Карти с ръцете си за сватбата - идеи и стъпка по стъпка майсторски класове в различни техники, със снимки и

Сватбено тържество - събитие, което е очакван с нетърпение от всички: себе си, своите близки и приятели двойката. Близо Suite, са склонни да прекарват много време избора на подарък, празничен букет и карта, където младоженците пишат желания. Без най-новите машинарии не прави никакви комплименти, и следователно приканва хората трябва да отидат да го потърсите в специализирани магазини. Алтернатива на това - като оригиналните карти със собствените си ръце. Нека да видим как да направите своя собствена поздравителна картичка.Как да направите красива картичка с сватбата със собствените си ръце?

Ако решите да направим карта за младоженците с ръцете си, няма съмнение, че ще бъде тревожно държат на булката и младоженеца, защото такива подаръци се ценят много повече закупени. Както създаването си с помощта на дебела хартия или картон, украсяват с различни техники - лексикони, нещо набрано. Декорирайте картата за сватба с пайети, мъниста, панделки, дантели, сушени или изкуствени цветя, рисунки, модели. Майсторски класове по-долу ще ви помогнат да създадете оригинален продукт, който ще се хареса на героите на случая.

Квилинг за сватба

Картичка в Kvilling на изкуството

Квилинг или "bumagokruchenie" - техника, използвана в много области на ръкоделието. Masters създават поздравителни картички чрез сгъване и завъртане на тънки ивици хартия. Друг от тях направи фоторамки, фото албуми, бижута, картини. Поради големия избор на хартия от различни цветове и плътност, вие ще откриете с лекота материали, които са идеални за декорация на сватбени карти.

 • Плътна лист бяла хартия (или друг светъл цвят).
 • Листовете на тоалетна хартия, които ще бъдат необходими за усукване "роли". Можете да използвате специални Квилинг комплекти, които включват изходен материал вече нарязани на тънки ивици. В този случай, производственият процес карта ще отиде много по-бързо.
 • за Scrapbooking хартия с модел или дизайн подходящ за цвят.
 • Сатенени панделки.
 • Мъниста, предварително нарязани на половина.
 • Молив.
 • Ножици.
 • Line.
 • Clerical или друг нож.
 • Инструмент за bumagokrucheniya. Тази позиция може да замени клечките за зъби, мачове, празни барове химикалки.
 1. От листа нарязани плътен бял правоъгълник с размери 20 на 15 см. Сгънете на половина. Това ще бъде основата за бъдещите карти.
 2. Нарежете хартията за лексикони. Ако се получи правоъгълник с размери 9,5 от 14,5 сантиметра.
 3. На две равни ивици, нарязани на материала за нещо набрано - за карта, ще трябва около четиринадесет или шестнадесет парчета.
 4. Направете нещо набрано инструмент или алтернатива, да започне да се търкаля хартия. Единият край трябва да се фиксира с лепило. Уверете се, че лентите са усукани стегнати, те не се разпадне. Когато "ролката" ще бъде готов, свободния край обезпечени с лепило до готовия елемент не се разлее.
  Квилинг за сватба
 • За основата на бъдещите карти внимателно лепило правоъгълник лексикон хартия. Уверете се, че статията е точно в средата, опитайте по няколко пъти, преди да бъде фиксиран. Обърнете получените кръгли ролки, ги изглади от двете страни на края на хартия образува остър ъгъл - венчелистчетата са готови. С тяхната форма цветове помощ (един нужда венчелистчета 5), заключване на лицевата страна на картата. Пълна нежно растение, залепени на основните половина блестящи мъниста.
 • Докосването състав допълнително спирали украсяват популяризирани ролки, украсяват колкото искате - с кристали, мъниста, пайети. В долния десен ъгъл на защитен сатен лък, който ще бъде последен елемент на декора. Сватба поздравителна картичка готов!
 • Квилинг за сватба

  техники Един Scrapbooking следобед сватбени

  Поздравителна картичка направена с помощта на лексикони изкуство получава сладък, и преместване на въздуха. Тези карти могат да бъдат минималистични, само с две или три цвята и някои декоративни елементи. Това е изключително важно за Scrapbooking - правилно да съчетават цветове, модели и дизайни на парче хартия до крайния продукт не работи твърде nalyapistym. Хармоничен избор на компоненти такива карти гарантират неговата прекрасна гледка.

  • Строителство хартия или картон лист (А4).
  • Два листа хартия за лексикони, съчетани по цвят.
  • Канцеларски нож.
  • Ножици (за ръбове могат да бъдат използвани къдрава).
  • Line.
  • Двустранен лента.
  • Клей.
  • Lace.
  • Бяла сатенена панделка.
  • Декоративни "букет", която преди това е била необходима, за да направите своя собствена или купуват от специализираните търговци на дребно.
  • Малък разпечатка с надпис "Честит сватба!"
  • Половинки на перлени мъниста.


