Колко бързо за изграждане на мускули у дома, най-доброто упражнение

Как да се изгради една седмица

Един желае да има красива релеф на тялото не е достатъчно. Постигане на значителни резултати дава изключителна здравина и ясно си постави за цел, търпение и решителност, знания и предотвратяване на често срещаните грешки. Начинаещите атлети често се съсредоточават само върху кардио, силови натоварвания или диетично хранене. Такова едностранно подход няма да доведе до желания ефект. Трябва да се работи във всички посоки.Ако усилва работното натоварване и часове за обучение в салона не носят желания ефект, а след това - това е пряко доказателство, че избраният метод за изграждане на спортна напомпани неефективен орган. Оставя се да се коригира ситуацията дава съвети и консултации за това как да помпа мускули в кратък период от време, без да посещавате фитнес залата.

Три лесни стъпки, за да получите мускулите облекчение у дома

Как да стигнем до обучение спортисти не искате да получите само по-голяма, но и да се даде на мускулите ясен израз. Тя изглежда по-добре и по-привлекателна - това е основната причина, поради която хората ходят на фитнес. И това се дължи на приоритет при търсене на ефективни начини за даване помощ на мускули.

Много начинаещи се опитват да търсят добавки, програми за упражнения, диета и други средства, които могат да се постигнат обещаното облекчение. Въпреки това, не е професионален културист, можете да опитате най-различни начини, но не намерите този, който ще работи в действителност. И, за да не се губи ценно време, да се опознаем три прости, но наистина ефективни техники и тайни за това как да се изгради облекчение.

Как да се изгради една седмица

Мощност на уреда не е гаранция за успех

Вдигането на тежести, обучение на симулатори, редовни фитнес центрове не са приоритети в напомпани мускули. Облекчение на тялото също може да бъде построена без използването на специална техника власт, не прави във фитнеса и в домашни условия.

Какво трябва да се направи. Необходимо е да се пребори с аеробика, заема за обучение на своите упражнения по художествена гимнастика, да не забравяме за значението на правилното хранене, като не надхвърлят препоръчителната диета. Ако се придържа стриктно към тези препоръки, идеален резултат е гарантиран.

Три ефективна стъпка към изграждането на тялото на облекчение

Първата стъпка

Извършване на телесна маса упражнения

Как да се изгради една седмица

Ако възможността за да ходи на фитнес по някаква причина не е налице, това обучение е да замени работата на спортно оборудване, специализирана за

Съвет: Не забравяйте да започнете почивка между тренировките. С нарастване на всекидневния стрес интензивност вероятно изгаряне на мазнините. Това, заедно с изгарянето на мазнини и калории, за да се изгради мускули, трябва да се запази интензивността на извършените художествената гимнастика.

втората стъпка

Сърдечно, аеробика

Се отървете от излишните мазнини лесно и просто да се даде възможност аеробика.

Препоръчителна интензивност обучение е до пет пъти в седем дни. По-добре е да се започне да се занимава с тридесет минути. Можете да опитате да бърза разходка или с велосипед. Ако има нужда от постоянно намаляване на мазнините в тялото, увеличаване на интензивността.

Важно е да знаете: Правейки упражнения с ниска интензивност прави възможно да се отърве от калории, мазнини и високо, което включва спринтове и бягане - от калории. Познаването на тези нюанси при извършване на сърдечно позволява да се поддържа високата степен на метаболизъм за по-дълго време.

третата стъпка

правилното хранене

Как да се изгради една седмица

Яжте пет или шест пъти на ден в продължение на много може да изглежда доста странно. Въпреки това, което желае да получи мускулната дефиниция, трябва да се следват точно такъв график. А броят на порции изядени е много по-важна от съдържанието. • често хранене на малки порции за ускоряване на метаболизма и намаляване на глад;
 • преди и след всяко упражнение трябва да се яде протеини с въглехидрати;
 • композира части, включително техните продукти със здрави мазнини, въглехидрати, протеини.
 1. Яденето на правилните продукти, в които няма никакви външни добавки, съставки, като мазнини, захар, сол, могат да доведат до нарушаване на общ план за здравословно хранене.
 1. За увеличаване на мускулната причини повишена активност не само по време на обучението, но и заседналия начин на живот през целия ден.
 1. Поддържане на теглото в нормални форма, като се избягват проблемите на наднорменото тегло, позволява използването на по-малко калории, отколкото е необходимо. Основното нещо - не прекалявайте. Прекомерното намаляване на хранителната стойност на продуктите, може да доведе до загуба на мускулна маса.

Четири бързо завишаване на мускулите тайна без посещение на фитнес

Облекчение на тялото - постижима цел, но пътят към него е доста сложно и изисква невероятна воля. Ние трябва да се придържат към строга дисциплина и не забравяйте, че за да се постигне нещо, което може само след определен период от време. Въпреки това, има начини, които могат да ускорят този процес. За всеки, който иска да постигне бързи резултати, препоръчително е да се прибегне до четирите упражнения "тайни", които са прости и лесни за изпълнение, и да даде зашеметяващ ефект.

