Какво сърбеж в носа - знак и стойност от 1

Това, което сърби

Всички хора, някой повече, и някой по-малко суеверни. Суеверия и поличби дойдоха с богата фолклорното наследство на нашите предци до наши дни. И хората, както и след като нашите баби и дядовци, а сега се съобразят с национални знаци, вярвам в предсказания, всички видове гадаене, виждайки в него определено мистерия: не е чудно, че преди изпълнили всички тези признаци.Върнах назад и погледна в огледалото и намери ключа и вкара птици през прозореца и се разпадна на сол - всички тези признаци се наблюдават с точност сега. Що се отнася до човешкото тяло, а след това нашите баби не ни минават. Какво сърбеж палмово или пета, защо горят ушите или бузите, какво сърби носа - знак, че гордо влезе в нашето ежедневие.

сърбеж в носа

Това, което сърби

Аз трябва да кажа, че знакът, който е свързан с чесане носа - специално. В този случай, на носа не се счита за напълно, често вземат някои от неговите компоненти: на върха на носа, ноздрите - надясно или наляво, на моста. Хората са просто казват:"Носът сърбеше - да се пие вино щете!"

Но нищо не беше -Това. Оказва се, че за празника и да пие вино и други алкохолни напитки само почеса върха на носа. Но ако ноздра сърбеж - поканите някой от роднини или приятели за кръщенето. Ако носът ти сърби и да е страна, или страна - да се изчака за добрата новина. Най-лошото е, ако изведнъж сърбеж в носа, казват, че при внезапно нещастие или смърт, не е задължително да Кото от роднини, може би някой от далечни приятели ..

Какво друго предвещава носа

Това, което сърби

Изчакайте добра новина

Носа може просто неприятни усещания - винаги е добра новина. Когато дясното крило на носа сърби, очаквам един мъж много приятен и неочакван новини. Ако сърбежът лявото крило, ще доведе от далеч и не е много добро. На сутринта на носа му сърбеше - ще бъде гост на вечерта, може би близък приятел поглед в една минута прекарат една вечер с приятел или съсед ще отидат за нищо и ще седна и чат.

Преди да заплатите сърбеж в носа работници във фабрики: вечерта, така че те винаги празнуват случай получаването на следващата заплата. От само себе си се разбира, че ако очаквате голямо хранене или на разходка, например, на сватбата, на носа ще ви сърби за една седмица вече.

Понякога носа може да ви сърби при хора с алергични реакции. Това може да е топола пух и куче коса, а дори и ароматно френски парфюм. Все пак, ако човек има някакви алергии, явлението е далеч от приятно. По-добре е да се потърси незабавно помощ от алерголог и спешно да се вземат някои предпазни мерки, за да се предпазите от по-нататъшни усложнения.