  1. Създаване на основите на една карта, с помощта на нож и управител на офис - сгънете наполовина лист А4, спретнато отрязани излишъка, за да се получи предварителна форма 10 от 15 сантиметра.
  2. За фона, да лист парче хартия, подобен на нарязани нож ръб офис че да се получи основа за бъдещо декор, измерване 10 от 15 cm. Двустранно залепваща лента обхваща подготовката, прикрепете горната част на парче хартия.
  3. Визуално определяне на хоризонталния център на бъдещите карти и точно под двустранен лента лепило. Две тънка сатенена панделка (или един широк) се намира на върха на него, внимателно отрязани издадената част на материала, лекувани с по-леки ръбове на ленти, така че те не "разпределени".
   Квилинг за сватба
  4. Нанесете малко лепило точно над лентата (за дантела плат не трябва да използвате тиксо), той фиксира декоративна дантела. Изчакайте, докато лепилото изсъхне, а след това използвайте ножици, за да отрежете краищата. Половини на перлени перли zadekoriruyte тъкан.
  5. Тежка хартия или картон парче красиво нарязани, както е показано на снимката. Тя ще трябва да се етикет.
  6. Изрежете от цветна хартия скрап малък лист, малко повече от един празен за писане. ръбовете на формата трябва да са идентични с краищата на детайла. Свържете два елемента с помощта на двустранен лента, както и за по-големия обем с помощта на самозалепващи се подложки.
   Квилинг за сватба
  7. В горния край карти за тиксо придържаме хартията скрап, различни по цвят от фона. Направете формата на краищата, е същият като този на заготовки за надписи. Заготовки на детайли за себе си поставяйте частта непосредствено над дантела от дясната страна карти.
  8. Вземете крайния декоративен букет, който ще бъде основните декорация пощенските картички. Поставете материала, така че надписа остава видимо и букета да не се издава от краищата на продукта. Поправете декорация поздравителни картички с лепило.
  9. Когато лепилото изсъхне напълно, финиш продукти декор стилен половинки перли. Красива картичка за сватба е готов!

  Квилинг за сватба

  Card в плик за пари

  Чудесен подарък за нова двойка - пари. На младоженците имат достатъчно разходи в началото на семейния живот. На рафтовете на магазини за сувенири има много възможности в брой сватбени пликове, но още по-добре да се направи това малко нещо със собствените си ръце. В допълнение към размера на подаръка, гостите могат да се прикрепят към картата на поздравления. Помислете как да се направи сватба плик с помощта на парче хартия, сатенени ленти и други красиви декоративни елементи.

  • Двустранен хартия за Scrapbooking с подходящ модел.
  • Инструмент за биговъчна.
  • Мат нож.
  • Сатен лента (подходящ органза лента).
  • Ограничаване перфоратор (канцеларски нож).
  • Клей.
  • Двустранен лента.
  • Декорации.
  1. На мат с razlinovkoy място лист оцветени парче хартия, нарязани квадратен от 28 до 28 cm. Нарежете диагонално наполовина.
  2. Научете завои пространство за смачкване е показано на снимката, внимателно отбележи своя молив.
   Квилинг за сватба
  3. Прилагане на две тънки ленти от двустранен лента не е по-голям от 0,6 cm, както се вижда на снимките по-долу.
  4. Изкривява линията на дъното на плика. Залепете го тиксо. По пътя, не забравяйте да изрежете стърчащите ръбове, които вече са били отрязани с фото-материали.
   Квилинг за сватба
  5. Свийте страна на плика, едновременно определяне на основата и най-горния ред. Ако всичко е направено правилно, трябва да получите идеално гладка плик.
   Квилинг за сватба
  6. На лепило лепило сатен лента с дължина от 50 см двустранен, первази плика отпред и отзад. Долния ръб на ленти са свободни, която ще бъде закрепена карта.
  7. Освен това украсяват сватбата плик дантела хартия (за да я създадете с помощта на перфоратор), сърца, мъниста, декоративни цветя или други декорации.
  8. Направете вмъкнат размер на не повече от 17,5 до 8 см. Подредете си печати или рисунки. Оригиналният сватба плик с карта готов!

  Квилинг за сватба

  Идеи за създаване на сватбени картички със собствените си ръце

  Осъществяване на пощенска картичка за сватбата си, можете да се чувстват свободни да експериментирате с форми, размери, цветове. Основното нещо е, че всички елементи, поздравителни картички изглеждат подходящи и хармонично един с друг. Ами изглежда, правоъгълни, квадратни, кръгли карти, статии във формата на сърце или два гълъба. Виж по-долу на снимката някои интересни идеи за регистрационни карти за сватбата.

  В рокля на булката и младоженеца

  Декорирайте сватбен подарък карта тоалети на булката и младоженеца - забавна и необичайна идея, която просто трябва да опитате на младоженците. хартия може да се използва за производството на такива продукти, сатен, дантела, шифон плат, разнообразие от мъниста, декоративни цветя, kvillingovye ролки. Добър ще изглежда два златни пръстени.

  Квилинг за сватба

  скъпа

  форма на сърце е идеален за направата на сватбени карти. Тя е символ на истинската любов между съпрузите. може да се създаде Картичка в сърцето, тя е украсена с един или повече такива елементи. Тази опция карти ще изглеждат добре в червено или друг цвят, подходящи теми за празнуване.

  Квилинг за сватба

  букет цветя

  Нежни цветя - идеалното решение за декориране на сватбени карти. То може да бъде един малък букет, както в майсторски клас по-горе, или истински "цвете поляна". Както декоративни елементи могат да използват естествени сухи цветя, изкуствени растения, хартия елементи цветчета полимер глина, тъкан или пластмаса.

  Квилинг за сватба