Наличието на някоя от многото видове лицеви опори да изпълнява в дома ви позволява да се занимава с обучение на всички мускулни групи.

Вие трябва да направите лицеви опори всеки ден, толкова пъти, колкото позволява частно обучение. Ние не трябва да се спра на класическата версия. Можете да направите лицеви опори на пръсти, от една страна, за да промените позицията на ръцете му широки.

Независимо от това, което се извършва вид лицеви опори, те изгаря мазнините и изграждане на мускули.

Скачането на въже

Най-важното нещо, за да получите облекчение е да гори мазнини. Най-доброто нещо с тази задача ще ви помогне да се справи с обичайната скачане на въже. Те не изискват голямо пространство, но позволява на високо натоварване.

Максимално въздействие ще се обучава с двойни скокове, превръщайки се в бавен, извършва обратно с лека стъпка. Брой на подходи има своите ограничения.

дърпам

А чудесно упражнение за развитие на задната и силата бицепса, особено такива варианти като брадичката прозорци и набирания. Те ви позволяват да работят мускулите на гърба, но малко по-различно. Първо се извършва по такъв начин, че лактите слизат и обратно, която се простира на мускулите на ръката. Вторият извършва обратен или активиран - Ангажиране отливка на ръката.

Най-добрият резултат ще дръпне с комбинация от различни дръжки.

Bike във въздуха

Имитация като движение, когато колоездене се извършва лежи по гръб с краката си свити под прав ъгъл в коленете. Ръцете са зад главата си, телета, успоредни на пода.

Като главата и раменете му, краката правят мотора лявото коляно докосва десния лакът, усукване страничните мускули, да вземе в изходна позиция.

Няма нужда да се присъединят колкото се може повече. Основното нещо е да се концентрира върху правилното изпълнение на упражненията, симулиращи колоездене. Упражнението се повтаря няколко пъти подред, без да правите пауза.

Най-добрата стратегия за облекчаване

Не съществува възможност да прекарват много време във фитнеса и правите на оборудването, както и желанието за голям мускулесто тяло? Няма нужда да се откажа. Дайте вашите мускули ценните облекчение е възможно без обучителите, както и, по-важното е, че много по-бързо, отколкото в много часове за обучение във фитнес центъра.

Мускулите имат всеки човек, но по-голямата част от тях са скрити поради наличието на мазнини. Следователно, за да се включат в изграждането на релефа е необходимо само във връзка с да се отървем от мазнините в тялото.

Направете го позволява концентрация върху две основни точки:

 • диетични;
 • правилен подбор на упражнения.

Идеалният стратегия за помпане на мускули

Как да се изгради една седмица

Обърнете внимание на тренировките с тежести

Те не изискват голям брой упражнения. По-добре просто да изберете някои от най-прогресивно обучение, повишаване на теглото на всяка седмица.

Не пренебрегвайте правилното хранене

Как да се изгради една седмица
Дори и най-добрите кардио няма да ви помогне да се отървете от мазнините в тялото, ако силата ще бъде с лошо качество. Без правилно съставена всички менюто обучение, натоварването и други усилия ще бъдат напълно пропилени. С други думи, силата и времето, прекарано няма да има ефект.

За да не се чувстват глад, дават възможност на менюто сложни въглехидрати, не нарушава редовното план за хранене. Поддържа мускулния гликоген ви позволява да използвате всеки две извършва комплект от пет грама въглехидрати.

Смятате силова тренировка

Особено важен момент за тези, които се придържат към строга диета. Сила обучение не само позволява да се изгради, но и за поддържане на мускулния тонус, без да се изискват специални усилия.

Достатъчно, за да го прости надстройки от два до четири пъти в седмицата. Ако това е първият опит за спортист на начинаещ, можете да изберете основна програма за силова тренировка и да го овладеят.

Изпълнете два пъти седмично

Как да се изгради една седмица

Работещи не отнема много време, лесно се вписва в графика дори заети хора. Начинаещи, които никога не са ангажирани в дейност, трябва да започнат да се движи с по-бавни темпове. Седмични писти бързо изгаряне на мазнините, изчезването на която позволява на мускулите да се показват облекчение му.

Номер кардио зависи от генетичната предразположеност. Някои хора упражнение за загуба на мазнини изисква малко или няма нужда, а други трябва да се максимални усилия. Независимо от това, то се получава, когато работи на товара позволява пъти "излишната мазнина" за кратко време.

Никога не забравяйте трите прости истини

 1. за изграждането на мускулите се нуждаят от тренировките с тежести;
 2. за изгаряне на мазнини, необходими за управлението;
 3. За красив релеф трябва да се придържат към високо качество на диета.