Любовта звезда хороскоп за съвместимост

Всеки знае, че има дванадесетте знака на зодиака. Някои пасват перфектно, а други - слаби, а други - почти противопоказани.

Свързани зодиакални знаци

Да вземем най-лошия случай на дисхармония: съпруг и съпруга - 2 съседен знак. Например, един от двата - Козирог, а вторият - или стрелеца (предишен) или Водолей (проследяване). Бракът е добър за тези, които нямат нищо против да страдат. Състоянието на брака: един "захранва" от друга страна, той доброволно тестване всякакви ограничения. Хляба играе ролята на слуга, "kormimy" - магистър. Всичко се случва на подсъзнателно ниво. В този случай, предходният знак - винаги загадка. Последващи действия е знак - символ на живота, да живеем заедно. Резултатът е често преждевременна смърт от един партньор. Това е най-лошият сценарий. Той е добър, може би само за креативни хора, които сублимират техните проблеми по време на работа. Както се казва: че го обича за яденето си, и той направи ... Нещо като герои на Достоевски.Съвместимост на зодия

Пример за такива несъответствия - нещастен брак между A. L. Блок и Mendeleeva (той - Арчър това - Козирог). Жената не беше красива дама, която пя на поета, и явно нищо общо с себе си. Гети, взаимно предателство, смърт на дете (вероятно не заченат от блок). Такова съжителство косвено допринася за ранната смърт на поета. Неуспешно е обединението Марий Styuart (Стрелец) и крал Франсоа II (Козирог), който мразеше. King променя непрекъснато млада съпруга и скоро умира от сифилис. В Marquise дьо Помпадур (Козирог), управляван от господарката в крайна сметка да се превърне в приятел и външна тоалетна съветник на крал Луи XV (Водолей). Ако тя не е пристигнал, връзката им няма да свърши добре.

Противоположните знаците на зодиака

От съседни символи се премести в обратното. Например, Овен - Везни или Козирог - Рак. Не за нищо на английски се нарича Тропика на Рака Тропик на Козирога, а на юг - с рака. Тъй като знаци са дванадесет, а след това тези двойки ще бъдат шест (добавят други: Телец - Скорпион, Козирог - Стрелец, Лъв - Водолей и Стрелец - Риби).

Един мъж в такъв съюз, колкото изглежда в огледалото и вижда отражение на партньора си. В младостта си, такива двойки имат конкурентни отношения, понякога с едно докосване на лека враждебност. След разочароващо да чувстват, че партньор не ви харесва понякога качествата, които той притежава. С възрастта, всичко си идва на мястото, тъй като хората nachinayutponimat помежду си перфектно. Всеки знае, когато другата болка, и ще помогне по своя собствена инициатива. Но такъв брак скучно, във връзка с подобряването на отношенията отива романтиката.Свързани елементи

Най-добре е да се ожени за признак на неговите или свързани елементи. Както е известно, на елементите на всички четири. Тази Земя (Телец, Дева, Козирог), вода (Риби, Рак, Скорпион), огън (Овен, Лъв, Стрелец) и въздух (Близнаци, Везни и Водолей). По този начин, на свързания елемент е водата, която я напоява, сякаш за Земята и за Огъня - изгаряне на въздушна подкрепа (а понякога и експлодира). Най-хубавото е, когато партньорите - знаците на един и същ елемент. Връзка закрепени навсякъде: на разходка, трамвай, дори и в църквата. Хората лесно помежду си, тъй като те имат вродена разбиране. Любовта бързо придобива приятелство, партньорство, общи грижи. Деца в такъв брак е обикновено не по-малко от две, и такива асоциации - най-трайни. Надеждни статистически не съществуват, но 80 на сто - 90 от тях са запазени за живот, креативни хора, този процент обикновено е значително по-ниска. Примери: за Марлене Дитрих (Козирог) Телец Жан Gaben винаги остава най-доброто от мъжете тя се срещнаха, тя дори го последваха към предната част. Въпреки, че в крайна сметка те се разделиха, актрисата заяви, четиридесет години по-късно, тази мечта ще трябва да започне всичко отначало.

Ако съпругът и съпругата принадлежат на съответните елементи, а след това бракът е подобен на храната: вкусно, но без черен пипер. Когато глоба разбиране (и може би точно заради това) все още не е достатъчно романтика. Това е истински приятели, близки съмишленици. Предимства и недостатъци на всеки друг - с един поглед. Никой не иска да "правят вълни", подобряване и преработване на партньор, който да го приближи до идеала. тя често е колега колега, че всеки ще разбере и прости помежду си. В това семейство има силен заден. Всеки е запознат с творчески и семейството дуо Фредерик Фелини (Козирог) и Джулиета Мазина (Риби). Друг по-малко известни и почти толкова дълго съюз: Раиса Горбачова (Козирог) и Горбачов (Риби).

Трябва да се отбележи, че от всички бракове от този тип по някаква причина не работи почти всички един и същ: Козирог - Скорпион, въпреки факта, че психологическата съвместимост между тях, може би, дори по-висок от този на другите двойки. Това е често срещана комбинация за любителите и приятели, но по-често това не се случва като предпазлив Козирог, който е винаги себе си, и с неохота реши да се ожени, пази ревнив и "лепкава" характер на Скорпион.

коренно различни елементи

Ярък пример за такъв съюз - таен брак на императрица Елизабет (Козирог) и нейният любим Razumovsky (Овен). Кариера на едно - необходимо условие за запазване на отношенията.

Всички по-горе е набор от астрологични правила. Но има няколко типа доста успешни съюзи "срещу правилата", че почти няма почивка, така и за всеки един от героите - един по един. В литературата не съществува на практика не се споменава за тези бракове. Браковете са трудни, но колкото повече, толкова по-силно те стават, и това е необяснимо привличане един към друг, на фона на сегашната борба. Разбираемо е, че 12 символи трябва да се формира от шест такива "погрешни" двойки. Ние ги разделете на две равни групи.

1. Овен - Риби, Лъв - Скорпион, Дева - Везни. Най-трудни съюзи. В първия брак - нищо ирационални емоции, във втория - същото плюс практическото изчисляване на елементите (странна комбинация), в третата - изчислението вече има господстващо положение.

2. Друг трио: Телец - Водолей, Рак - Стрелец, Козирог - Близнаци. Интензивността на противоречията по-малки като porazumnee партньори. Най- "интелигентен двойката" - последният, вторият комбинира разумен подход към емоционално и първата сплав материал (Телец) и духовно (Водолей).

Общата стойност на всички съюзи е един: един вид магия кръг, тъй като защитава двойката и не се измъкнем от него. Трудно е, но все пак щастлив. И все пак, ние говорим само за теорията, на практика често се оказва, всички различни и несъвместими на пръв поглед хората живеят в пълна хармония и да се разбират помежду перфектно. Основното нещо - чувствата и мъдрост в отношенията.