземете пръчка за разбъркване и малък контейнер, в който е необходимо да се излее канцеларски PVA лепило точно 100, боята, можете да изберете по ваш вкус, точно като вкус. Всичко това се смесва добре. В аптеката трябва да купуват разтвор на натриев тетраборат на една тръба е достатъчна за 100 г лепило. Ако закупени праха, след половин супена лъжица разтваря във вода и след това се прибавя към сместа и се разбърква отново. Тогава платил една четвърт чаша вода. Водата може да се използва по своя преценка, но това, което е по-, hendgam на течност. Когато всичко е добър контакт, на масата се поставя в плик и се омесва с ръка. Веднага след като масата става пластмаса, тя може да се отстрани и да играе.

Смарт глина, която е