Как да бъдем най-добрите в леглото, контрол на съдбата

Какво момиче не мечтае да стане, че той е обявен за най-добрия в леглото? И това не е просто мечта на едно момиче, всяка дама ще ласкае този любовник признание. За да получите от удоволствието на човек, трябва да сме в състояние да доставя удоволствие. За да се увеличи женското либидо помощ силен парцел да бъде по-добре в леглото. Тази мощна конспирация да й помогне да се отървете от емоционална студенина, предаде изцяло на собствената си чувствителност, доверете се на мъжа и да стигнат до върха. Той гласи, както следва:"Аз ще се отвори чантата ми. Аз го в чантата си намеря. Махай се от чантата три монети. Една монета е стар, той вече не е на мода. Това - предишните си грешки, любов, болка, и старата ми любов. Вземете втората монета е с модерен, но износени, мръсни, ръце hodivshuyu. Тази монета - моята умора, чувство на неудовлетвореност ми, моите загуби. Гледам го внимателно, усмивката й и въздишам с горчивина. Вземете една трета монета, монета това състояние. Тази монета е красива, обещаващо, но за мен тя е безполезна. Аз гледам на нея, се възхищавам, задръжте в юмрука с останалите монети и хвърлят над лявото рамо, доколкото е възможно! За да отиде от мен завинаги: моята болка, страх моя, студенина и моите комплекси! Ще остане в чантата ми, която аз ще постави нова монета: моята страст, любов моя, За мен е удоволствие, удоволствие. Новият свят идва при мен. Нови средства за изчисление ще бъде с вас, хората и света. "За да бъде по-добре в леглото, не е нужно да бъде гимнастичка. Достатъчно, за да бъде привлекателна за мъжете, за да предизвика силно желание и чувство на любов. Това може да се постигне, като се прави отделен парцел да бъде най-доброто момиче в леглото. Името му е "Magic Man задължителен."

"Вързан Бог на Луната до Земята плътно. Никъде луна от земята няма да си отиде, той няма да ходи никъде, все пак, и върви по своята орбита. От завинаги решен да сложи на един век. Няма да има (име) до (име) е обвързан. Ще се разхожда и къде да отидат. Ще въздъхне, страдат, желание, страст разпалят. Той винаги ще бъде там, винаги наоколо. Винаги, винаги ще простя, винаги ще даде ръка. Силна приятелство, истинската любов, вечни взаимоотношения. "

Има и друг добър екшън сюжет - "Любовта е задължително." Името говори за себе си. На низ трябва да връзват възли и поговорка:

"Връзване (име) до (наименование) плътно. Така че никой не спря, не праволинеен, не са вързани, да го направи в точното време на точното място, с правилно отношение. Около мен само ми приятели - духове, само желанието за създаване на планове, при мен. Не се повлияват за мен, не е пречка за мен, нищо не е невъзможно за мен. Всички силата на думите ми! Всички силата на моите приятели - духовете! Аз излизам в астралното тяло от само себе си. Аз гледам на теб, любов. Добра работа върши магия. Тя ще бъде ползотворно и полезно за мен. Да го получа това, което искам. Ще се намери щастието си. Отвинти за себе си в своя полза. На бизнес състояние. Знам, че си бизнес. Аз ще потвърдя думите ти. Връзване (име) до (име) плътно. "